Всичко за дамските чанти – 3

• 91 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, минавам, за да споделя, че днес до края на деня има добро намаление на чанти (особено на естествена кожа) в Емаг. При покупка на две има и -20% отгоре с код Friday. Не устоях и отнесох една Mia Tomazzi и един Pierre Cardin. Чантообсебена съм, добре, че се спрях само на две (не, че ми трябваха Yum)
От италианските марки мернах Lia Biassoni, Massimo Castelli, Anna Morellini, Antonia Moretti, Chiara Canotti…Иначе имаше и изкуствени кожи на Aldo и тн.

Виждам, нагоре в коментарите и други фенове на Polène Heart Харесала съм си три от тях, не знам коя повече искам, всеки ден с нова идея съм Simple Smile Има и други испански марки произведени в същия град като Полен, на които съм хвърлила око - например Leandra Bags. Те имаха -40% уикенда, но изпуснах Cry
Жалко, че Полен никога не правят намаления.

# 226
  • на последния етаж
Някой купи ли Iris mini от колекцията на Zarena? Много бих се радвала на лични впечатления относно качество, кожа, изработка.

# 227
Някой купи ли Iris mini от колекцията на Zarena? Много бих се радвала на лични впечатления относно качество, кожа, изработка.
Аз толкова се чудих дали да поръчам когато бяха по 170лв а сега са по 350 и въобще не се чудя.
Ако има намаления по Коледа, ще поръчам.

# 228
Аз в някоя от темите бях писала, че имам Iris mini в черен цвят и съм много доволна. Според мен изглежда, както на снимката, много ми е удобен размерът, но аз не нося много неща. От няколко месеца я нося почти постоянно и няма забележки до този момент. Но въпреки това, не бих я купила без намаление.

# 229
И аз я имам, като изработка, качество и визия нямам забележка , много красива чантичка .

# 230
  • HH
Моята Poléne Cyme днес пристигна.
Беше опакована подобаващо за чанта от този клас. Кутията беше опакована в плътен кашон.

Първите ми впечатления са, че чантата е изработена идеално. Няма криви шевове, няма стърчащи конци. Кожата е много приятна на допир.
Дръжките са малко огънати, но съм сигурна че след 2-3 носения ще се отпуснат и ще застанат нормално. Може би копчетата, с които се фиксира формата на чантата са една идея по-хлабави от колкото трябва.

# 231
Страхотна е, честита! Каква е подплатата, кожа или плат?

# 232
  • HH
Страхотна е, честита! Каква е подплатата, кожа или плат?
Няма подплата, само обработената кожа. Към чантата има и голямо портмоне/несесер, което е закачено към едната дръжка и може да се махне.

# 233
Честита! Тази светлосивата ли е? Ако да, цветът на твоите снимки е по-хубав, отколкото в сайта.

# 234
  • HH
Честита! Тази светлосивата ли е? Ако да, цветът на твоите снимки е по-хубав, отколкото в сайта.

Taupe се води цветът, то на моите снимки цветовете се разминават. Но наистина на сайта изглежда по-каменно сиво.

# 235
Момичета, в сайта на Zarena отново има намаления. Simple Smile

# 236
К@тя, голяма красота! Само с хубави вещи да я пълниш и на прекрасни места да я носиш. Много е шик.

# 237
  • Бургас
Момичета, в сайта на Zarena отново има намаления. Simple Smile
Издумках две бройки.

# 238
И аз си взех една Zarena Angelina и се чудя на малките Iris, но ме притеснява размера.

# 239
В обувки.бг ми излизат на Creole, най- ми допадат техните моделчета май, как са като качество? Никак не са ми удобни така модерните в последно време с несесер

Общи условия

Активация на акаунт