"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 47 052
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,бих искала да попитам дали някоя дама е имала същият случай като моят.
На 26.04 ми беше последният МЦ.
ОВУ ми беше около 09.05-10.05 .
Днес 14.05 сутринта получих тъмно кафяво зацапване придружено от леки болки ниско долу..до МЦ имам почти 10дни..а през този месец с приятелят ми имахме 2 полови акта на 01.05 и 10.05..възможно ли е да бъде имплантационно кървене?

# 406
Спрямо посочените дати - не. Но ако не е сигурно кога е била овулацията - да, би могло. Как е засичана овулацията?

# 407
Спрямо посочените дати - не. Но ако не е сигурно кога е била овулацията - да, би могло. Как е засичана овулацията?
Не съм я засичала с тестове за ОВУ.,според календара в който засичам МЦ се пада около  тези дати.

# 408
Здравейте,бих искала да попитам дали някоя дама е имала същият случай като моят.
На 26.04 ми беше последният МЦ.
ОВУ ми беше около 09.05-10.05 .
Днес 14.05 сутринта получих тъмно кафяво зацапване придружено от леки болки ниско долу..до МЦ имам почти 10дни..а през този месец с приятелят ми имахме 2 полови акта на 01.05 и 10.05..възможно ли е да бъде имплантационно кървене?

Да, при мен беше точно така.

# 409
Здравейте. Овулацията ми беше на 04.05. Около тази дата опити праивхме на 03.05 и 05.05. Днес си направих тест-отрицателен. Рано ли е било за направата му? Как мислите?

# 410
  • Варна
Здравейте. Овулацията ми беше на 04.05. Около тази дата опити праивхме на 03.05 и 05.05. Днес си направих тест-отрицателен. Рано ли е било за направата му? Как мислите?

Необходими 7-10 дена за имплантация...чак след това се отделя ЧХГ, като първо се натрупва в кръвта и чак след това в урината. Според мен е рано!

# 411
Здравейте дами, обръщам се към тези който са пили или са запознати с лекарството прим0лут нор. Пиех го 10дни 2х1 като трябваше да ми дойде в петък, а все още не ми е дошло. Миналия вторник бях на лекар който ми каза че съм била в овулация седмица по рано, което ще рече някаде между 1-5май. С мъжът ми сме имали контакт на 21,23 и 29 април. Правих си тест в събота за съжаление отрицателен. Та въпроса ми е дали е рано да покаже ако има бременност или може да е нещо друго. До сега винаги ми е идвало на 3 ден след спирането на хапчетата. И рано ли е да пусна кръвен тест?

# 412
  • София
Здравейте дами, обръщам се към тези който са пили или са запознати с лекарството прим0лут нор. Пиех го 10дни 2х1 като трябваше да ми дойде в петък, а все още не ми е дошло. Миналия вторник бях на лекар който ми каза че съм била в овулация седмица по рано, което ще рече някаде между 1-5май. С мъжът ми сме имали контакт на 21,23 и 29 април. Правих си тест в събота за съжаление отрицателен. Та въпроса ми е дали е рано да покаже ако има бременност или може да е нещо друго. До сега винаги ми е идвало на 3 ден след спирането на хапчетата. И рано ли е да пусна кръвен тест?
колко е закъсняла м. Хормонален дисбаланс ли имате

# 413
колко е закъсняла м. Хормонален дисбаланс ли имате

Днес вече е 4 ден от както ми закаснява, да по принцип съм с нередовен цикъл, но от както пия тези хапчета и идва на всеки 28 ден. Сега за първи път ми закаснява. Пия ги от 7-8 месеца. Гърдите ми са малко по болезнени от обичайно и зърната са ми доста тъмни ако това е от значение.

# 414
  • София
Пусни си един ЧХГ, да отпаднат съмненията Simple Smile

# 415

Искам да попитам понеже в листовката пишеше че тряжва да уринираш върху теста а аз сгреших и го потупих в чашата с урина дали дава разлика в резултата все пак не е направен както трябв а

# 416
  • София
Не се уринира върху теста, а в прозорчето за тази цел се капват с пипетата около 3 капки.

# 417
  • София, България
Конкретно върху този на Шуърчек се уринира,да. Но не съм сигурна че има някаква разлика дали си го направила или си топнала в чашка. Все едно и също е.

# 418
Здравейте. Правим опити с мъжа ми и днес е 4ти ден от закъснението. Много ме болят гърдите и имам леки спазми и придърпващи билки в областта на яйчниците и доста ме схваща кръста,  това дали са някакви симптоми за бременност или просто си закъснява. Цикъла не е от най редовните, предния месец подрани с 5 дни а сега закъснява с 4.  Дали е рано да си направя тест и тези симптоми на бременност ли са?

# 419
  • София, България
Спокойно можеш вече да си направиш тест. Simple Smile
Да, симптоми на бременност са, но при някои жени са и симптоми за идваща менструация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт