"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 47 011
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Време ти е за тест Wink
Ако има нещо вече ще покаже и със следобедна урина Wink
Успех!

# 421
Здравейте, малко глупав въпрос, но на някой случвало ли му се е сутрин, още преди ставане, да не го болят гърдите и всичко да е окей с тях, обаче след ставане от леглото започва напрежение и болка?

# 422
Привет момичета правих кръвен тест за бременност не не си го разчитам.Може ли помощ.

# 423
  • София
Честито, бременна си! Повтори 2 дни след първия, трябва да се удвои.

# 424
БЛАГОДАРЯ

# 425
Здравейте момичета!Имам редовен цикъл на 32-36 дни.Последен цикъл 16 май.О ми е около 17-19 ден,миналия месец засечена при УЗ на 18 този не съм ходила.Започнахме с опитите от 12 до 21 ден на Ц.На 12 май (27 ден от цикъла) имах за първи път розово зацапване при забърсване,много добре видимо.Може ли да е от имплантация?Сега ми е 32 ден от цикъла и нямам търпение и за това реших да се допитам Simple Smile .Симптоми -от 2-3 дни имам по-висока Т -36,9 (не съм болна).2 безсънни нощи(никога не съм имала проблем със съня) ,вчера ми беше зле и имах ниско кръвно (ппц ми е перфектно),кипя от енергия от седмица на сам,болки в гърдите,но само отстрани..Благодаря,че ме изчетохте!
Пп Кога най-рано мога да пусна кръвен Simple Smile

# 426
  • София
От утре можеш да пускаш ЧХГ, ще го отчете! Завишената температура повече от седмица след О е обнадеждаващ признак!

# 427
Здравейте какво мислите ?
Правя 4,5тест и ми излиза 2ра бледа черта, имам болки във кръста и ми се повдига ,от храна от кафе ,а имам 2седмици до МЦ

# 428
  • София
2 седмици преди МЦ абсурд да се знае нещо! Тогава е овулацията обикновено. Дори да си имала ранна, няма как да излиза нещо на този етап. Някой път покачването на хормоните по време на овуто може да предизвика такъв фалшив резултат.

# 429
От 10дена ли сам във овулация все ден правя тестове

# 430
  • София, България
Спри да правиш всеки ден тестове, а изчакай да стане минимум 3-4 дни преди очакван МЦ. Овулацията при стандартен 28-дневен месечен цикъл се пада на около 13-14тия ден. Ако ситуацията ти е такава овулацията ти е била буквално тези близките до днес дни- вчера,онзи ден…. Simple Smile не знам кога сте правили креватните упражнение с мъжа, но ЧХГ в кръвта почва да се покачва минимум 7-8 дни след овулацията. Simple Smile

# 431
От 10дена ли сам във овулация все ден правя тестове

Тоест, започна да си правиш тестове за бременност още докато траеше кървенето от предния цикъл? Защо?

# 432
Защото ми се повдига от всичко и реших да си направя тест просто ей така ,и на теста ми излиза бледа черта всеки път на 29април беше последната МЦ

# 433
Пуснете кръвен. Така вместо да се чудите бременна ли сте или не, ще знаете. А ако правите тестове за овулация - там почти всеки тест има втора черта, дори бледа. С тестовете за овулация когато се следи самата овулация, трябва и двете черти да са еднакво наситени или тестовата да е по-наситена от контролната.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 20:19 от MintyMohito

# 434
  • София
В този случай и кръвен няма да покаже нищо.
А повдигането е симптом, който започва чак след 6 седмица. Казвам го като човек повръщал почти до края на първата си бременност.

Общи условия

Активация на акаунт