Всичко за дамските чанти – 3

• 91 448
  • 739
  •   2
Отговори
# 690
Защо просто не я върнеш?
Изпуснах тази на супер намаление, колебаейки се между два цвята и като се изчерпа, вече бях сигурна, че искам точно нея.

В сайта има намаление на избрани модели. Може да хвърлите едно око. 🦊

# 691
Аз бих върнала Вера-та.
За какво ти е в шкафа??

Загледах една бледозелена, красива е, но не ми трябва

# 692
  • Deutschland
Последната ми чанта е L. Credi. Побира се Matepad, портмоне, парфюми, цигари и прочее. Именно затова я купих, да събира много неща.
Заглеждам и O bag. Бързо ми омръзват, затова не ми се дават много пари.

# 693
  • София
Дами, а чанта, която побира 14 инча лаптоп, тефтери, за рамо или crossbody, кожена, сещате ли се?
Поръчаното от мен  Pinko не ми хареса как ми седи и го върнах.

# 694
  • Бургас
Момичета, а мнението ви за чантите Ланкастър, какво вие? Влезе ми в главата, че искам червена чанта и харесах техен модел.

# 695
От месеци дебна конкретен модел и цвят чанта на Liebeskind Berlin, дебна да я намалят, но не и не.
Пускат намаления само на определени модели, както и л 10% допълнителни, а в случая мен това определено не ме устройва.
Този път съм си обещала, че ще изчакам поне 20%- ов дискаунт. По спомен, миналата година пуснаха такъв на всички артикули около началото на февруари. Да видим тази как ще е.

# 696
  • SF
Момичета, а мнението ви за чантите Ланкастър, какво вие? Влезе ми в главата, че искам червена чанта и харесах техен модел.
Имам! Много е качествена и красива. Естествена кожа, твърда, не си променя формата. Не позволява да я натъпча и така да се деформира. Отново бих купила!

# 697
И аз съм си харесала две светли ежедневни чанти при германците.
Едната е на намаление, другата тц
ММ ги намира за бледи, успокоих го, че като дойде Фурлата  ще има цвят Joy

# 698
  • Велико Търново
Ал, тази седмица ще имаме чанти.С нетърпение я чакам.

# 699
И аз я чакам с нетърпение 🙂

# 700
  • София
От месеци дебна конкретен модел и цвят чанта на Liebeskind Berlin, дебна да я намалят, но не и не.
Пускат намаления само на определени модели, както и л 10% допълнителни, а в случая мен това определено не ме устройва.
Този път съм си обещала, че ще изчакам поне 20%- ов дискаунт. По спомен, миналата година пуснаха такъв на всички артикули около началото на февруари. Да видим тази как ще е.

ТиЛи, всеки път като съм в Инсбрук влизам в техния магазин и най-високото намаление, което съм виждала е 20%. По Коледа влизах да разгледам за раничка, имам една на много години, която обожавам, но на места леко се е обелила и ме дразни, та в магазина имаше 10%, което е смешно на техните цени. Влизаха клиентки, но никой не купуваше.

# 701
Имах черевна Ланкастър, купувана по това време на годината през 2018-а от техен магазин в Гренобъл. Жестока изработка и качество, спуках я от носене, командировки, 2 майчинства, абсолютно здрава е и досега, но са пообелени ръбовете заради това, че е яко експлоатирана. Горещо препоръчвам. Ето този модел, но тогава декоративният елемент беше с реснички.

# 702
Имате ли мнение за раничките на cabaia?

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:00 от Amandine

# 703
Вчера бях в магазин на фурла, имаше чудесни намаления. Взех чанта за моя приятелка. Чудесна находка за чудесната цена от 159 евро.

В сайта им също има 40% отстъпка на определени модели.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 13:54 от Аня

# 704
  • в пералнята
Гледайте в Амазон, Заландо и Бест Сикрет Wink

Общи условия

Активация на акаунт