Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Това е първият сезон на капките, в който почти всички участници са ми много симпатични и оценяването беше справедливо като цяло.
Скандалът между Рачков и Маринов ми  беше леко странен и неприятен.

# 346
  • София
Това е първият сезон на капките, в който почти всички участници са ми много симпатични и оценяването беше справедливо като цяло.

И на мен не ми беше забавен - дори ми беше неприятно да ги слушам. По-скоро ме напрегна, отколкото да ме разсмее. Според мен е имало някакво напрежение и разговор навън по време на рекламите, защото след това, до края на предаването Веско Маринов не беше прекъснат нито веднъж от водещите.

# 347

И на мен не ми беше забавен - дори ми беше неприятно да ги слушам. По-скоро ме напрегна, отколкото да ме разсмее. Според мен е имало някакво напрежение и разговор навън по време на рекламите, защото след това, до края на предаването Веско Маринов не беше прекъснат нито веднъж от водещите.
Да ,имаше видима промяна , но е факт ,че Рачков често прекалява

# 348
Не знам защо не харесвате Ралица, за мен е най красивата съвременна българска актриса, поне като лице,в сравнение с лицата,които показват напоследък

# 349
  • София
Не знам защо не харесвате Ралица, за мен е най красивата съвременна българска актриса, поне като лице,в сравнение с лицата,които показват напоследък
Колкото е красива, толкова е и проклета. 😃 В Черешката си пролича каква злобичка е.

# 350
  • Euskal Herria
Аз съм малко с резерви към Христо Гърбов. Надявам се да не залитне към образите си от различните предавания ("Комиците" и пр;), че там доста преиграва и се лигави.

# 351
Има по-красиви от Ралица.А пък ако гледате снимките ѝ в инста се замазва безобразно.За характера е казала точно yovanka.

# 352
  • София
Ралица е красива да, но няма абсолютно никакви чар и излъчване. А и не смятам, че е чак толкова красива - има много други, по-красиви актриси от нея. Да не говорим, че по това, което съм гледала с нея, ми се струва страшен темерут.

# 353
  • тук, на мястото си
Благодаря на Мари Мар,  на ДамаПика, Москита и Рангелова !
Вначалото на "скандала" помислих, че е наистина, но като видях Маги как се хили, разбрах че  като фокусите. Но можеше да бъде и истински, защото така и не дадоха думата ня някой от журито да каже две думи като човек. Хилда и Фънки са свикнали, но Веско е нов. Мисля, че ще има и нещо подобно с Блатечки.

Моята четворка: Владо, Хр. Петков, Тома, Керана. За първи път я слушах снощи, пя много хубаво. Не разбрах Владо Михайлов и Керана оперни певци ли са?

# 354
  • София
От Ралица нямам особени впечатления, освен покрай коментирането на ИВ, където се спомена, че много се вживявала в игрите, следяла участниците в ИГ и коментирала.
Димо обаче в една Черешка ме изненада, че е доста затворен и мълчалив, много различен от образите на екрана.

# 355
  • да има едно лесно - на мотора
....
Яна вчера ми направи много неприятно впечатление, а по принцип много я харесвам. Доста се лигавеше след изпълнението и на бутона. Малко на Поли Генова ми заприлича, а изобщо не им отива на жени на тяхната възраст да се чекнат и лигавят така, и то публично.

И на мен, а както писах, ми беше фаворит. Владо, Тома и двамата Христовци се подредиха начело в личната ми класация. От дуета Димо ми е на сърце Simple Smile, Ралица не ми е любимка, но пък излезе, че може да пее.

# 356
Моите фаворити: Тома, Керана и Владо.
Ицо Гърбов е прекрасен актьор и човек, но пеенето не му е сред талантите. Simple Smile
Тома е задник като човек (историята им с Албена Михова е всеизвестна от медиите), но пък е изключително талантлив.
Ще стискам палци за Керана, много ми се иска този сезон да бъде спечелен от жена!

# 357
Дара я бяха докарали на Шер според мен, не на Агилера.

# 358
  • Пловдив
Моите фаворити са Владо, Тома, Керана и дуетът. Владо и Керана не са оперни певци, пеят в рок групи и участват в рок-опери и мюзикъли - Владо в "Клетниците", "Фантомът на операта", "Исус Христос суперзвезда", а Керана в "Евита" и "Исус Христос -суперзвезда". Нито един от двамата няма музикално образование.

За Веско и Рачков - на шоуто на Рачков - това по турнетата ми направи впечатление, че са приятели и Веско е доста самоироничен, въпреки външния му вид и държанието, дори разказа вицове за себе си. Така че все още съм убедена, че е  сценарий. Както и конфликта от миналия сезон с Юлиян Въргов.

# 359
Сега го гледах и според мен не е по сценарий. Веско не е добре. Обаче Рачков прекрасно го отигра.
Дара ще се разреве, ако продължава да е в дъното на класацията

Общи условия

Активация на акаунт