💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 252
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 805
Аз не разбрах, в крайна сметка, Викси/Георги или Десо/Габи са били по-напред с времето в играта за спасяване? Казаха ли?

# 2 806
  • Където морето целува небето...
Никаква изненада! Вече гласуването е ясно още дори преди играта за спасение. Все пак и играта за спасение е според двойките, пък ако не се справи желаната двойка, то после просто не я гонят.

# 2 807
Явно ще има връщане на двойки, както и седмица без гонене.
Когато Иван е  номиниран 🤣

# 2 808
Жалко за Викси и Жоро, ще ми липсват...то като се замисля на този етап, който и да си тръгне ще се чувства липсата по един или друг начин.

Връщане на двойка ще има, обаче на дали ще има втори път без отпаднали

# 2 809
  • ENGLAND
Уж феър плей играха, но накрая какво излезе, отмъщение за това че ги оставиха миналата седмица. Ако беше феър плей трябваше да вземат пари от Сани и Иван, те нямат никакъв шанс да спечелят накрая, а и нямаше да има такова голямо разместване.
А тези от предаването са за убиване. Досега все се гледаше класиране за седмицата, там ставаха промените, а сега изведнъж генералното класиране.

# 2 810
Добре де, ако има върната двойка, не е ли време вече да я вкарват? Не остана за кога. Направо на финала ли ?

# 2 811
  • София
Криси ми заприлича на Мортиша от сем.Адамс 😁
Ееемии, това е играта, жалкото е, че коалицията се бетонира.

# 2 812
След днес остават само 6 двойки. Не знам кога ще свърши предаването, но едва ли ще е през април. Явно ще има връщане на двойки, както и седмица без гонене.
По-скоро ще е точно през април. В Укипедия за този сезон са посочени 32 епизода, което означава, че трябва да свърши до края на април.

# 2 813
Май само Радина и Петър не пуснаха сълза.

# 2 814
Тръгнаха си и пак могат да се върнат 🤨🤨

# 2 815
Май връщат двойка следващата седмица.

Отново много гадна игра за жените.

# 2 816
Ох и на мен ми стана много мъчно като ги гледам как плачат...

*току що видях какво ще става в следващия епизод и ми иде да крещя!!*
АБЕ ТИЯ ОК ЛИ СА?? добре защо ПАК на жените гадната игра, а мъжете пак ще си седят и ще отговарят на въпросчета...аууу вече не се търпи. Нека да дадат шанс на Явор да се докаже като "мъжкар"

# 2 817
Галя и Вовата видях сега, и Георги и Викси,за следващата седмица. И пак гнусотии върху жени. Тези хлебарки и мишки, що не ги пуснат върху мъжете бе. Щото няма ни един с топки. Плужеци.

# 2 818
  • София
Напълно разгадахме промото с някои от вас, твърде явно беше този път.

Нищо подло не виждам и аз в това, че взеха от Криси и Арти. Бяха първи и наистина всички коментираха техните 5000 лв в началото. Също така и в живота говореха нещо, че имат по-луксозен живот от Димана. От Радина и Габи е ясно, че няма да вземат и това си е в реда на нещата.
Трябваше да не е повече от 15%, макс 20%.

# 2 819
Точно па кметицата ли ще се връща! Да бяха Надежда поне... жалко..Поне дано този път се разбие коалицията веднъж завинаги!
Отново ужасна игра за жените..

Общи условия

Активация на акаунт