Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 663
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Колкото и да е глупаво, и аз гледам шоуто на 50% заради идиотщините на Рачков. Смея се с глас на много от тях. Е, да, понякога прекалява, а понякога по сценарий има разни простотии, които не ми допадат. Но като импровизации е супер.

# 406
Май съм единствената, която се дразни от Рачков. Но ако е толкова харесван, защо шоуто му не просъществува дълго?

# 407
  • София
Нека си има скечове и забавление между изпълненията, но това непрекъснато прекъсване на участници и жури е отвратително, не може да се чуе един нормален диалог между двете страни, то това плямпало обсебва цялото предаване.

# 408
Сигурно защото талантът му е по-различен. Воденето на шоуто го вкарваше в по-скучен формат, следване на сценарий, съдържание и тн, които го ограничаваха.  А тук свободата е пълна или по-голяма,  забавление в паузите, шеги с всички останали...може би, ако имаше ко водещ в предаването си, щеше да е по-добре. Но не от типа Геро или Зуека, а от типа Маги...
Но въпреки големия му талант и аз съм съгласна, че често прекалява по време на изслушването на журито.

# 409
  • Буркина Фасо
Май съм единствената, която се дразни от Рачков. Но ако е толкова харесван, защо шоуто му не просъществува дълго?
Маги и екипът му не могат да смогнат.

# 410
  • София
И аз харесвам Рачков, но последното му ШОУ не струваше за мен.

# 411
  • София

Защото според мен самата концепция на шоуто му беше куца. Гледала съм го няколко пъти - големи хора се държат, като малоумни и се хилят, като напушени на неща, които изобщо не са смешни.
Капките основно са насочени към участниците и техните изпълнения (имитации), а Рачков - Геро  добавят скечове, хумор и забава към тях.

# 412
  • тук, на мястото си
И мен понякога ми идва прекалено много лигавенето му, но без него не става, нали пробваха с Кр. Радков. Не мога да приема Рачков в сериозно шоу, като в това за Уницеф. Не всичко си измисля той, но явно му сече акъла кое как да каже или направи, че да става смешно. Хилда много пъти през сезоните е казвала, че не я оставят да се доизкаже, но никой не я взема на сериозно. Сега с Веско Маринов улучиха в десятката. Сеира продава.

# 413
Май съм единствената, която се дразни от Рачков....
Не си. Не мога да го дишам тоя. Заради него преди спрях да гледам Капките. Като се махна си отдъхнах, че пак ще мога да си гледам предаването, ама пусто шоуто му не изтрая дълго(съвсем очаквано) и ей го на пак се дотъркаля у Капките. Засега търпя и гледам да се забавлявам, като се опитвам да го игнорирам тоя клоун, ама да видим докога.

# 414
не си. А шоуто му не просъществува, защото той по - далеч от образа на калеко Алеко, не стигна. Едно и също, където и да се появи. Загащен чичо до шията с неадекватни движения.

# 415
  • Берлин
Освен всичко друго Рачков е злобен и заядлив. 2 пъти съм била на купон, на който се пръкна тоя като водещ. Заяждаше се доста грубо с някои от публиката, подмяташе сексистки коментари, а една пълна дама му беше все в устата с епитети към формите й. Не го понасям и спирам звука на включванията му. Точно Калеко-Алеко на гъби си остава. Чисто психологически си има описание на Наполеоновия синдром, но да не стигам дотам. Баба ми беше категорична "нисък мъж-не ми го хвали".

# 416
Баджанаците много ме забавляваха, счупих се от смях.
Веско ще излезе скрита лимонка. Дървено тръгна с тия клиширани коментари, но после как се захапа с Рачков?! Не мисля, че е по сценарий. Такъв има дотолкова, че Рачков се е.ава с журето и ги провокира, но Веско яко му върза.
Ще има още престрелки между двамата, щом даже "Митко" остана безмълвен Nerd , а Геро с глас се смя. Satisfied
Култови просто. Единия в роля, но другия мега сериозен и надъхан, ще правят шоу.
Това за мен е гвоздея на шоуто тази година.

# 417
И аз съм в отбора на отвратените от Рачков.Сега ме подсетихте,че наистина имаше собствено,идиотско шоу.Аз пък имам впечатления от Геро,че е злобен.Неприятен ми е и диалекта му.Зуека като куцо пиле се опитваше да догонва Рачков в ''смешките'' му.Много изкуствено се държеше,особено,когато му ставаше смешно.Неприятно лице.Не знам кой се изтрепва за картините му,но според мен е срамота да се/го наричат художник.

# 418
  • софия
Гледам шоуто заради положителните емоции и за добрия подбор на участници и водещи. Рачков и със Зуека и с Геро се допълва идеално. Бърза мисъл има и отиграва мълниеносно всяка ситуация. Факт е, че много пъти успява да прекрачи границата, но също така е факт и че успява да излезе от положението всеки път с усмивка. И Геро и Зуека ги харесвам много. От добрите хората са ми, от светлата страна.

# 419
Имаше 1 г, в която Рачков го нямаше, тогава имаше коментари колко било скучно и как някои гледали само изпълненията. Не виждам какъв е проблема и сега да се прескача присъствието на Рачков...

Общи условия

Активация на акаунт