Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 677
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Е, ти криеш ли мъжът си? За мен не е нормално щом си решила да живееш с него да не го показваш!

# 391
  • София
Някои хора нямат нужда от светлина на прожектори. През годините съм имал отношения с две разпознаваеми лица, което никога не е било афиширано по никакъв начин.

# 392
  • Вестерос
Ей тази песен много харесвам, на работа слушам бг радио и бях изненадана, че е нейна.

И последен дъх е много яка

# 393
  • София
Ей тази песен много харесвам, на работа слушам бг радио и бях изненадана, че е нейна.

И последен дъх е много яка

Лелеее, чак сега разбирам, че това са песни на Дара. Чувала съм ги по радиото и винаги съм мислела, че са на Михаела Маринова Grinning Изобщо не ги различавам двете певици - еднакво блудкави песни имат. А точно тези две песни пък грам не ми харесват

# 394
Замислих се на кого ми прилича Екимова- не ви ли напомня на Кристина Димитрова? Старае се момичето. Ако не я свързваха с амбициозната мамаша вероятно щяхме да сме с друго отношение... Вероятно заради това се опитва да се дистанцира с "годеж". Замислете се какво е "годеж"- малко безсъдържателно заявление за обвързана съм... Но не с мама.

# 395
  • София
Точно, като й гледах визитката на Дара си помислих, че много ми прилича на Кристина Димитрова Simple Smile
Горкият годеник - Дара върви в пакет с мама. Чудно просто!

# 396
Замислих се пак колко много ми харесва подбора на участниците този сезон и забелязах, че само Кали е представителка на чалга гилдията и дори и тя не ми е толкова чалга Grinning

Освен това този сезон май нямам дразнители. Дори и Дара Екимова, която е много промотирана от майка си, не ме дразни, а от Яна Маринова очаквам добри танцувални изпълнения.

# 397
  • Враца
Никога не ме е дразнил Рачков, гледам си го с интерес дори.
Сериозната реакция на Веско Маринов ме издразни по-скоро.
Все пак , самият формат предполага смешки, лигавщини и пиперливи коментари.
Най-много ми хареса Владо Heart

# 398
  • София
Замислих се пак колко много ми харесва подбора на участниците този сезон и забелязах, че само Кали е представителка на чалга гилдията и дори и тя не ми е толкова чалга Grinning

И аз това си помислих - че само тя е представителка на този жанр тази година. Обаче пък е една от най-слабо пеещите певици в бранша. На фона на доста голяма част от тях си е направо зле. Гласът й, като цяло е хубав и до някъде верен, но не е нищо особено. Диапазона й е малък и ще й е трудничко с някои песни. То се видя и на пръвото й изпълнение - песента, с която се представи не беше нищо особено и въпреки това й дойде висока.

# 399
  • София
Смешка ли е журито да не може да каже и дума, защото Рачков не си затваря устата и за секунда? Да няма жури тогава, водещият явно е достатъчен да запълва с бръщолевения и тяхното време.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 14:10 от yovanka

# 400

Това не е вярно. Форматът предполага пеене, имитации. Това е "Като две капки вода", а не" Шоуто на Рачков". То бива закачка, две, ама той редовно пресолява манджата.

# 401
Наистина Рачков често прекалява, но аз в голяма степен и заради него гледам шоуто. В голяма степен веселието и тонуса идват от него. От друга страна, Веселин Маринов много насериозно взима всичко и му отиграва с нещо като обиди, а не с шеги. Малко конфузно се получава и не върви някак. Дори Фънки, който е голяма гадина:) отиграва много добре шегите на Рачков. Мен Веселин Маринов ме напряга и мисля, че скапва диалога. От друга страна, сте прави, че Рачков трябва да се обере малко. Истината е някъде по средата...

# 402
  • София
Според мен, ако сменят Рачков с някой леко скучен, като Зуека примерно, всички тук ще ревнем "Къде е Рачков". Лигав или не, буквално прави цялото предаване. А и има страшни попадения от към майтапи Simple Smile И мен ме дразни прекъсването на журЕто, но пък всичко останало ме забавлява жестоко Simple Smile

# 403
Определено е така...Геро, който също ми е забавен и много симпатичен, е все пак в сянката на Рачков. Рядко импровизира, малко като Зуека, но много по-добре.Импровизацията си остава изключителен талант, заради невероятната бързина на мисълта, която изисква. В това Рачков си остава най-добрият.

# 404
  • София
Според мен Зуека беше в сянката на Рачков, а Геро по-скоро го допълва, тъй като е голям веселяк, майтапчия и като цяло е забавен. А и така заразително се хили, че само като го видя и започвам и аз Joy Затова смятам, че Рачков - Геро е по-добрия тандем от Рачков - Зуека.

Общи условия

Активация на акаунт