"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 780
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Естрадиол 1846 pmol
Прогестерон 112 nmol
И той е много висок
Звъннете в лаборатораторията и им кажете да пуснат прогестерон.

Здравейте, днес съм на 21 ви ден от цикъла, по препоръка на доктора пуснах изследвания за естрадиол и прогестерон, но от лабораторията объркаха прогестерона с тестостерон. Излязоха изследванията на естрадиола, но е много висок сякаш. Видях отдолу референтни стойности при бременност, че в възможно да е висок. Имам полов контакт един-два дни преди овулация. Имам и други изследвания за щитовидна жлеза, които са окей, само това и евентуално прогестерона, който не се знае кога ще излезе с тази грешка която направиха. На някои случвало ли му се?

# 571
Много благодаря ! Дай Боже здраве и щастие на всеки 🙏❤

И от мен Честито! Да се покачва и удвоява ! Да бъде сватбен подарък запдвама Ви! А ти най-щастливата булка утре Simple Smile

# 572
Здравейте. Прикачвам от тази сутрин, при закъснение - 3 дни.
Струва ми се положителен, макар и бледа... Ще го повторя след поне 48ч. Вие виждате ли я? Relaxed

# 573
Здравейте. Прикачвам от тази сутрин, при закъснение - 3 дни.
Струва ми се положителен, макар и бледа... Ще го повторя след поне 48ч. Вие виждате ли я? Relaxed

За мен е положителен, моята втора черта е също така бледа без да имам още дори ден закъснение- пуснах кръвен тест в петък, което показа повишени нива на хормона.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 10:32 от mlqs

# 574
И аз виждам черта. Пожелавам ти да е истинска!

# 575
Здравейте, може и да не звучи сериозно, но възможно ли е да имам симптоми на бременност в 16 ден от цикъла? Като цяло имам по-кратък период 26 дни.
Единствен и несериозен опит в петък, когато и приложението показваше овулация. Реално 4 дни са минали от тогава, и да има оплождане имплантацията, някъде четох, че е 3-5 ден след това, и не очаквам да има ниво на хормон който да предизвика симптоми... Тест е излишно да правят толкова рано.

Може и друго да е, но снощи ми се гадеше и не вечерях, а през нощта повръщах. Също имам тежест и лек дискомфорт както при цикъл. Знам, че вероятно си въобразявам симптоми, но все пак толкова рано възможно ли е да са от бременност?

# 576
  • София, България
Не мисля. По-скоро е на психическа основа. Единствените симптоми на оплождане, които намирам за нормални са придърпвания и леки болки ниско долу, но те не са гаранция за успех в оплождането и имплантирането.  А за повръщането - по-скоро е или някакъв вирус или нещо относно психическото състояние и очакването Simple Smile

# 577
Здравейте, днес си направих тест Престо ( 6 дни преди очаквания цикъл). Имам леко гадене от няколко дни, силни болки в гърдите, които се появиха 3 дена след овулация както и болки в яйчниците, които също се появиха около 5 дни след овулацията. Днес си направих тест, понеже нямах търпение и прочетох, че тези показват преди закъснението. Според вас има ли  втора черта много бледа или на мен ми се превижда? Благодаря ви!

# 578
  • Варна
Здравейте, днес си направих тест Престо ( 6 дни преди очаквания цикъл). Имам леко гадене от няколко дни, силни болки в гърдите, които се появиха 3 дена след овулация както и болки в яйчниците, които също се появиха около 5 дни след овулацията. Днес си направих тест, понеже нямах търпение и прочетох, че тези показват преди закъснението. Според вас има ли  втора черта много бледа или на мен ми се превижда? Благодаря ви!

Според мен има, на мен 5 дни преди закъснение ми излезе даже не бледа, а бяла, никой не вярваше, ама на другия ден бледо розова и в деня на закъснението чхг 270 Grinning

# 579
  • София, България
Аз гледах, въртях, ама не виждам втора черта. Пробвай пак с Престо утре сутрин с първата урина, трябва да се насища ако има нещо Simple Smile

# 580
Твъъъърде рано е. Най-добре да изчака още 2-3 дни.

# 581
  • София, България
О да. Аз видя 2 дни преди МЦ, то пишело 6 дни. Много е рано! При мен също на 5 дни преди МЦ мнооого бледа беше втората. Както каза Лютиче поне още 2-3 дни Simple Smile

# 582
Благодаря ви за отговорите, ще изчакам закъснение и тогава пак ще проверя. Дано да са се получили нещата.

# 583
Здравейте момичета. 😊
Четох много из страниците и се реших и аз да се включа със следното запитване : "бременност или здравословен проблем?"
Последният ми МЦ беше на 18.05.23г с продължителност 6 дни . От 02.06.23г правим всекидневно секс с приятеля ми, но без предпазване. Не бебеправим!
На 07.06.23г получих силно усещане, като от ПМС и тъй като бяхме на разходка с кучето,  очаквах да имам и вече стартирал МЦ, но единственото, което открих щом се прибрах, беше леко кафяво петанце по бельото и малко част след това по хартията.
На следващия ден нямаше и помен от зацапването, а МЦ изобщо не се появи. За сметка на това остана единствено и само напрежението в долната част на корема именно като при ПМС.
След около 2 дни се появиха и чувствителните гърди.
Моят МЦ е с продължителност 28-29 дни, а очакваната дата този месец е 17.06.23г., но както описах по - горе от 07.06 до днес включително съм със усещане за ПМС, но абсолютно никаква следа. Обикновено изпитвам това усещане, само и единствено ден/два пред МЦ. В случая продължава твърде дълго и най - силно ме наведе мисълта за съвет,  въпросното зацапване.
Моля за вашето мнение.
Благодаря!

# 584
Не мисля. По-скоро е на психическа основа. Единствените симптоми на оплождане, които намирам за нормални са придърпвания и леки болки ниско долу, но те не са гаранция за успех в оплождането и имплантирането.  А за повръщането - по-скоро е или някакъв вирус или нещо относно психическото състояние и очакването Simple Smile
Явно е вирус, дъщеря ми също не е добре от тази сутрин. Ще видим след 11 дни дали ще дойде цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт