Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Има стари бг филми със силни женски образи. Има един такъв подобен  филм който търся, обаче е бил забранен по времето на соца. Не го виждам никъде качен 😔 Виждала съм малък откъс.
Апостол Карамитев ( той ми е много любим актьор)  играе  инженер и него го назначават в някакво село, а той не иска да напуска София. Във влака се запознава с някаква мацка и после  се оказва,че му е колежка. Двамата се влюбват постепенно и се сблъскват в строежа  с мизерия,не добри условия за работа, нечистотии от ръководството.
Това което съм чела.
Стана ми и на мен интересно за този филм Ди . Да имаме силни женски образи .. Но не се сетих много за тях , В главата ми изникна Игра на тронове , и не се сетих за нашите продукций по рано . Simple Smile Simple Smile  Може би останах по впечатлена от някой  силни женски образи , в Игра на тронове ,  които не позволяват мъжете да се гаврят много с тях , и които да не седят по долу , да са наравно с мъжете . Лично аз обичам такива образи .. Simple Smile Simple Smile

# 631
  • Галифрей
Аз този сериал никога не съм го харесвала. Дори пари да ми дадат няма да го гледам 😁

Филмът се казва  “ Пътят минава през Беловир (1960)” 

# 632
Аз този сериал никога не съм го харесвала. Дори пари да ми дадат няма да го гледам 😁

Филмът се казва  “ Пътят минава през Беловир (1960)”  

Аз пък съм обратното , с "Игра на тронове" но както и да е !! Ти провери ли навсякъде за този филм ? Но щом казваш може и да го няма .. 😊😊  Между другото се сетих за " Маргарит и Маргарита ", мисля че и той беше скандализирал обществото по онова време !! И Страхотна актьорска игра на Христо Шопов и Ирини Джамбонас .. 😊😊

# 633
Сега някои ще ме изядат, но за мен Христо Шопов никога не е имал страхотна игра. Баща му  - да.

# 634
Всеки има различно мнение !! Не виждам защо трябва да се линчуваме ..

# 635
На мен много ми хареса Христо Шопов в "Братя" в ролята на Филип.

# 636
На мен много ми хареса Христо Шопов в "Братя" в ролята на Филип.
И на мен !! 😉😉

# 637
  • Галифрей
Сега някои ще ме изядат, но за мен Христо Шопов никога не е имал страхотна игра. Баща му  - да.

Съгласна съм 100% всеки път като го видя е един и същ дикция и държание.
Баща му е легенда.

# 638

Мислих си, че само аз мисля така, че чак не смеех да го кажа.
Той затова няма дълги реплики и залагат на изражението му, което във всяка ситуация е едно и също.

# 639
  • Галифрей
Точно така. Гледала съм го в “Братя”, “ Дървото на живота” и филмът  “ Вчера” ми че той е същия само,че  там беше хлапе с коса. Той не е трябвало да става актьор, а водещ на новините. Много щеше да му отива с  тази негова делова сериозност, правилно говорене в един леко строг тон.

Преди месеци чух,че имало няква драма с него с него с някакъв пистолет заплашвал съседка.

# 640
Имаше такава драма ..  Но на мен като актьор ми допада Simple Smile Simple Smile Има малко равен тон в гласа му но и на Стефан Данаилов беше леко същия ,  Но ги харесвам и двамата Simple Smile Simple Smile  Всеки има различно мнение Simple Smile А баща му на Христо Шопов беше велик . Тук спор няма .. На мен от всички горе посочените , аз харесвам Иван Иванов Simple Smile Освен визията и  страхотните очи Heart EyesHeart Eyes беше и страхотен актьор ,  Тодор Колев също беше много велик Simple Smile Чочо Попйорданов странно че не го споменаваме . Simple Smile Simple Smile Аз заради него и Йоанна Буковска гледах на времето Дунав Мост .. И без да искам се сетих за силен женски образ , Виолета от Откраднат Живот .. Simple Smile Simple Smile Чочо на времето беше уникално красив Heart EyesHeart Eyes но пустото пиене не прощава на никой .. Иначе беше и той един от добрите ни български актьори .. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 11:15 от Жасмина 94

# 641
  • Галифрей
Стефан Данаилов,лека му пръст хубав е бил като млад, добре си играеше. Баба ми го харесваше много.😁 Въпреки че го спрягаха за българският Ален Делон. За мен българският Ален Делон си беше Иван Иванов ❤ да почива в мир и той 🤍
Те са били все пак секс символите  тогава на соца .
За съжаление много велики наши артисти вече не са между живите, но оставяха след себе си голямо  богатство. Такъв е живота. Аз имам биографите на някой от тях.
И сега има млади и талантливи артисти, прекрасни интелигентни хора но те сякаш играят повече в театрите.

# 642
Така е Ди !! Забравих да спомена и Иван Ласкин лека му пръст !! И той навремето беше много хубав , а като дете беше много сладък 😊😊 !! "Васко да Гама от село Рупча"  спомням си го че към го гледала много много отдавна , но си го спомням него 😌😌 .

# 643
Христо Шопов специално в ролята на Пилат я изигра перфектно...

# 644
Христо Шопов специално в ролята на Пилат я изигра перфектно...
Вярно е !! 😊😊 и на мен ми хареса.. 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт