"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 703
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Ще се радвам ако някоя от вас има такъв случай или познава приятелка с такава случка.
На 05.06 направих тест но беше отрицателен при закъснение 7 дни.На 14 .06 направих отново при закъснение с 16 дни закъснение и положителен след това 7 такива поредни,но на 15.06 почна да ми цапа даже бих казала че си протичаше но слабо с розаво кафяв цвят!На 19.06 отидох на лекар и ми каза че се вижда нещо малко но не може да се определи в коя г.с съм каза да отида след  10-15 дни.На 21 .06 и 22.06 правих отново тест отрицателен!!!

# 691
А този лекар какво каза относно кървенето?

# 692
  • София
ЧХГ и прогестерон не назначи ли този лекар?
Ще се радвам ако някоя от вас има такъв случай или познава приятелка с такава случка.
На 05.06 направих тест но беше отрицателен при закъснение 7 дни.На 14 .06 направих отново при закъснение с 16 дни закъснение и положителен след това 7 такива поредни,но на 15.06 почна да ми цапа даже бих казала че си протичаше но слабо с розаво кафяв цвят!На 19.06 отидох на лекар и ми каза че се вижда нещо малко но не може да се определи в коя г.с съм каза да отида след  10-15 дни.На 21 .06 и 22.06 правих отново тест отрицателен!!!

# 693
Днес ми е 30-ти ден от цикъла и още си чакам. 2 дни симптомите поизчезнаха и не ми ставаше така лошо, но от сутринта пак съм с голямо слюнкоотделяне, хем съм гладна, хем ми се гади и главата ми тежи. Минаха 3 дни от отрицателния шуър чек и ще изчакам още малко. Искам да направя кръвен, но закъснявах за работа. До офиса има лаборатория, но не смея там, защото ще разберат всички преди аз да разбера дали има нещо.

Иначе, кога най-рано да направя тест при положение, че предния беше отрицателен -2-3 дни преди цикъл? Да изчакам ли по-голямо закъснение, защото знам, че съм с късна овулация около 16-ти ден?

Успех на всички!

# 694
  • София, България
Можеш да направиш пак утре сутрин. То 4 дни от предния тест хич няма да е малко разлика Simple Smile но щом си с късна овулация, сметни горе-долу да са минали около 14-15 дни от предполагаемата такава и би трябвало вече да отчете ако има нещо Simple Smile предния път са били минали 9-10 доколкото успявам да сметна, щом ти е на 18тия ден овулацията. Simple Smile а може утре сутрин ако имаш възможност да минеш на кръвен и чиста работа. Ама то кръвния в някои лаборатории му отнема цял ден да излезе, та…. Както си прецениш.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 09:04 от Purple_Peanut

# 695
Пуснах едно ЧХГ пък... дано, дано! ❤️
Момичета...
❤️
Честито..пусни още веднъж след 48 часа да видиш дали се удвоява...хубаво е и прогестерон да пуснеш
Anonims отиди на друг лекар ако е нужно...поне някакво изследвания не ти ли назначиха...
Bibi взимай един тест от Тея най обикновените лентичките или наистина най добре утре чхг пусни ако можеш...само да ти кажа че аз имах положителен тест за овулация на 15тия ден...ову е била или на 16тия или на 17тия...последна М на 15.04...положителен тест имах на 16.05 с две ярки наситени чертички...като преди това не посмях по рано изобщо да правя тестове така,че незнам дали би показало и по рано...

# 696
  • София
Защо да проследява удвояване и прогестерон? Има лекари за тази работа. След 10 дни на преглед да се види малката точица и после вече ще я насочат.

# 697
За да може да се включи прогестеронов препарат, ако е необходимо Simple Smile
Защо да проследява удвояване и прогестерон? Има лекари за тази работа. След 10 дни на преглед да се види малката точица и после вече ще я насочат.

# 698
  • София

Как по-точно лекар ще проследи удвояване ако не е пуснато кръвно изследване? Проследява се да види дали се удвоява правилно за да се изключи Биохимична бременност, извънматочна или молярна, или прогестеронов дефицит

# 699
За да види има ли достатъчно висок прогестерон и ако не да и изпишат препарат ...как точно лекаря като види точката ще разбере как и е прогестерона?когато разбрах ,че съм бременна прогестерона беше от нещата които първо изследвах...никой доктор до сега не ми е назначавал изследване на прогестерон...даже си мисля и че когато се получи прокървяване пак не го изследват,а направо изписват прогестеронови препарати...за чхг Мацето е обяснила много добре защо

# 700
Здравейте отново момичета. Реших да направя кръвен тест, преди повече от час. Казаха ми, че резултатите ще са готови след 15,30ч., но реших да проверя. Това означава, че не съм бременна или, че не са излезли резултатите още., защото няма никакви цифри, дори нули.

# 701
Не е готов очевидно, ако е отрицателен ще е 0-1, ако е положителен по-голяма стойност, отделно трябва да изпише и референтните стойности.
Здравейте отново момичета. Реших да направя кръвен тест, преди повече от час. Казаха ми, че резултатите ще са готови след 15,30ч., но реших да проверя. Това означава, че не съм бременна или, че не са излезли резултатите още., защото няма никакви цифри, дори нули.

# 702
Ако е Рамус.. на мен вечерта в 21ч горе-долу ми излязоха резултати. Успех! Дано да е това, което искаш! 🍀❤️

# 703
Ако е Рамус.. на мен вечерта в 21ч горе-долу ми излязоха резултати. Успех! Дано да е това, което искаш! 🍀❤️

Да, Рамус е. Значи да не чакам толкова рано резултати. Добре, че намерих време за кръвен поне да си отговоря на въпроса дали съм бременна. Иначе мислех да стискам и да направя тест от аптеката чак в понеделник. Симптомите ми ту идват, ту поизчезват и ще се побъркам вече от чакане Flushed

Няма бебе, резултатът е 0. Pensive Откъде бяха тези гадения, необичайно подутите гърди, придърпвания и накрая нищо. Четох, че симптомите на киста се припокриват с бременност и ще се ходи на лекар.
Успех на всички момичета !

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 15:22 от Bibi85

# 704
  • София
понякога няма нужда от толкова стрес и тичане по лаборатории, когато бременността е едва в началото. Изключвам случаи, в които има реална причина за притеснения, например много неуспешни бременности.

Общи условия

Активация на акаунт