"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 719
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Да, повтори го пак след 2 дни. Честито

# 121
Здравейте..!На 2 рата минута нямаше бледа черта след това се е появила.Дали да и вярвам?Теста е ден преди закъснението?
Да повечето тестове отчитат до 5 минута след 5 минута не се гледа, но при вас може да се каже че се счита за положителен. Все пак, за да сте сигурна го повторете след 2 дни. Честито!

# 122
Здравейте. Последна редовна менструация на 21.02.23 г. Доказана овулация на 06.03.2023г.
Попринцип никога не съм прибързвала преди закъснение да се тествам,но този път,нещо сякаш ме накара по рано да се тествам. Вчера реших да си направя тест и показа втора бледа черта. Днес реших да повторя и както се вижда от снимката на единия тест отново има втора бледа,а на шуър чек не . Доста съм объркана.

# 123
Аз и на шуър чек виждам черта. Честито!

# 124
И ма шуърчек се вижда черта. Честито😊

# 125
Здравейте. Последна редовна менструация на 21.02.23 г. Доказана овулация на 06.03.2023г.
Попринцип никога не съм прибързвала преди закъснение да се тествам,но този път,нещо сякаш ме накара по рано да се тествам. Вчера реших да си направя тест и показа втора бледа черта. Днес реших да повторя и както се вижда от снимката на единия тест отново има втора бледа,а на шуър чек не . Доста съм объркана.

Шуъра бавно стоплят! И при мен беше така. Честито!😇

# 126

И на шуърчек се вижда много бледа. Шуърчек е за 2-3 дни след зкъснение.
Бременна сте. Честито!

# 127
Здравейте, има ли шан при положителен тест за овулация на 13.03 сутрина, а опит за бебе на 12.03, да се е получило?
Благодаря

# 128
Да. Късмет/

# 129
Аз и на шуър чек виждам черта. Честито!
И аз я видях,едвам забележима е,но си помислих,че е изпарителна черта. Благодаря ви момичета,дано вече чудото да се е случило,след почти 2 години неуспешни опити. 😇

# 130
Очакваме да потвърдиш бременност след прегледа при АГ😉 Успех!

# 131
Здравейте, ПРМ 18.02 Не съм засичала О, правих тест днес, не беше първа урина, но е отрицателен. Много се разочаровах. Има ли шанс да не е и да съм бременна?

# 132
Здравейте, ПРМ 18.02 Не съм засичала О, правих тест днес, не беше първа урина, но е отрицателен. Много се разочаровах. Има ли шанс да не е и да съм бременна?

А редовен ли е цикала и на колко дни?

# 133
А редовен ли е цикала и на колко дни?
[/quote]
Абсолютно редовен, на 28-29 дни. Последните няколко месеца е твърдо 28дни

# 134
Значи няма как теста да не отчете щом е редовен, ако искате за ваше спокойствие пуснете кръвен тест и на АГ, може да има друга причина за закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт