Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 61 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Животът на Жоро е много забавен, само че много кратки серии и никъде не пише колко епизода е сезона.

# 121
📖 „По-старият брат“ е филм за мисията и делото на Свети Методий в Централна Европа и за основния принос на България в Обединена Европа – за Азбуката, създадена от Солунските братя.
Днес 23 май, 15:30 ч., БНТ 2!

Моето скромно мнение е, че основният принос е на Климент Охридски и цар Симеон. А двамата братя са направили една доста несполучлива азбука, която не се ползва от никого.

# 122
  • Свети Влас
Здравейте, гледа ми се отново " Отдаденост " със Стефан Данаилов ( като по-малка ми беше любим ), но нещо не го намирам. Някои знае ли от къде мога да го гледам отново ? За протокол съм търсила в интернет и нищо не излиза. Благодаря предварително !

# 123
  • Велико Търново
Снощи (събота) от 22.20 по bTV даваха филма "Бягство" (2022, реж. Виктор Божинов).
Само го засякох към края, сега си го върнах да го гледам.
https://www.cinefish.bg/Byagstvo-Escape-id45488.html
И още:
Скрит текст:
Трейлър

Първите 15 минути:
https://www.youtube.com/watch?v=5Ygpd7GmWK4

Гостуване на Виктор Божинов в "120 минути"

Представяне в "100% будни"

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 11:27 от DamaPika

# 124
  • in Wonderland
Голата истина за група Жигули сега по БТВ 😀

# 125
  • София
Голата истина за група Жигули сега по БТВ 😀

С кеф го изгледахме,хареса ни!

# 126
  • София
Днес ми изпратиха медийна покана за нов филм. Казва се Клас 90. Звучи лежерен, бих го гледала, когато излезе. Сега го снимат, така че може би ще е догодина.

Във филма участват - Юлиан Вергов, Параскева Джукелова, Любо Нейков, Роберт Янакиев, Стефка Янорова, Людмила Митева, Биляна Петринска, Георги Златарев, Надя Конакчиева, Елена Атанасова и Стефан Денолюбов. Участва също германската актриса Катрин Йене.

Историята: Група съученици се събират по случай 30-годишнина от завършването си в малък хотел в планината. Естествено, купонът не се развива според очакванията и празнуващите прекарват една бурна нощ, пълна с изненади и обрати.

# 127
Звучи интересно, леко напомня на историите на Ники Илиев, но с този състав предполагам няма да ни разочароват.
Параскева и Роберт са ми от любимците.

Вергов тези дни беше пуснал снимка на част от сценария, заглавието беше на английски и мислех, че в чужда продукция снима, а то било български филм.

# 128
  • Бургас
Пак едни и същи лица до втръсване. Иначе филма може и да е хубав.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Пак едни и същи лица до втръсване. Иначе филма може и да е хубав.

Да, това бе първата ми мисъл.

# 130
И моята. Добре че поне в София в къщи има нови лица.
Този филм Бягство да не е някаква наркоманска история като Доза щастие, който беше ужасен.

# 131
Аз не успях да го изтрая.

# 132
  • in Wonderland
И моята. Добре че поне в София в къщи има нови лица.
Този филм Бягство да не е някаква наркоманска история като Доза щастие, който беше ужасен.
Доза щастие много ми хареса на мен.

# 133
  • в 1001-та нощ
Трейлър на Анна с Радина Кърджилова. От днес на екран: https://fb.watch/l36jX5iHoc/

# 134
Пак някакви страшни насилия. Ще го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт