Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 657
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Попаднах преди време на руското "Точь в точь" /не съм абсолютно сигурна в наименованието/. Аналогично шоу. Клоунади нямаше. Водещият умерен. И така може, явно. И не беше скучно, напротив.

# 421
Хилда ми се вижда доста отслабнала, но преди май повече и отиваше.Иначе си е чаровница

# 422
  • София
Попаднах преди време на руското "Точь в точь" /не съм абсолютно сигурна в наименованието/. Аналогично шоу. Клоунади нямаше. Водещият умерен. И така може, явно. И не беше скучно, напротив.
Само дето там имаше повече пеене за 2 часа и гримьорите бяха такива виртуози, че след всяко изпълнение караха журито да познае кой е изпълнителя.

# 423
Само дето там имаше повече пеене за 2 часа и гримьорите бяха такива виртуози, че след всяко изпълнение караха журито да познае кой е изпълнителя.
Със сигурност не са гримирани от някой аматьор от клана Джаферович?!
Нашите участници трябва да се гледат от разстояние, от близък план са плашещи, разкапващи се лица и грим. Пести се от гримьори, като се залага на приятели-аматьори. В първите години гримьорите правеха чудеса, но от няколко години си е пълен леш.
Ама рейтинга висок, спестили са от хонорари на професионални гримьори, така че шапка на тояга.

# 424
  • Euskal Herria
Ако ви е интересно, ето клипчета от оригиналния формат - Tu Cara Me Suena:
https://www.youtube.com/results?search_query=Tu+Cara+Me+Suena

За поредна година гримьорите на струват.

# 425

Така, де. Писах аналогично
и  точно каквото трябва да бъде- за имитации, без лигавщини и в някои случаи пошлости.

# 426

Да, това е руското шоу. Надникнах. Леле, аз съм шокирана, че няма никакви простотии от типа на нашия Рачков, всичко е на съвсем друго ниво, май даже не апелират и да се пускат смс-и...

Със сигурност не са гримирани от някой аматьор от клана Джаферович?!
Нашите участници трябва да се гледат от разстояние, от близък план са плашещи, разкапващи се лица и грим. Пести се от гримьори, като се залага на приятели-аматьори. В първите години гримьорите правеха чудеса, но от няколко години си е пълен леш.
Ама рейтинга висок, спестили са от хонорари на професионални гримьори, така че шапка на тояга.

При някои участници като че ли повече се стараят гримьорите. Образите на Дони и Данчо Караджов се получиха точно, но на Кали грима хич го нямаше. Сашо Роман беше пародия - слаб, без бузи, а той е с кръгло лице, да бяха му направили една маска на Христо поне...

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 09:07 от mariposa_viv

# 427
Прави сте за дегизировките и грима. Преди имаше толкова много сполучливи образи (визуално), даже и при тези, които не се бяха получавали особено добре, пак се виждаше, че са се опитали гримьорите и са се постарали.

Сега ако има сполучлива маска си е цяло събитие. Party Time На накои имам чувството, че им слагат по една перука и това е. Ако имитират черен певец/вица понякога даже не си правят труда да ги позачернят малко.

А маскирането си е голяма час от кефа на това предаване. Да не говорим, че на подсъзнателно ниво винаги отнема или прибавя към резултата. Колкото и да се опитвам да се абстрахирам, не мога напълно да изключа работата на гримьорите, с която участниците нямат нищо общо.

# 428
Банда, готови ли сте за довечера?

# 429
  • София
Ще го пусна с поне 2 часа закъснение за да мога да гледам само песните, класирането и бутона за следващата седмица. Така от 3 часа става на към 1 и е приятно 🙂

# 430
Всичко гледам аз. И детайлите са важни. Grinning

# 431
Добре, че напомни, че е днес. Нямам търпение Grinning

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 15:33 от mariposa_viv

# 432
Ще го пусна с поне 2 часа закъснение за да мога да гледам само песните, класирането и бутона за следващата седмица. Така от 3 часа става на към 1 и е приятно 🙂
И аз съм така, но този път ще съм от до. Не искам да изпусна втори рунд от мача на Веско и Рачков с рефер "Митко" Satisfied
Залагам на силно емоционалния бард  срещу "мръсника с мръсната уста" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 433
  • Бургас
Очаквам яко шоу довечера!

# 434
  • софия
Очаквам яко шоу довечера!

И аз!

Общи условия

Активация на акаунт