Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 647
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми се ще да избягаме от простотиите на Рачков. Певците са добри, дано "яко" шоу е да ни е приятно, а не скандално с тъпизми.

# 436
На мен ми се ще да избягаме от простотиите на Рачков. Певците са добри, дано "яко" шоу е да ни е приятно, а не скандално с тъпизми.
Също не съм фен на лигочите на Рачков, но този път си намери майстора в лицето на Веско. Преди време съм го срещала и знам колко импулсивен и с какъв плам влиза в спор, ако се чувства прав или засегнат.
А продукцията вече видяха слабото му място и че има къс фитил и Рачков ще го провокира постоянно, а Веско може да се пали много и да стига далеч. Ще настава голяма "веселба", помнете ми думата. Satisfied
Откровенно казано този "дуел" между лесната обидчивост избухваща с искрен плам от една страна и провокациите и кодошите по сценарий от друга ми е крайно любопитен. Innocent
Не е сценарий, поне не от страна на Веско, той не може да играе, максимално искрен е.
Пак ще го кажа, залагам на Веско.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 18:41 от sineva 1

# 437
Без Рачков по-добро ли беше - не.
Шоуто е съвкупност от всички участващи в него, нашето е такова, каквото е, наслаждаваме се, ядосваме се, гледаме го. Ако не ни харесва, превключваме канала. Няма калъп, по който да се създаде перфектното шоу, което да се хареса на всички. За нито едно предаване не се сещам, което да не е оплюто.
Изобщо не ме радва Веско, че напада Рачков, с нищо не е по-добър. Ама нищо, да ни разсмива там.

# 438
Довечера идва Хоакин Блатечки Stuck Out Tongue Winking Eye
Би трябвало той да блесне, не чичо Веско

# 439
Днес ще си искат прошка. И от следващия път, отново може да се  "дъвчат". Joy

# 440
Днес ще си искат прошка. И от следващия път, отново може да се  "дъвчат". Joy

А аз очаквам двете да вървят в синхрон Joy

# 441
Откъм изпълнения очаквам повече излагации, отколкото топ-имитации, ама ще се радвам да не съм права. Yum

Верно че Блатечки идва днес. Той нали беше жури в Талантите? Не ги гледах много, но ми е останавил впечатление на доста улегнало и спокойно жури.

# 442
Ооо, аз бях забравила за Блатечки.
Вчера беше при Диана Любенова с Калин Врачански. Забавни бяха.

# 443
Защо ги няма днес Капките?

# 444
  • София
Има ги.

# 445
Има ги.

# 446
  • Пловдив
Къде е Рачков?
Нещо явно пропуснах а уж слушам внимателно.

# 447
Защо ги няма днес Капките?
Защо решихте,че ги няма ?

# 448
  • Брюксел / София
Геро започва да води сам: ще експлоатират “сценката” между Веско и Рачков до откат Simple Smile

# 449
  • София
Хоакин май е заслабнал.

Общи условия

Активация на акаунт