Войната на буквите - Тема 3

• 31 787
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Галифрей
Напълно подкрепям този пич къде  да се подпиша? Аз не мога да разбера защо ще го прозвучават 😆

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 17:28 от Диана Бишоп

# 556
  • София
Напълно подкрепям този пич къде  да се подпиша? Аз не мога да разбера защо ще го прозвучават 😆

За да се продължи традицията на "да се усвоят тука едни париииичкиии" Joy

# 557
  • Варна
Напълно подкрепям този пич къде  да се подпиша? Аз не мога да разбера защо ще го прозвучават 😆
И аз ще се подпиша, да спрат тази гавра или да преозвучат сериала и да ползват измислени имена, а не да се гаврят с исторически личности.

# 558
Е как защо, за да има повод да се пусне още веднъж по телевизията, за което вървят едни хонорари.

# 559
  • София
Дайте линк към подписката.

# 560
  • Галифрей
Предлагам и друго да го  прекръстят на  “ Бой за гребенът” и да бъде озвучен от хората които правят пародии на филми в youtube, да и имената също де са казват примерно: Цура,Кънчо,Пешо,,Генчо,Любчо и тн.

# 561
  • Бургас
Аз не мога да разбера защо ще го прозвучават 😆

Сигурно защото на някои не им се разбира какво говорят.

# 562
Според мен дори ще е по-добре да махнат всички исторически думи и препратки и всичкото да го направят на съвременен жаргон, ще бъде фурор с огромен зрителски интерес.

# 563
Нямам проблем, ако сменят имената на героите, дори да казват, че се развива 10 век, но говорят съвременно няма да ми пука, ако няма и помен от нещо историческо, тогава ще си бъде художествена измислица изцяло и няма да се дразнят хората, дори да не им харесва сериалът. Просто поредният тъп сериал, но няма да има нищо общо с цар Симеон, цар Петър и т.н. исторически личности.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:39 от T.Valcheva

# 564
  • Галифрей
Направо да го махат това цялото и да пуснат безплатно как Даниел Цочев чете книгата ❤
Следващите години никакво пипане на исторически личности.
Кофтито в случаят е,че ако някой направи качествена хубава продукция на някоя наша историческата личност хората трудно ще се доверят.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 00:38 от Диана Бишоп

# 565
  • Бургас
На мен ми е интересно защо са решили да има такива огромни разминавания с книгата. Разбирам, че когато се филмира книга няма как да е едно към едно, но такива фрапантни разлики.

# 566
Обикновено книгите са по-добри от екранизациите, но според повечето мнения и тя не е с особена дълбочина и стойност. Така че явно е било обречено от самото начало, когато нямаш основата.

# 567
Последният епизод  толкова ме  отегчи , че даже не можа да ме ядоса  тъпият  лаф на  тъста на Пепи , когато  влезе в банята при  мъжкия Сурсувал . "Ще споделиш ли банята" -  Angry  като че ли  си хваща такси . А за да е в крак с новите ценности - водеше и две гиздави  моми-момци за развлечение . Язък че  Сурсувал ги "съкрати" от продукцията .  Можеше да зарадват  демократичния  западен вкус с една оргийка .

# 568
Съвсем сериозно питам: ако има подписка за забраняване на износа на този филм, моля, дайте я насам.

# 569
  • София
Последният епизод  толкова ме  отегчи , че даже не можа да ме ядоса  тъпият  лаф на  тъста на Пепи , когато  влезе в банята при  мъжкия Сурсувал . "Ще споделиш ли банята" -  Angry  като че ли  си хваща такси . А за да е в крак с новите ценности - водеше и две гиздави  моми-момци за развлечение . Язък че  Сурсувал ги "съкрати" от продукцията .  Можеше да зарадват  демократичния  западен вкус с една оргийка .

Е, новото е добре забравено старо. Михаил III (нашият покръстител) и Василий I са си били любовници. Grinning Има интересни извори с Василий I, когато като млад е бил в България и нашият Омуртаг го е забелязал, че и ябълка му дал... Scream Та не е учудваща сцената.. Даже, ако се върнем по-назад в историята, ще открием и третия пол (Елагабал и редица статуи на жени с нещо там между краката Joy )

Общи условия

Активация на акаунт