"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 042
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета!
Не следя овулация все още, но с мъжа ми правим редовен секс. Не се пазим от 5 месеца.
Цикълът ми обикновено е 29-30 дни.
Днес е ден 31.
От повече от седмица на кратки периоди почти всеки ден усещам болката като от ПМС, затова дори мислех , че ще ми подрани. Естествено, от нетърпение (и тъй като имах неизползван шуър чек) направих тест още преди 6 дни- отрицателен, знам че най-вероятно е било прекалено рано, но не знам и аз на какво се надявах 😃.
Въпросът ми е ако и днес не ми дойде, утре ли да направя тест пак или да изчакам още 2-3 дни ?
Другото , което ме кара да си мисля , че е станало е , че болките не са постоянни, боли ме 15-20мин и то лека пареща болка, след това спира. Вчера и днес сутринта телесната ми температура само сутрин в 37.2, случайно реших да я премеря, защото имах някакви горещи вълни. Знам, че тя не е признак и няма общо с базалната Т. Но все пак, дали според вас това би било свързано по някакъв начин?
Благодаря предварително!

# 331
  • София, България
Абсолютно спокойно можеш да направиш тест вече утре сутринта Simple Smile би трябвало да покаже адекватно, щом вече има закъснение от почти два дни. Успех.

# 332
Аз се отчитам с още един отрицателен тест след 2 дни закъснение….

# 333
И аз да се включа.
С приятеля ми спряхме да се пазим. Закъсня ми и направих тест на 1-вия ден и беше отрицателен, на третия-също. На четвъртия вече менструацията се появи. При мен явно няма да е този път. Neutral Face

# 334
Здравейте момичета ,имах прокървяване на 18.04, предполагаема овулация на 11 ,днес ми е втори ден закъснение ,отрицателен тест и някакво странно твчение кремаво(тъмно розово) извинявам се за неприятните подробности ,но смятам ,че е важно.Според вас има ли как да съм бременна и рано ли е за кръвен тест? Записах си час за 3ти,лекарката ми каза,че ако отида сега ,дори и да има нещо няма да се види

# 335
След отрицателния тест сутринта, аз също току що получих подобно течение. Но при мен миналия месец се получи същото нещо, няколко часа след това ми дойде.
Дано при теб не е така! 🍀🍀🍀

Здравейте момичета ,имах прокървяване на 18.04, предполагаема овулация на 11 ,днес ми е втори ден закъснение ,отрицателен тест и някакво странно твчение кремаво(тъмно розово) извинявам се за неприятните подробности ,но смятам ,че е важно.Според вас има ли как да съм бременна и рано ли е за кръвен тест? Записах си час за 3ти,лекарката ми каза,че ако отида сега ,дори и да има нещо няма да се види

# 336
След отрицателния тест сутринта, аз също току що получих подобно течение. Но при мен миналия месец се получи същото нещо, няколко часа след това ми дойде.
Дано при теб не е така! 🍀🍀🍀

.       Много ти благодаря🤗🌸Пожелавм ти този месец да се е получило при теб🌸🙏🏻

# 337
Здравейте, направих кръвен тест за бременност не мога да разчитам резултата е 0.200IU/L????

# 338
Отрицателен.

# 339
Момичета кога според вас в редно да се направи кръвен тест? На кой ден от закъсеннието? Какво е вашето мнение пуснах хчг

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:25 от Moon1

# 340
Здравейте със съпруга  ми имахме контакт на 18,04  от тогава не се пазим последният мц беше на 25,03 според лекарят ми трябваше да ми дойде на 22,23.04 днес остановихме едноседмично закъснение от ехографа не вижда нищо освен удебелена матка
П.п бременност ли да очаквам или мц

# 341
  • София
А тест за бременност направи ли?

# 342
Момичета кога според вас в редно да се направи кръвен тест? На кой ден от закъсеннието? Какво е вашето мнение пуснах хчг

Всеки един ден от закъснението.

# 343
Благодаря.Вчера беше 4ти ден от закъснението.имах прокървяване на 21.04 ,ако тогава е била имплантацията възможно ли е все още тестовете да показват отрицателен резултат?Четох ,че имплантацията отнема от 7-10 дни и едва след това започва да се отделя този хормон

# 344
Благодаря.Вчера беше 4ти ден от закъснението.имах прокървяване на 21.04 ,ако тогава е била имплантацията възможно ли е все още тестовете да показват отрицателен резултат?Четох ,че имплантацията отнема от 7-10 дни и едва след това започва да се отделя този хормон
При 4 дена закъснение и домашните тестове трябва да покажат бременност, защо не пробвате?

Общи условия

Активация на акаунт