"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 767
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета днес 5 дни преди  очаквания цикъл  ми се появи нещо като розово - кафеникаво зацапване. По превръзката нямам нищо, но като се бърша има доста. Мислите ли, че може да е имплантационно кървене? Имам болки ниско в корема и кръста, които ту се усилват ту затихват.

# 586
  • София
Възможно е да е започваща менструация.

# 587
Момичета,
Кога най-рано мога да направя тест?
Бях в овулация миналия петък и сме правили опити миналата седмица от понеделник до петък почти всеки ден. Накупих сума тестове - Sure check, Clear choice и някакъв Presto, който хващал 7 дни след секс.
Очаквам М след 9 дни. Или по-скоро изобщо не искам да я очаквам... 🍀

# 588
Ами то само си пише че хващат, но за жалост не е така, аз поне съм ги пробвала. Най добре е да изчакаш поне до датата на предстоящия цикъл вместо да се разочароваш от отрицателни тестове и да си мислиш, че не се е получило. 😉 🍀

# 589
  • София
Абсолютно не отчитат преди поне ден закъснение на МЦ. Аз затова така се изненадах на кръвния. Според ония тестове, си бях съвършено небременнна. И ден по-късно - изненада 😃

# 590
Абсолютно не отчитат преди поне ден закъснение на МЦ. Аз затова така се изненадах на кръвния. Според ония тестове, си бях съвършено небременнна. И ден по-късно - изненада 😃
Лейди ти си някакво изключение Simple Smile
Отчитат се и още как.Престо дори лъжливи . Мога да кача поне 10 снимки с чертичка 2 ..3 дни преди М. И естествено , че после ми е идвало  Винаги съм виждала бледи черти....но при двете ми бременности Престо ги засече първи. Нямаха нищо общо с онези черти дето ги виждах. Дебели и розови. А ппедните сивкави и по-тънки.

# 591
Аз пък никога не съм виждала фалшива черта на какъвто и да било тест. Винаги е била само една, а останалото чисто бяло, та чак дразни, никакво поле за минимална надежда! Grinning Веднъж си погледнах теста от предния ден и пак не, една черта и това е. Та нещо от урината ли зависи фалшивата черта, не знам...

# 592
Лейди ти си някакво изключение Simple Smile
Отчитат се и още как.Престо дори лъжливи . Мога да кача поне 10 снимки с чертичка 2 ..3 дни преди М. И естествено , че после ми е идвало  Винаги съм виждала бледи черти....но при двете ми бременности Престо ги засече първи. Нямаха нищо общо с онези черти дето ги виждах. Дебели и розови. А ппедните сивкави и по-тънки.

2-3 дни е едно, но 9 дни чак. Да не влизаме в сферата на фантазиите, още малко и след половия акт ще искате положителен тест 😆 Не е толкова трудно да се изчака закъснение.

# 593
  • София
Аз имах бледа черта 4 дни преди цикъл, ако го бях направила предния ден сутринта, сигурно и 5 дена щяха да станат.
Тестът беше от лентичките за 1лв

# 594

Здравейте искам да попитам понеже две поредни сутрини правя тест и излиза както виждате на снимката втора бледа черта,но тази сутрин получих кървене но не точно като МЦ розовее самата кръв не е обилно като при първите дни на МЦ!Та да попитам дали е възможно да има бременност?Благодаря предварително!

# 595
Момичета,
Кога най-рано мога да направя тест?
Бях в овулация миналия петък и сме правили опити миналата седмица от понеделник до петък почти всеки ден. Накупих сума тестове - Sure check, Clear choice и някакъв Presto, който хващал 7 дни след секс.
Очаквам М след 9 дни. Или по-скоро изобщо не искам да я очаквам... 🍀
Ако смяташ че О е била миналия петък , то 3-4 дни по - рано може да пробваш с тест с много ниска чувствотелност, а най - добре 2 дни преди очаквана дата. Моите тестове
за Б бяха на Фолиум  и не ме е подвеждал, такива и за О ползвах също съм доволна.

Към дамата в 1вия коментар на страницата, какво значи не се пазим, но не бебеправим. Според мен миже да си направите тест за Б и да разберете, но от правене на опити от 2.06 до 7.06 когато казвате че е било зацапването няма как да сте бременна определено. По скоро тогава ви е биша О и от това може да има зацпване.

# 596
Anonims, Тестовете не са направени както трябва! Използвайте точен брой капки и не пипайте прозорчето. Опитайте с нов.

# 597
Здравейте,
знам, че това е въпрос относно доктор, но часът ми е чак в петък /23.06/ и бих искала да знам какво се е случило на някого в подобна на моята ситуация.
Последната ми менструация беше 03/05-07/05 вкл. По график следващата се падаше на 31/05. Обикновено е редовно, най-много 1-2 дни разлика. На 6ти ден закъснение си направих тест за бременност. Правим опити за бебе. Беше положителен. За всеки случай направих 4 теста, 2 с чертички и 2 електронни. Електронните показаха бременност около 2-3 седмици. В четвъртък /08/06/ прокървих. Уплаших се и веднага отидох на лекар. Живея в Англия. Докторът каза, че не засича бременност, но на база направените тестове може да твърдим, че съм бременна. Каза, че кървенето може да се дължи на хормони или може би ембрионът в момента пада. Нямало как да ми каже, да изчакам 2 седмици и да си пусна кръвни тестове. Знам, че е рано да се види каквото и да е на ултразвук, но за 2 седмици ще се побъркам от неизвестното. Освен това нямам доверие на докторите тук. Кървенето беше общо 5 дни. Първите 2 дни падаха съсиреци, след това вече по-скоро "зацапване". Не съм имала никакви болки или някакъв друг дискомфорт. Разбира се, изчетох много информация в интернет и шансовете са сякаш 50/50. Дали бебето е паднало или кървенето се дължи на нещо друго. През ден си правя електронен тест и все още са положителни. От една страна имам надежда, че бебето все още е добре, но от друга се притеснявам дали не е паднало и тестовете да са положителни в следствие на остатъци от процеса. Имам още седмица до прегледа. Притеснявам се. Колко горе-долу трае спонтанният аборт? Може ли да премине без болка и дискомфорт? След такова кървене възможно ли е ембрионът да се е запазил?  Какви други причини биха предизвикали кървене?
Докато чакам часа си за преглед, бих се радвала на евентуално успокоение или някакъв проблясък относно случващото се....
Благодаря за отделеното време Simple Smile

# 598
Аз съм била в такава ситуация, след 10 дневно закъснение имах положителни тестове и след 3-4 дни бях получила кървене, не го усетих, но тогава АГ ми каза че само се е изчистило без да разбера. Надявам се при теб да не се укаже така.

# 599
Здравейте, имах закъснение 1 ден и си взех тест не го направих защото когато се прибрах видях че ми дойде и то убилно . Днес сутринта 3ти ден от цикъла отидох до тоалетната и падна едно голямо парче съсирек или незнам, но малко се стреснах сега имам силни болки в десния яйчник ,когато ходя ми минава,но когато седна почва да ме боли .  Някой имал ли е нещо подобно?
Благодаря Simple Smile))

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 16:28 от Nikol2525

Общи условия

Активация на акаунт