Всичко за дамските чанти – 3

• 92 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не е голямо на пръв поглед увеличението на цените при Полен, но като знам на какви цени са били преди 2-4 години…
Чета много мнения, че с вдигането на цените си понижават качеството, което определено не е добре, ако е вярно.
Склонна съм да вярвам донякъде обаче, защото сега ще си изкажа скромния опит с тях.

Преди месец поръчах първата си чанта от тях - Numero Dix и я получих с дефект:

Скрит текст:

С такъв мерак я поръчах и я чаках, и като я получих така… еми, определено не ми беше приятно. Sweat Smile
Окей, казах си случва се, пратих им един имейл, не беше трудна комуникацията с тях, въпреки че и за съпорта им четох негативни отзиви. Реагираха веднага без да спорят, генерираха товарителница и върнах чантата безплатно от офис на DHL. След като я получиха, веднага изпратиха нова, която вече да кажем, че е окей. Е, има мнооого миниатюрна драскотинка като от игла до един от шевовете, което за тези цени пак не е окей, но реших, че не ми е проблем на фона на дефекта от снимките. Просто я мацнах с малко черна боя и вече въобще не се забелязва.

Та, мисълта ми е, че при тези цени (и увеличението им) не е зле да си подобрят контрола по качеството и да си оглеждат продуктите по-внимателно преди да ги изпратят.
Ясно е, че става въпрос за кожа и клиентът сам може да я надраска при носене, но не е никак приятно чантата да пристигне чисто нова и красиво опакована, а пък с дефект.
Пак ще си я нося с кеф, ще видя във времето как ще се износи и ще преценя дали отново бих дала толкова пари. Иска ми се да притежавам и Cyme mini (може би и една Beri Sweat Smile), но ще изчакам и ако преценя да купя, вероятно ще предпочета да е на място от физически магазин, за да имам възможност да огледам за дефекти. Laughing

П.П. Не ме разбирайте погрешно, чантата се усеща качествено определено, но исках да изкажа първото си впечатление, надявам се да е полезно за някого. Yellow Heart

# 676
Джеки, чудесен пост.
Пожалила си ги и при втората доставка, но явно не ти се е занимавало. Много рядко поръчвам чанти. Предпочитам да си ги взема от магазин. Друго е да се огледа, опипа и добие реална представа. Носи и приятно удоволствие да те поглезят на място.

# 677
Полезно ме беше Simple Smile
Благодаря!

Най-хубаво е във физ.магазин, защото и да има дефект, могат да реагират на мига и да ти направят спешъл отстъпка

# 678
  • София
Радвам се, че ви е полезен постът ми! Yellow Heart

Да, втори път вече покрай празниците не ми се занимаваше, не исках да си развалям настроението допълнително.
Определено и аз предпочитам да пазарувам от физически магазин, когато става въпрос за чанти/обувки, но понякога няма такава възможност, та опираме до сайтовете. Sweat Smile

# 679
Здравейте на всички!
От известно време Ви чета и с удоволствие следя постовете за някои любими марки. Доста варирам в класовете чанти, които взимам, а от групата научих и за чантите на Vera и ми се сториха доста бюджетни, но в същото време не изглеждат зле.
Та, поръчах си една и ще споделя отзиви.

# 680
Пристигна ми днес чантата от Вера, но някакси ме съм очарована, дори ми е трудно да обясня с какво не ме грабва.
Освен това мирише адски силно на кожа.
Имам много чанти от естествена кожа, но не миришат така.
Връща ме малко в 90те когато беше пълно с турски магазини за кожени изделия (палта, якета, чанти) и тогава си спомням, че имаха такава силна миризма, но отдавна съм отвикнала.
Иначе, чантата е тип торба, ако има значение.

# 681
На Вера поръчах чанта и я върнах на мига - финиша беше груб, недобре направен.

# 682
Да, определено нещо не е както трябва. Странното е, че не мога да кажа какво, просто изглежда “евтина”. Не знам дали е така и при твърдите модели…
И дали не е някаква глезотия от моя страна.
Последните няколко години бях предимно на Liu Jo, Guess и DKNY.
Напоследък ми станаха много масови и се ориентирах повече към Furla, Trussardi и едно страхотно бижу на Ferragamo, което е на изцяло друго ниво.
Но.. съмнявам се да съм се разглезила чак толкова 😀, имам и няколко чанти на Zara и Reserved и честно казано, като изключим, че са от изкуствена кожа, ми харесват повече от тази на Вера 😣

# 683
Сравнение между vera и Ferragamo не може да се прави дори и с най-добронамерен хумор.
Тези vera чанти наистина ли някой вярва, че се правят в Италия?

# 684
  • FRANCE
В Италия са плъзнали навсякъде.  Даже има пазарчета за чанти.

# 685
Никъде не съм правила сравнение с Феррагамо, а и засега имам само една чанта на марката Simple Smile
Аз лично не вярвам, че се правят там, цените ми изглеждат твърде ниски. Просто хората са свикнали да свързват “произведено в Италия” с еквивалент за качество, особено за продукти свързани с модата, и за това много търговци го използват.
Както и да е, реших просто да споделя отзив, за хора, които също са се насочили към Вера.
Съветът ми е първо да ги видите на живо в някой магазин, ако имате такава опция.
Сравнение между vera и Ferragamo не може да се прави дори и с най-добронамерен хумор.
Тези vera чанти наистина ли някой вярва, че се правят в Италия?

# 686
Може ли да покажете за коя чанта на vera говорите?

# 687
Предпочитам Зарена пред Вера чантите.

# 688
  • София
Абсолютно!
Вера чанти се продават по сергии и в Слънчев бряг магазина срещу Кубан ще ги видите. Цената радва. Да! Но изпълнението не ми радва окото! Зарената повече ме радва.

# 689
Става въпрос за този модел.
Честно казано, като я взех и я видях, веднага я прибрах, да не я гледам и да ме дразни 😬
Не очаквах и че в горната част ще е просто отрязана кожата, без никаква обработка 🙄 Вярно, че е тип “торба”, ама все пак…

Общи условия

Активация на акаунт