Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 480
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 340
И Стани богат е на същите, но каква изненада - не сме виждали никого от ергенлъка там. Защо ли? 🤔
Те участваха в една викторина и това май им беше достатъчно JoyJoy Бас ловя, че и тази година ще им спретнат една такава.

# 2 341

малко фенско творчество от фейсбук

# 2 342
  • Варна
Скрит текст:
Сега се прибирам и не съм ви чела последните страници, но съм в чуденка и потрес направо.
Купих за майка ми вестник Уикенд, знам какво ще пишете де, ама...понякога имат и жълти попадения от клюките. Не съм го чела само първата страница погледнах с големи букви пише, че ергенинът е ...женен. Ако е така...то...една бременна била (първата излезнала), друга от първият сезон ми се явява за викторини, а конкурентката и Капитонова учудващо е в Хелса и готви манджи (не съм го гледала, ама видях във фейса, че участва) Нали са конкурентни програмите, нали уж договори подписват, направо ..то какви ергени, какви моми, ако е така. Потресена съм. Ние все пак гледаме, обсъждаме, понякога се възмущаваме и вълнуваме, ама да ме правят на глупачка...това е направо...нямам думи, ако е така.
Не разбирам. Купуваш вестник който знаеш че е жълт парцал и вярваш на това което пише там.
Някоя Ваня Щерева от сценаристите е наредила на пианистчето да съобщи заглавието на тази демодирана либертарианка от времето на студената война с цел да озадачи човекоподобните си почитателки и да възхити с дълбочината на мисълта си три зрителки бейбибумъри. Смятам, че целта е постигната.
Ах , пианистчето значи. Joy
Ах, ами дребничък е.
175см.  не е точно дребничък, освен ако не си Бай Елисавет. По-висок е от всички други девойки.

# 2 343
Е, как защо? Не беше ли тя тази, която се заяде с тази уж 19 годишната за мястото на дивана? Без видима причина и съвсем целенасочено. Провокатор си е тази за мен. Да не говорим, че се е направила на травестит. Заливането с кола какво е? Че даже си каза, че искала дори да я удари с чашата, но не успяла и само я заляла?! И това поведение се харесва и се нарича достойно …
Аха, тя ще я хване за косата, а Мони ще си седи многострадално и после ще реве пред камерите, търсейки помощ. Тогава нямаше ли да я хейтнете повече? Естествено, че ще се защити.

# 2 344
Нищо от това хващане за косата, опит за удряне с чаша и последвало заливане с кола не сте видели, така че е смешно да взимате страна и да казвате щом тая така, много ясно, че другата онака! Много е смешно, честно. Понякога ми изглеждате като бабите, дето гледат турските сериали и пред телевизора се карат на артистите, мразят ги, обичат ги, и постоянно им дават съвети какво точно ей сега да кажат или да направят. 🤣 А ако срещнат някоя от "лошите" на улицата, като нищо ще я оскубят!

# 2 345

Ще оставя тук Гери, да и се порадвате без корекциите.

# 2 346
Не би стряскай де,вече я показваха няколко пъти!

# 2 347

Скрит текст:
Сега се прибирам и не съм ви чела последните страници, но съм в чуденка и потрес направо.
Купих за майка ми вестник Уикенд, знам какво ще пишете де, ама...понякога имат и жълти попадения от клюките. Не съм го чела само първата страница погледнах с големи букви пише, че ергенинът е ...женен. Ако е така...то...една бременна била (първата излезнала), друга от първият сезон ми се явява за викторини, а конкурентката и Капитонова учудващо е в Хелса и готви манджи (не съм го гледала, ама видях във фейса, че участва) Нали са конкурентни програмите, нали уж договори подписват, направо ..то какви ергени, какви моми, ако е така. Потресена съм. Ние все пак гледаме, обсъждаме, понякога се възмущаваме и вълнуваме, ама да ме правят на глупачка...това е направо...нямам думи, ако е така.
Не разбирам. Купуваш вестник който знаеш че е жълт парцал и вярваш на това което пише там.
Някоя Ваня Щерева от сценаристите е наредила на пианистчето да съобщи заглавието на тази демодирана либертарианка от времето на студената война с цел да озадачи човекоподобните си почитателки и да възхити с дълбочината на мисълта си три зрителки бейбибумъри. Смятам, че целта е постигната.
Ах , пианистчето значи. Joy
Ах, ами дребничък е.
175см.  не е точно дребничък, освен ако не си Бай Елисавет. По-висок е от всички други девойки.
Така изглежда, не съм го мерила.
 Умалителното съществително няма пренебрежителен нюанс, наистина ми се вижда малък на ръст и години/последното не е удобно да призная 😀/

# 2 348
Бай Елисавет няма ли инстаграм? Искам да я видя като нереална красавица и нея.

# 2 349
  • Варна
Скрит текст:

Габи всъщност. Simple Smile

# 2 350
Млад Генчо

Елисавет си е затворил профила, иначе вчера го гледах, нищо общо с това в предаването
https://www.instagram.com/stavreva666/?hl=en
https://jenite.bg/pictures/2384642_450_.jpg

# 2 351
Нищо от това хващане за косата, опит за удряне с чаша и последвало заливане с кола не сте видели, така че е смешно да взимате страна и да казвате щом тая така, много ясно, че другата онака! Много е смешно, честно. Понякога ми изглеждате като бабите, дето гледат турските сериали и пред телевизора се карат на артистите, мразят ги, обичат ги, и постоянно им дават съвети какво точно ей сега да кажат или да направят. 🤣 А ако срещнат някоя от "лошите" на улицата, като нищо ще я оскубят!
Тя сама си каза, че се е опитала да свали екстеншъните или както там се изрази, но ок. 😀 За бабите нямам какво да кажа, няма да се превръщаме в онлайн Ергенът, всеки със своята обективност. И аз се забавлявах с коментара.

# 2 352
Кукушев много ме забавлява с разборите си - още от миналия сезон Grinning

# 2 353
Скрит текст:

Габи всъщност. Simple Smile
Да, сори.
Габи. Money

# 2 354
А, щях да питам, това този ли е от Руди, Дули, ощенещо и Кукушев?

Общи условия

Активация на акаунт