"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 728
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
Това е теста: https://valeta.bg/test-za-ovulacija-kli-r-chojs-7-1
А това резултатът на 5 мин: Докато снимах може би са минали още 2-3 мин.

(не) очаквам Ц - утре.
Какво мислите... 😔
Аз я виждам ,но направи още един утре ,успеххх🍀

# 676
Anastasiya.glam, и аз виждам сякаш чертичка, пожелавам да е по-наситена на следващия тест ❤️

Вторият Престо от тази сутрин си е отрицателен.
Не знам да отида ли до Софармаси да взема тези ленти, които се  коментираха и да тествам пак или да си чакам М утре.
 🤨

***Едит
Нямаха Сlear test, беше свършил. Взех Sure check, но няма да го правя утре, не виждам смисъл вече. Ако не дойде М ще го правя.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 11:57 от Amandine

# 677
Anastasiya.glam, и аз виждам сякаш чертичка, пожелавам да е по-наситена на следващия тест ❤️

Вторият Престо от тази сутрин си е отрицателен.
Не знам да отида ли до Софармаси да взема тези ленти, които се  коментираха и да тествам пак или да си чакам М утре.
 🤨

Аз бих те посъветвала да изчакаш. И моят цикъл трябва да дойде може би утре, но си знам, че съм с късна овулация, тъй като с малкия ми син забременях на 18-ти ден, тогава беше единственият опит без пазене. Така че може би е рано за тестове. И аз едвам се въздържам да отида за нов тест, но пък реших да си изчакам "закъснението" до понеделник поне.

# 678
Пъпки излизат с или без бременост, не са симптом за идващ цикъл или за непотвърдена бременост. Симптом са за запушени пори и не добре почистено лице в повечето случаи
Има много жени, на които промяната в хормоните им влияе на кожата. За хормонално акне не сте ли чували? На мен, например, ми излизат около овулация задължително. При наближаващ цикъл - също малко. Като ми дойде лицето ми се изчиства.

# 679
Пуснах едно ЧХГ пък... дано, дано! ❤️

# 680
  • София
Пъпки излизат с или без бременост, не са симптом за идващ цикъл или за непотвърдена бременост. Симптом са за запушени пори и не добре почистено лице в повечето случаи
Има много жени, на които промяната в хормоните им влияе на кожата. За хормонално акне не сте ли чували? На мен, например, ми излизат около овулация задължително. При наближаващ цикъл - също малко. Като ми дойде лицето ми се изчиства.

Естествено че съм чувала и естествено че не винаги има връзка,хормоналното акне е съвсем различно от обикновеното акне, казва се cystic acne. Аз съм цял живот с акне, в момента съм бременна в 4я месец и към края на първия триместър имах ужасно акне, ама и не се грижех за кожата си добре, сега възстанових хубаво почистване, серуми и кремчета и воила, изчезна.

# 681
Здравейте, с цикъл 31-34 дни кога горе долу настъпва овулацията  чувала съм около 20ти ден но възможно ли е да е по рано ?

# 682
Здравейте, с цикъл 31-34 дни кога горе долу настъпва овулацията  чувала съм около 20ти ден но възможно ли е да е по рано ?

Не и по рано от 20 ден.
Ц от 23-14=9 ден
Ц от 28-14=14ден
Ц от 34-14=20ден

# 683
Какво стана излезе ли ти резултата...и на мен ми се вижда,че има втора чертичка на теста ти...

# 684
Да споделиш и с нас 🙏

# 685
Момичета...
❤️

# 686
Здравейте момичета отново съм аз вчера и днес правих тест и с огромна изненада на тестовете нямаше втора черта😭 но като ходих на 19.06 ми казаха че се вижда но е много малко това възможно ли е? Притеснена съм! Ако някой е имал такъв случай ще се радвам да го чуя да се успокоя!Надявам се всичко да е наред с малкото човече! Благодаря предварително!🤗

# 687
Здравейте момичета отново съм аз вчера и днес правих тест и с огромна изненада на тестовете нямаше втора черта😭 но като ходих на 19.06 ми казаха че се вижда но е много малко това възможно ли е? Притеснена съм! Ако някой е имал такъв случай ще се радвам да го чуя да се успокоя!Надявам се всичко да е наред с малкото човече! Благодаря предварително!🤗

Бъди малко по-търпелива и изчакай закъснението, според мен е рано за тест и за преглед. Или пусни кръвен тест. От сърце ти желая положителен резултат Flowers Rose

Момичета...
❤️

Честито! Blush

# 688
  • София
Честото! 🍀🍀🍀Там, където излизат бледи втори чертички на теста, така става 😉
Пуснах едно ЧХГ пък... дано, дано! ❤
Момичета...

# 689
Здравейте, току що се регистрирах в сайта. Има запитване. Значи с приятеля ми много искаме бебе. Миналата седмица той свърши в мен и след това имах кафяво течение става ми лошо винаги сутринта,имам световъртеж постоянно се чувствам изморена.И незнам какво ще рече товаа. Ако някой може да ми даде съвет. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт