"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 066
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Имам въпрос, като преди това ще се опитам да съм максимално подробна. С ПКЯ съм и цикълът ми е нередовен. Имам една неуспешна бременност от Август миналата година. След нея цикълът ми влезе в някаква закономерност на около 45 до 50 дни. Не правим целенасочени опити, тъй като е много трудно да се засече овулация, но като цяло гледаме да сме редовни. Миналия месец ми дойде на 22.03 и очаквах следващия да е накъде в началото на Май, на база на предните месеци смятах овулацията да е някъде в периода 19.04-25.04. Обаче преди 2 дни (27.04) ми "дойде" - първоначално розово зацапване, което аз приех за овулационно кървене, но след няколко часа си стана по-обилно и тъмно червено, в първите часове имаше и малко нещо подобно на бяло течение, но по-сивкаво. Кървенето беше достатъчно щ, за да напои превръзка, за това реших, че ми е дошло, което много ме изненада, защото е доста по-рано в сравнение с предните месеци. Обаче вчера кървенето премина отново в съвсем леко зацапване и днес вече няма нищо. ТА на въпроса - има ли шанс това да е било имплантационно кървене и каква друга би могла да бъде причината? Обикновено цикълът ми е обилен поне първите 3 дни, не съм имала цикъл от ден и половина до сега и съм малко объркана. Точно когато започнах да намирам някаква закономерност в датите, идва това странно кървене... Ако приемем, че е имплантационно, кога е подходящо да направя тест? Отново пояснявам, че датата на овулацията е предполагаема, тестове не съм правила.
ЕДИТ: гърдите ме боляха и се бяха надули около седмица преди това кървене, за това реших, че може да е заради овулация. В момента нямам болки, само едно тъпо чувство долу ниско под корема, като тежест.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:00 от Pauly

# 346
Благодаря.Вчера беше 4ти ден от закъснението.имах прокървяване на 21.04 ,ако тогава е била имплантацията възможно ли е все още тестовете да показват отрицателен резултат?Четох ,че имплантацията отнема от 7-10 дни и едва след това започва да се отделя този хормон
При 4 дена закъснение и домашните тестове трябва да покажат бременност, защо не пробвате?
.        Отрицателни са…

# 347
Здравейте от няколко месеца с моя приятел искаме да си имаме бебе и така  искам да ви попитам дали може да са симтоми на бременност или от желание си фношавам  6.април беше последната ми местроация и сега става 3 дни ми прилошава сутрин има леко гадене постоянно ми е горещото и днес имах леко бяло течение като крем и бяло и затова се чудя а има една седмица до датата на местроация Тами и затова питам вас вие имахте ли подобни симтоми споделете мнение моля

# 348
Здравейте ,момичета🤗 Днес ми е 6ти ден закъснение,вчера имах леко зацапване,ако мога така да го нарека.Това нормално ли е ? Трябва ли да ме притеснява?

# 349
Здравейте ,момичета🤗 Днес ми е 6ти ден закъснение,вчера имах леко зацапване,ако мога така да го нарека.Това нормално ли е ? Трябва ли да ме притеснява?

Може да е от нисък прогестерон, може и да не е нищо притеснително. Положителен тест имате ли? Аз бих се обадила на АГ за всеки случай.

# 350

Може да е от нисък прогестерон, може и да не е нищо притеснително. Положителен тест имате ли? Аз бих се обадила на АГ за всеки случай.
.      Нямам положителен тест..преди няколко дни правих кръвен резутатът беше 0.10

# 351

.      Нямам положителен тест..преди няколко дни правих кръвен резутатът беше 0.10

Възможно е и да няма бременност,  а просто да Ви идва цикъла. Кръвния тест се счита за положителен от  5.0 нагоре.

# 352
Добро утро! Привижда ли ми се?Flushed Сниман е в рамките на 5те минути от инструкцията. 12ти ден след овулация.

# 353
  • София, България
Не не ви се привижда, моята беше почти същата на този ден:

Скрит текст:

# 354
Не не ви се привижда, моята беше почти същата на този ден:

Скрит текст:
Благодаря! Стискам ни палци всичко да е наред! Animal Hatching Chick

# 355
Здравейте, ще започна от начало.
Миналата година правихме 9 месеца опити и към края на годината забременях, но всичко приключи 8г.с. Няма да изпадам в подробности, защото още ми е тежко. Лекарят препоръча 6 месеца да се пазим.
Пазехме се с презерватив, защото имам гадене от хапчетата. Но този месец го ударихме през просото с прекъснат полов акт, като два пъти на 8 и 21 ден от цикъла се отнесохме и не прекъснахме акта.
Цикълът ми е 30 дни (чакам го днес), имало е случаи на 31-33, но са някакви редки изключения.
Ову не съм засичала, защото временно не правим опити, но преди, когато засичах, винахи беше 17 ден, рядко с ден, два по-късно.
Ще прикача календара си. Какъв е шансът да сме направили гаф? Ще изчакам до четвъртък-петък и ако няма менструация ще направя тест. Все пак като се замисля, че ни отне девет месеца опити и си мисля, че няма как да е станало нещо. Имам ужасен ПМС от седмица.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:24 от Неделина

# 356
Винаги има шанс, така мисля аз поне. Освен да изчакате още малко и да направите кръвен или домашен тест друго няма какво да се направи. Щом не е засечена О с лентички, като нищо може да сте уцелили момента. Първото дете така стана вкъщи - нито го планувахме за тогава, нито нищо. Просто стана. Пожелавам Ви да видите две чертички много скоро!

# 357
Според вас има ли бременност или ми се преструва нещо

# 358
  • София
Преструва ти се според мен.

# 359
Има нещо като бледа, мега бледа втора чертичка....

Общи условия

Активация на акаунт