Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 694
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • тук, на мястото си
Победителят тази вечер - Тома в образа на Данчо Караджов

# 301
Христо Петков като Росица Кирилова с "Живей за мига" очаквам да е пародия обаче, тя има толкова специфични глас и движения Sweat Smile

# 302
Страхотен Тома! Обичам гласа на Данчо!

# 303
  • Бургас
Х. Петков - Роси Кирилова 😂
Това ще е култово!

# 304
Керана ще пее васко жабата 😆

# 305
И Тома, и Владо ми харесаха днес.
Гримьорите малко да се постараят.
Владо, а. к. а. Дони, приличаше на млад Милко Калайджиев тийнейджър, без мустака.

# 306
На мен пък ми харесва, че Веселин Маринов е в журито. Къде заради разчупените диалози, къде, че е човек, който не изневерява на  стила си. ,,Програмните му речи”, съчетани с колорити като Фънки и Рачков, правят коментарите по- интересни, както и шоуто. Другите са си направо скучни и излишно се превземат. Някои ще кажат същото и за Рачков, но аз съм си човек от народа и ми е забавен. 😁 Веско е като
музеен експонат от време Оно, направо няма друг такъв като него, не ме натоварва.
Допълвам: Ралица е много красива жена, днешната прическа и светлият цвят, също много й отиват.

# 307
  • София
Много ми хареса първият епизод и оценяването беше справедливо като цяло.
Можехме да минем без фокусите и бастуна на Маги.

# 308
  • София
Вижте ся, Веско и Митето са баджанаци, така че не ги мислете, ще се оправят. Grinning

# 309
  • София
И на мен ми беше доста забавно, повечето си бяха подбрали хубави песни. На първо.място класирам Тома, не че Владо се справи зле, напротив. Но поне в моите спомени Дони е имитиран няколко пъти и то сполучливо; уж характерен глас, а го докарваха, Фики, Рафи. Докато Данчо Караджов като че е по-труден, Тома беше страхотен по мое мнение. И на биса след бутона пак. Самият Тома не ми е много присърце, Владо повече ми допада Blush, но нека има хубави имитации, независимо от кого.
Димо-Ралица ме изненадаха приятно, хубава песен и много добре звучаха.

Веско Маринов е малко първосигнален, не го виждам да е над нещата и да не се връзва на щуротии. Не знам как ще я карат.

# 310
  • София
Това ще е култово!

Как не му се падна песента "Мила кукло Барби" или "Мики Маус" - щяхме да се потрошим от смях 😂

Веселин Маринов постоянно журЕ ли е или само гост?
Навремето и Вергов много се дразнеше на Рачков, но повече му носеше на майтапите. Маринов е друга бира и може да си тръгне, като нищо по средата на предаванего.

# 311
Това ще е култово!

Как не му се падна песента "Мила кукло Барби" или "Мики Маус" - щяхме да се потрошим от смях
Е тя физиономията на Димо беше безценна. 😂
Нямам търпение да видя Кали-Лизо ( какво е това хаха)

# 312
Не ме интересуват баджанаците,но искам все пак на спокойствие да чуя журито.Другият вариянт е без жури и арменците ще спестят хонорари.Да видим др.седмица Хр.Гърбов как ще издокара любимото ми парче.Нито изпълнителя слушам,нито съм почитател на растението,само от миризмата ми пада кръвно и изпадам в депресия,но това парче ме кара да се заливам от смях.Обичам и да го пея.Joy

# 313
  • Велико Търново
Кали - Lizoo / About Damn Time
Христо Гърбов - Afroman / Because I Got High
Яна Маринова - Nicole Scherzinger / Sway
Керана - Оркестър Камчия / Комбайна, вършачка (Васко жабата)
Дара - Криско / Да или не
Христо Петков - Росица Кирилова / Живей за мига
Ралица и Димо - Aqua / Barbie Girl
Владо Михайлов - Madonna / Vogue
Тома - Shania Twain / That Don't Impress Me Much

Песента на Никол Шерцингер само ми се губи.

Допълнение: Със съдействието на Mosquita попълних липсата. Blush

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 00:19 от DamaPika

# 314
Интересно начало, харесаха ми всички, дори и тези, които не бяха в топ-а. Доволна съм мнооого, че Тома спечели. Simple Smile
Има няколко участника, които не са ми особено приятни по принцип, но реших да не съм предубедена и те ме изненадаха приятно. Simple Smile

Вторият лайв, като гледам на кой какво му се падна, ми се струва, че ще е по-скоро смешен, отколкото да има изключителни имитации.

Кали беше много смешна - появява се Лизо.."Какво е това?!" Smile

На Димо и Ралица им се падна песен, в която има и мъжка част някаква, ама като цяло май няма да има специален подбор за тях, а както дойде. Това малко обезсмисля да участват като дует.

Веско Маринов ми е рано да го коментирам. Той беше много притеснен и му личеше доста. Струва ми се, че ще се поочупи.

Общи условия

Активация на акаунт