Всичко за дамските чанти – 3

• 91 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам и двете и предпочитам меката Пинко защото много неща може да събере, докато твърдата не става да я позапълниш понеже й пречат преградите вътре. Твърдата ми се струва и една идея по-тежка, но пък мекичката трябва да внимаваш да не се издраска защото кожата е нежна.

# 181
Дами, какви са впечатленията ви от качеството на чантите на Стоян Радичев? Някак нямат много снимки, за да се огледат от всички страни на сайта. Не знам има ли някъде, където могат да се видят във физически магазин (Видях, че има бутици за рокли, но дали и ежедневните чанти ги има там)?

# 182
Последни дни разпродажба и безплатна доставка за уикенда на сайта на Coccinelle:

# 183
За феновете на Coccinelle и преди съм споменавала, че имат много аутлети в Италия, от които може да поръчвате през телефона (свързвате се с магазина през wattsup). Доставката последно беше 15-20 евро и идват за седмица, само трябва да попаднете на свободен консултант, т. че да има кой да Ви обърне внимание. Списък на всички магазини (редовни или аутлет) има в сайта на марката

# 184
  • Швейцария
Аз съм голяма фенка на Coccinelle. Но сега си купих кожена чанта на Liebeskind Berlin и съм очарована. Прекрасна кожа, мека и много добра изработка. Те правят чанти само от кожа, доколкото знам.

# 185
Аз съм голяма фенка на Coccinelle. Но сега си купих кожена чанта на Liebeskind Berlin и съм очарована. Прекрасна кожа, мека и много добра изработка. Те правят чанти само от кожа, доколкото знам.

И аз мисля така, да. Всичките им, които съм виждала са от кожа. И аз от дооста отдавна ги заглеждам, имат много хубави модели и изглеждат качествени

# 186
Гледам от доста време вече чантите на българската марка By Far. Някой с отзиви за тях? Все още текат намаления на сайта им и се чудя заслужават ли си…

# 187
Скоро попаднах случайно на един словенски сайт за чанти и след обстойно разглеждане реших да си поръчам, въпреки, че до последно се притеснявах какво и как ще получа. За моя най-голяма радост, сайтът се оказа супер коректен. Доставката пристигна в офис на Спиди за 3 дни, цената е 5 лв. Плаща се предварително с карта. Много грижливо и красиво опакована със стикер и етикет на марката, поставена в кашонче точно с размера на чантата. Чантата е точно такава, каквато е на снимката, кожата също е качествена. Цените са като по другите сайтове. Харесала съм си още няколко, които планирам поетапно за бъдещи покупки. Имат страница и във Фейсбук. Препоръчвам! 😊🌺

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 15:38 от cabochard

# 188
Препоръчваш "един словенски сайт за чанти"?
Покажи чантата

# 189
  • София
Препоръчваш "един словенски сайт за чанти"?
Покажи чантата

И дайте линк !

# 190
Сигурно говори за Lubive
https://www.youtube.com/@lubive_bags

# 191
# 192
Да, точно за този говоря. Съжалявам, но бях на работа и се наложи спешно да изляза. Имах намерение да дам линк в "скрит текст", но не успях. Чантата ми е XENIA - търсех точно малък изчистен модел. (събирам телефон, тъмни очила, малък портфейл - наложи се да го сменя, кожен ключодържател, несесер с малко козметика, дезинфектант, лична карта). 😊

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:57 от cabochard

# 193
Гледам от доста време вече чантите на българската марка By Far. Някой с отзиви за тях? Все още текат намаления на сайта им и се чудя заслужават ли си…

Привет, стана ми интересно от твоя пост, защото не знаех нищо за марката и днес отидох да видя техни неща в страната, в която съм.
Нито за чантите, нито за обувките мога да се изкажа ласкаво. Всички модели са някак ретро и блещукат, лъщят. Ретро впечатление правят. По-точно за евтини артикули се създава впечатление. Реалната им стойност е 30, но в никакъв случай не е 300 евро.
Признавам само, че един модел чанта ми допадна. Кожата беше хубава. Изработката също. Пишеше, че е правена в Унгария. Цената беше 540 евро. Тотален смях.

Видях, че разни знаненитости са били засичани с обувки или чанти на by far, но мен не може да ме съблазни, че Мишел Обама или Бионсе е носела дадена марка.

Определено предпочитам прада пред бг марка, която се е преборила за място на световния пазар.

# 194
Да се похваля с нещо, което дебна от доста време, въпреки че лятото се изниза.

Общи условия

Активация на акаунт