Войната на буквите - Тема 3

• 31 789
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Отмъщението на режисьора, ясно, почувствал се е недооценен 🤣

# 496
100 бона за напълно излишна роля, която съсипва целия серил. Добре похарчени пари!

# 497
  • Галифрей
Да пратят 100 бона на мен ще направя по добра актьорска игра 😌

# 498
От къде излязоха тези 100 бона? Не че ги оправдавам, ама така се носят слуховете...

# 499
От къде излязоха тези 100 бона? Не че ги оправдавам, ама така се носят слуховете...
Аз го четох в статия /даже на няколко места/ - 100 000 за  мъжкия Сурсувал и 60 000 лв. за женския .
Не знам само за най-главния аксесоар -гребенчето , колко са се бръкнали Joy

https://novini247.com/novini/zahari-baharov-okonchatelno-se-utva … -nas_5595737.html

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 10:27 от Ели-ТАЛ

# 500
Източници на Уикенд, ясно.

# 501
Източници на Уикенд, ясно.

Чела си нещо там и не е било вярно?

# 502
Ако хонорарите са реални, тогава не се изненадвам, че дават основно тях. На моменти се чудя, защо сериалът не се казва “Войната за гребена”. За буквите има много, ама много малко сцени и развитие.

# 503
Крон жив ли е още?

# 504
Жив е.

На моменти се чудя, защо сериалът не се казва “Войната за гребена”.

Satisfied Scream Trollface

# 505
.... На моменти се чудя, защо сериалът не се казва “Войната за гребена”. За буквите има много, ама много малко сцени и развитие.   
Joy  По -тихо , да не чуят онези , че като нищо  втори сезон ще е "по следите на изчезналия  гребен " !
Като  отчета ,че историята им е съвсем фалшива , Сурсувалите  и разни други са измислени , няма ги  с декорите и масовите сцени ..., остава  ми само  това , че харесвам как  им стоят на  Баян и Пепи  кожените дрешки Joy
Харесвам и  Клементинка - Мария . Много е нежна и добре си се справя .

# 506
  • Бургас
Ами то освен да оплакнем окото с дългокоси мъже в кожени дрешки друго няма за какво да го гледаме тоя сериал Grinning

# 507
На мен Петър не ми допада като излъчване, от самото си начало. Образът който са избрали, умишлено или не , е неподходящ за цар.

Сватбеният танц беше с някаква източна музика,  по- скоро напомняща турски или чалга мотиви, не съм експерт, но за мен това не е българска средновековна мелодия ... Танцът пък беше съвсем измислен.

# 508
Мен тия дългокоси мъже са ми голямо демоде след 90те години. Единици мъже, които могат да носят косата и то само в ония времена. Сега ми е тъпо и архивно. Дължината на Баян е ок. А като са пуснали бради под път и над път, хептен нямам думи. Според мен е защото мъжете ги мързи да се бръснат.

Филма няма какво да му коментираме. Гледаме, докато свърши за протокола и толкоз. Малко са похабили талант, както имаше една приказка, с тоз калпав сюжет...

# 509
Ами то освен да оплакнем окото с дългокоси мъже в кожени дрешки друго няма за какво да го гледаме тоя сериал Grinning
Не ми харесват мъжете от филма, но ме кефи темата и заради нея гледам сериала 👈(゚ヮ゚👈)

Общи условия

Активация на акаунт