Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е крем от тартар и за какво се използва?
Какво е марципан "Варна" и за какво се използва?
Как мога да създам черна боя за декорация на торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е крем от тартар и за какво се използва?
-
Какво е марципан "Варна" и за какво се използва?
-
Как мога да създам черна боя за декорация на торти?
-
Кои кремове са подходящи за покриване на торта с "чаршаф" и за декориране с помощта на шприц?
-
Как мога да създам различни формички от шоколад с помощта на шприц и как да разстеля шоколад върху торта, за да изглежда гладко?

.
. Трябва да пробвам и ще докладвам. Благодаря ви!
, но с две думи : за да "закрепне" сметаната и да не засъхва и разваля формата си я "закрепи с бял шоколад. Някъде малко по-назад съм писала как правя сметаново-шоколадовия крем, ако решиш да я използваш смени кафявия шоколад с бял.