💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 252
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 790
  • на село
И ще си ходят Викси и Жоро, понеже другият лагер е с един глас повече и то "супер" двойка.

# 2 791
ха ха, на Ванката/Сани времето било малко по-малко Simple Smile

# 2 792
  • Където морето целува небето...
Няма да е страшно. Вики и Явор ще решават, а всички знаем в чия полза ще е решението им. И тук Плиткови ще диктуват. Тотално затвърждаване на коалицията.
Колко двойки си заминаха, Сани и Ванката в играта. Бутане, бутане, та чак избутване.

# 2 793
  • Велико Търново
Виктория и Георги ще си ходят...

# 2 794
  • софия
Викси си заминават. Те са по неуправляемите за Плиткови и ще хвърчат.

# 2 795
  • Все на втория етаж
Наистина се натоварвам като гледам предаването, вместо да се разтоварвам. Този сезон направи се изложиха брутално!
п.п. А този Иван как ме дразнииииии....

# 2 796
Не, не , няма спасения. Няма отърване и разтрогване на коалицията в никакъв случай....

# 2 797
Просто ако Арти и Криси бяха станали супер двойка и тази седмица, щяха да им дадат някакво супер тъпо преимущество, както бвше миналата седмица.

# 2 798
  • София
Много ме е яд! До миналата седмица Плиткови бяха първи в генералното класиране, ако си бяха останали така, щеше да ми е страшно интересно как Виктория и Явор щяха да си изсмукват причини от пръстите да не вземат пари от тях, за да не им се разсърдят.
Пак нямаше да вземат 😏 Проблема не е в това, че Криси и Арти са най-богати, проблема е, че това са те!
Нали и аз това казвам. Hands V
Какъв "късмет" извадиха Ванкови пак, че играта беше като за тях. Както винаги, не е важно какво и колко можеш, важното е на кого си приближен.

# 2 799
  • Велико Търново
Никой не обвинява Фризьоркови
Напротив, точно към тях са някои от обвиненията. Без причина.

Просто ако Арти и Криси бяха станали супер двойка и тази седмица, щяха да им дадат някакво супер тъпо преимущество, както бвше миналата седмица.
Е да, но привилегиите не си ги определят те, за да бъде обвинявана една или друга двойка, че била постъпила подло и долно...

Единственият вариант за разпадането на коалицията е Кристина и Артьом и Димана и Христо да не стигат до елиминация.

# 2 800
Ако другата седмица Явор и Виктория и Иван и Сани са на пангара дали ЯиВ ще се спасят примерно? 👀

# 2 801
  • Велико Търново
След днес остават само 6 двойки. Не знам кога ще свърши предаването, но едва ли ще е през април. Явно ще има връщане на двойки, както и седмица без гонене.

# 2 802
Тук по -скоро обвиненията са към продукцията. Реално не е ок да споменават каква е привилегията на супер двойката, след като разберат коя е супер двойката.
Ако кажат в началото каква е привилегията, ще е съвсем друго.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 23:06 от sourit

# 2 803
Сани и мъж, са ми Ели и Пачи от първи сезон. И тях така ги бутаха по мой спомени

# 2 804
  • Sofia
Ха ха ха! Да живее коалицията! Има ли изненадани!?

Общи условия

Активация на акаунт