"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 775
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Тъй като съм доста объркана, бих искала мнение по темата “първи положителен, втори отрицателен тест” . На 13.02 ми дойде последно, този месец го чаках на 14.03. Винаги менструацията ми е била по часовник, с няколко изключения. В деня, в който трябваше да ми дойде направих тест, с първа урина,  който изчаках 1 минута и го хвърлих(видимо отрицателен). Но след около час, викам чакай да видя какво се случва, и беше “положителен”.(снимката долу). Та не му обърнах особено внимание, защото беше минало повече от 10 минути, но все още ми закъснява. Преди 2 часа направих друг и беше отрицателен, дали защото не е с първа урина и е дало такъв резултат. Бебеправим близо 2 години, правила съм и други тестове, но да се измени резултата не ми се е случвало. Възможно ли е да е изпарителна и да заблуждава за положителен в мн ранен етап или да направя нов утре с първа урина? Първия тест беше Clearblue , а втория Ladytest(две лентички за около 1.50лв). Също така от два дни имам запек, силно болезнени гърди, безсъние-следователно постоянно ми се спи и болки около пъпа. А, и периода на внушения съм го минала отдавна.😅 Извинявам се, ако има и друга такава тема! Ето снимката на първия тест:

# 136
Няма как преди 6 дена да сте имали положителен тест, а днес отрицателен, освен ако не става въпрос за биохимична бременност. При такова закъснение няма значение по кое време на деня се прави тест. Не бих разчитала на резултата от първия тест, защото не е отчетен в указаното време.

# 137
Този Клиър блу е с изпарителна черта.

# 138
Пуснете си кръвен тест, ако можете, и няма да се чудите Simple Smile По-точен тест за бременност няма. А ако имате съмнения, че е била биохимична - 2 кръвни на 48ч, за да видите нараства или спада ЧХГ.

# 139

Това показва теста. 1 ден закъснение. Дали съм бременна?

# 140
На мен ми изглежда положителен,  честито.

# 141
Положителен си е !Честито и на теб!! И аз на 18,19 и сега вече на 21 си е супер видна чертата и аз с овулация на 06.03! 🤣❤
Здравейте. Последна редовна менструация на 21.02.23 г. Доказана овулация на 06.03.2023г.
Попринцип никога не съм прибързвала преди закъснение да се тествам,но този път,нещо сякаш ме накара по рано да се тествам. Вчера реших да си направя тест и показа втора бледа черта. Днес реших да повторя и както се вижда от снимката на единия тест отново има втора бледа,а на шуър чек не . Доста съм объркана.

# 142
Положителен си е !Честито и на теб!! И аз на 18,19 и сега вече на 21 си е супер видна чертата и аз с овулация на 06.03! 🤣❤
Здравейте. Последна редовна менструация на 21.02.23 г. Доказана овулация на 06.03.2023г.
Попринцип никога не съм прибързвала преди закъснение да се тествам,но този път,нещо сякаш ме накара по рано да се тествам. Вчера реших да си направя тест и показа втора бледа черта. Днес реших да повторя и както се вижда от снимката на единия тест отново има втора бледа,а на шуър чек не . Доста съм объркана.

Днес даже пуснах кръвен за всеки случай,да видим какво ще излезе😁

# 143
Здравейте, имам нужда от съвет.. Положителна лентичка за овулация на 04.03 и 05.03 , последна менструация на 14.02 , по календар ми дава , че днес е вече 36ти ден , съответно 2 дни закъснение. Според вас време ли е за тест ?

# 144
Здравейте, днес бях на гинеколог, като чхг вече е 406. НО много се притесних защото доктора, каза, че е много малко и не е сигурен как ще се развие и дали ще се развие изобщо. Не ми обясни много какво се случва и си тръгнах с едно притеснение. Последният ми цикъл беше на 15.02, като др гинеколог ми беше казал, че съм с късна ОВУ би трябвало да е била на 03-04.03.
Сега гинекологът каза, че има нещо с размери2,5мм, но за седмица закъснение му се струва много малко.
Та исках да Ви попитам според вас, наистина ли е прекалено малко, защото много се притесних, дали ще се развие изобщо.

# 145
Здравейте, днес бях на гинеколог, като чхг вече е 406. НО много се притесних защото доктора, каза, че е много малко и не е сигурен как ще се развие и дали ще се развие изобщо. Не ми обясни много какво се случва и си тръгнах с едно притеснение. Последният ми цикъл беше на 15.02, като др гинеколог ми беше казал, че съм с късна ОВУ би трябвало да е била на 03-04.03.
Сега гинекологът каза, че има нещо с размери2,5мм, но за седмица закъснение му се струва много малко.
Та исках да Ви попитам според вас, наистина ли е прекалено малко, защото много се притесних, дали ще се развие изобщо.
Това е пълен абсурт. Моят съвет е да отидеш при друг. Той колко иска да е голямо за седмица. На предната ми бременост и аз отидох по това време видяхме една точка. Не се тревожи излишно, ако може изчакай 1 седмица и пак отиди.

# 146
Не е ли излезнал вече???
Днес даже пуснах кръвен за всеки случай,да видим какво ще излезе😁

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 08:26 от bubanka

# 147
Аз този лекар го бих сменила от раз. Първото което е от 1 единствен резултат освен потвърждение, че сте бременна картинката няма как да се знае. Тря
Трябва поне 2 кръвни на 48ч един от друг, за да се види нараства ли правилно.  Второ, ако е била късна овулация,която не се знае кога е била (тестове правили ли сте? при аг-то ли е проследена и доказана, че е била тогава?) тогава закъснението е съвсем друга математика. Да не говорим, че нещо се вижда НАД 1000 и дори с най-топ уреда на 406 дори точка няма да се види. Аз поне не съм чула на резултат под 1000 да се вижда.

Бих отишла на второ мнение след седмица и на моя глава бих си пуснала ЧХГ на 48ч, ако не за АГ то поне за мое успокоение, че се удвоява правилно.

# 148
Аз този лекар го бих сменила от раз. Първото което е от 1 единствен резултат освен потвърждение, че сте бременна картинката няма как да се знае. Тря
Трябва поне 2 кръвни на 48ч един от друг, за да се види нараства ли правилно.  Второ, ако е била късна овулация,която не се знае кога е била (тестове правили ли сте? при аг-то ли е проследена и доказана, че е била тогава?) тогава закъснението е съвсем друга математика. Да не говорим, че нещо се вижда НАД 1000 и дори с най-топ уреда на 406 дори точка няма да се види. Аз поне не съм чула на резултат под 1000 да се вижда.

Бих отишла на второ мнение след седмица и на моя глава бих си пуснала ЧХГ на 48ч, ако не за АГ то поне за мое успокоение, че се удвоява правилно.
Това е вторият път в който пускам ЧХГ преди 4 дни беше 26чхг

# 149
Според мен идеално от 26 е скочило на 406. Не разбирам защо АГ така Ви е притеснил с думите си. Може без да мисли да е говорил, но според мен за в момента всичко е ОК. Наистина обаче бих отишла следващия път при друг. Да ми е мирна главата.

Пожелавам Ви след 8м (първия месец е минал вече) да гушкате бебче!

Общи условия

Активация на акаунт