"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 47 069
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Чхг на 28.04.23е е 14450.Нл не намират плоден сак.

С каква апаратура е прегледа? Вагинален или коремен трансдюсер?
вагинален

# 391
Момичета искам да ми кажете какво значи 0.38 mlu/ ml 5,0. Полов контакт с мъжа ми имахме на 30.04 а овулацията ми беше на 24.04. трябваше да ми дойде на 8.05 ама ми закъснява и днес пуснах чхг

# 392
Момичета искам да ми кажете какво значи 0.38 mlu/ ml 5,0. Полов контакт с мъжа ми имахме на 30.04 а овулацията ми беше на 24.04. трябваше да ми дойде на 8.05 ама ми закъснява и днес пуснах чхг
Мисля, че е отрицателен, за положителен е от 5 нагоре.

# 393
Чхг на 28.04.23е е 14450.Нл не намират плоден сак.

С каква апаратура е прегледа? Вагинален или коремен трансдюсер?
вагинален

Според мен отидете спешно на друг преглед другаде, с това ЧХГ трябва и сърце да чуете не само да се види сак.

# 394
Здравейте! От няколко месеца правим опити за бебе. Доскоро цикълът ми беше по часовник на 24 дни. Миналият месец ми закъсня с три и продължи 8, което е необичайно. Винаги ми е бил 5. Последният ми Ц беше на 5 април. По приложение имам 6 дни закъснение. Вчера направих тест имаше втора много, много бледа черта, която дори не се вижда на снимка. Нямам никакви симптоми освен болезнени гърди. Чудя се дали пак да правя домашен тест или ако до понеделник не ми е дошъл, да отида в лаборатория.

Здравейте!
Пак съм аз. Направих 3 теста. И трите са положителни. Два от тях с хубава втора чертичка и един на sure check с втора по-бледа втора черта.  Цикълът ми закъснява вече 11 дни. По приложение съм в 5 г.с. Вчера при ходене до тоалетна видях две малки капки кръв. От вчера започна и кафяво течение, което не е постоянно и не е силно. Днес отидох до спешното. Гинекологът ми каза, че не вижда бременност в матката и се съмнява за извънматочна бременност. Изписа ми утрогестан и носпа и двете 3 пъти по 2. Праща ме и на изследвания за ЧХГ. Нямам никакви болки, единствено кафяво зацапване и напрежение в гърдите.
Според вас има ли шанс да съм бременна или е по-вероятно да е извънматочна? Нормално ли е да не се вижда нищо в 5 г.с?

# 395
  • София, България
Задължително трябва да отидете пак на преглед. Може и да е извънматочна. Тогава ЧХГ расте неравномерно, но расте. С това ЧХГ ако беше вътрематочна трябваше да се види.

# 396
Здравейте момичета ! С редовен цикъл съм .Минали месец си ми дойде точно на датата и продължи както обикновенно 5 дни. От 13стия ден започнах да правя тестове за ОВ и според теста тя е била на 16,17 ден. Имали сме полови контакти с приятеля ми, но мисля че е преди и след тези дни. Вече съм с 3дни закъснение а уринарните 2 теста които направих са отрицателни. Какво да правя ? Да изчакам ли още и да пусна кръвен ?

# 397
Здравейте! Въпросът ми не е изцяло по темата, но искам да попитам дали ви се е случвало нещо подобно и дали по някакъв начин може да е свързано с бебеправенето.

С мъжът ми правим опити от няколко месеца. Последният път ми закъсня с 2-3 дни , след което М ми беше адски обилна и с продължителност 7 дни, обикновено ми е 5 дни.
Започна на 27.04 и приключи на 03.05.
След М отново започнахме с опитите, не съм правила тестове за овулация.
Това , което ме притесни е, че вчера 11.05 имах зацапване, тъмно кафяво, тази сутрин също, но само при бърсане.
Далеч съм от мисълта, че е имплантация , защото според мен е прекалено рано. Въпросът ми е дали на някоя от вас се е случвало нещо подобно и непременно ли трябва да отида на преглед?
Редовна съм с прегледите и не съм имала проблем досега, последният ми преглед беше преди 2 месеца.

# 398
Здравейте на всички! Днес направих тест за бременност на марката “twip”. Въпроса ми е дали някой има отзиви и мнения за тази марка, тъй като не съм я срещала.

# 399
Здравейте на всички! Днес направих тест за бременност на марката “twip”. Въпроса ми е дали някой има отзиви и мнения за тази марка, тъй като не съм я срещала.

Аз съм ползвала и тестовете за бременност и лентичките за овулация. От всички тестове те ми се струват най-точни. С теста за бременност първата бременност я хванах 2 дни преди очакван цикъл, а лентичките им за овулация дават най-наситените и различими черти. Не се чудя положителен ли е или не както с clearovu.  Там все бяха и двете слабо наситени чертички..

# 400
  • София
Не вярвай на тези тестове. На два дни закъснение ми бяха съвършено отрицателни. На 3 дни, пуснах ЧХГ и ми беше 132. Вече съм в 10 г.с.
Пусни си кръвен, там няма грешка!
Здравейте момичета ! С редовен цикъл съм .Минали месец си ми дойде точно на датата и продължи както обикновенно 5 дни. От 13стия ден започнах да правя тестове за ОВ и според теста тя е била на 16,17 ден. Имали сме полови контакти с приятеля ми, но мисля че е преди и след тези дни. Вече съм с 3дни закъснение а уринарните 2 теста които направих са отрицателни. Какво да правя ? Да изчакам ли още и да пусна кръвен ?

# 401
Имам 1 ден закъснение с отрицателен тест дали има шанс да не е верен резултата на някой случвало ли му се е?

# 402
Как сте сигурна за закъснението? Следена ли е овулацията?
Имам 1 ден закъснение с отрицателен тест дали има шанс да не е верен резултата на някой случвало ли му се е?

# 403
Как сте сигурна за закъснението? Следена ли е овулацията?
Е как няма да знам като трябва да ми дойде на една дата а не идва

# 404
Продължителността на цикъла зависи от овулацията, а не от приложението на телефона 😉

Общи условия

Активация на акаунт