Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 495
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 325
Чак сега изгледах епизода и ви изчетох. Впечатлена съм от Елена, тя е единствената, която притежава някаква индивидуалност на личността, самостоятелно мислене, дълбочина (както някой написа), здраво стъпила на земята, уверена в себе си и т.н. Не е първа красавица, но е нежна и чаровна. В сравнение с другите, суетата й почти отсъства. Харесвам я,  тя изпъква като личност много нива пред останалите. Има реална оценка за себе си и нормално здравословно самочувствие.

Проблемът ми с Пам, не е свързан с външността й. Все още ми е симпатична, но подозирам, че с времето ще ме разочарова. Вече виждаме слабостите на характера и поведението й. Както преди мен сте я описали, тя е уязвима, вяла, мрънкаща. Няма сила, увереност, харизма. Оттам лъсва противоречието между думи и поведение при нея. Тя иска да е нещо, което не е. Имам приятелка с подобни външни данни, ако беше на мястото на Пам в предаването, всички кифли щяха да я обожават. Щеше да ги омагьоса със смях, хумор, ирония, самочувствие, липса на комплекси. Пам още от първата вечер сама се постави в групата на аутсайдерите. Не е направила никакъв опит да се сприятели, да опознае, да общува поне с "випаджийките".

Съгласна съм с общото мнение за Габи, но ще ви призная, че мен много ме разсмива глупостта й и не ме дразни, а ме забавлява до някаква степен, гледам на нея като на клоуна в цирка.

# 2 326
На мен миналогодишната Габи ми беше забавна , имаше чувство за хумор , тази е голяма злобарка.

# 2 327
Валерия засега ми е най-голямото разочарование. На представянето много я харесах. С това нежно излъчване и естествена, финна красота, също ангажираността й в защита на животните. Викам си в десятка, то и Гената така реши, но в следващия епизод нещата доста се размазаха.
Каква беше тази ултимативна претенция към Евгени?! Не знае ли в какво предаване е влязла, и как може да изисква подобни обещания, та той трябва да опознае всички момичета, а не да й се обрече във вярност още първата вечер.Scream  Беше мега нелепо. Разбирам да е имало някаква интимност между тях при срещата им и да каже, че не би приела да се държи фриволно и да интимничи с другите, но да има претенции какво и как ще говори с другите ми дойде в повече.
После ме шокира студенината и безразличието, с която прие проявената агресия и че беше ок с нея. Пълно лицемерие, да проявяваш хуманост към животните, а да си със затворено сърце към хората е доста сбъркано спорде мен.
А агресивното й налагане на веганството също ми идва в повече.
Психарка някакви ми идва девойчето, с объркана ценностна система и собственическо отношение към партньора, налагайки му собствените си представи за света и как да живее.
Май е там за да презентира дейността си в приюта, а не да си търси мъж, май последното въобще не й е приоритет.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 18:27 от sineva 1

# 2 328
И аз ще си призная, че много се посмях с Габи, докато ту в синхрон, ту на самия коктейл обясняваше как обича пържоли, стекове и котлети, а Валерия ако можеше, щеше да ѝ одере кожата с очи, само и само да отмъсти на човечеството, че е повсеместно месоядно.

# 2 329
Гледах снощи този невероятен  водевил по желание и в компанията на 11 годишната си дъщеря, която държеше да се запознае с новата тема на дебати между съучениците си. По нейна неповлияна от мен преценка тази работа си е чист сценарий и строго режисиран спектакъл, като детето не изключи и личен принос на участниците, съдейки по иновациите в българския език, на които се насладхме. Мамо, възкликна тя, не е възможно някой да е чак толкова прост, или поне толкова прост, че да се излага така откровено. Та си мисля, че всички, включително момъкът, следват усърдно някакъв предварително подробно разработен сценарий, с който продуцентите са убедени, че ще задържат множество копърки пред телевизора в името на пийпълметрията за указания срок.Та ми се струва, че реалният живот и личност на участниците и теленовелата, в която са заклещени, имат толкова допирни точки, колкото компотите с компютрите в брадясалия виц.Внезапното несвързано със сюжета проблясване на Айн Ранд в ергенското изложение  прилича на ваньощеревски напъни да го докара интелигентен пред 2% зрители, които са чували за нея, и да разсмее 0.2%, които са я чели. Твъдоглавието на екстеншъноскубителката, с което настоява, че справедливостта изисква да намлати другото грамоядно недоразумение, също не изглежда достоверно. Ако се е случило изобщо. В главата ми стои единствено въпросът какво мотивира тези хора да взимат самоотвержено участие в бруталното си самоочерняне. Надявам се да са пари, обещания за слава /т.е. опция за получаване на пари/ или повишаване на налична определена известност или иначе казано - пари. Нищо друго не изглежда логически вероятно.

# 2 330
Зодиакално Лия му е най-подходяща, но предвид, че харесва брюнетки, според мен ще се насочи към Рибите или Рачките.
Козирожка да му е подходяща ... на мъж Драма/Рак? Тя така отегчено си и гледа вече, въобще не го забелязва.
Рибките са му баш, а и си е класика.
На Валерия все повече и задрънчава дъската, голяма градация с всеки епизод.

# 2 331
Значиииии... кво остана? Риби т.е. Елена и Мегън? Правилно ли разбрах?

А асцендент какъв да му търсим? Simple Smile
Не се подигравам. Сериозно питам. Simple Smile

# 2 332
Няма ли някоя мадама скорпи да го изяде тоз рак. ППц риба и рак са си класика, ама е леко умрела работа, дева и рак също е ок. Рак и Рак не ми е ок Simple Smile))

# 2 333
Правилно ли съм разбрала или ми се е причуло, че Евгени чете Айн Ранд? Ако е така, шапки долу и много ще ми се издигне в очите. Велика. И човек, на когото е любима, няма как да е посредствен. Simple Smile Дано се докаже като по-дълбок от масовката. Wink Имайки предвид, че засега сме видели най-голяма дълбочина от Елена, може да има някакво развитие на отношенията там.

Ама как човек-пианист ще е посредствен, това е нон-сенс. Най-малкото има емоционална интелигентност като човек на изкуството.
  Обаче за онези трите екземпляра им е безкрайно скучен и неразбираем.
Някоя Ваня Щерева от сценаристите е наредила на пианистчето да съобщи заглавието на тази демодирана либертарианка от времето на студената война с цел да озадачи човекоподобните си почитателки и да възхити с дълбочината на мисълта си три зрителки бейбибумъри. Смятам, че целта е постигната.

# 2 334
Сега се прибирам и не съм ви чела последните страници, но съм в чуденка и потрес направо.
Купих за майка ми вестник Уикенд, знам какво ще пишете де, ама...понякога имат и жълти попадения от клюките. Не съм го чела само първата страница погледнах с големи букви пише, че ергенинът е ...женен. Ако е така...то...една бременна била (първата излезнала), друга от първият сезон ми се явява за викторини, а конкурентката и Капитонова учудващо е в Хелса и готви манджи (не съм го гледала, ама видях във фейса, че участва) Нали са конкурентни програмите, нали уж договори подписват, направо ..то какви ергени, какви моми, ако е така. Потресена съм. Ние все пак гледаме, обсъждаме, понякога се възмущаваме и вълнуваме, ама да ме правят на глупачка...това е направо...нямам думи, ако е така.

# 2 335
  • Варна
Сега се прибирам и не съм ви чела последните страници, но съм в чуденка и потрес направо.
Купих за майка ми вестник Уикенд, знам какво ще пишете де, ама...понякога имат и жълти попадения от клюките. Не съм го чела само първата страница погледнах с големи букви пише, че ергенинът е ...женен. Ако е така...то...една бременна била (първата излезнала), друга от първият сезон ми се явява за викторини, а конкурентката и Капитонова учудващо е в Хелса и готви манджи (не съм го гледала, ама видях във фейса, че участва) Нали са конкурентни програмите, нали уж договори подписват, направо ..то какви ергени, какви моми, ако е така. Потресена съм. Ние все пак гледаме, обсъждаме, понякога се възмущаваме и вълнуваме, ама да ме правят на глупачка...това е направо...нямам думи, ако е така.
Не разбирам. Купуваш вестник който знаеш че е жълт парцал и вярваш на това което пише там.
Някоя Ваня Щерева от сценаристите е наредила на пианистчето да съобщи заглавието на тази демодирана либертарианка от времето на студената война с цел да озадачи човекоподобните си почитателки и да възхити с дълбочината на мисълта си три зрителки бейбибумъри. Смятам, че целта е постигната.
Ах , пианистчето значи. Joy

# 2 336
  • София
Фанфани, Ергенът и Хелса са на едни продуценти. Бтв странно, че не са се подсигурили, но знаем, че са подходили скептично към първи сезон.

# 2 337
  • София
Гледам сега на запис, защото вчера пропуснах от средата. Съжалявам, но наистина не разбирам масовото одобрение за Мона. Оставам настрана безумния й вид на тайландски травестит, но тази жена категорично умишлено ги провокира. Те че са с мозък на кокошки е ясно, но тя нарочно провокира с цел да се изкара жертва. Иначе даже нямаше и да я забележим сред целия този кокошарник, тъй като видът й е на клоун в цирка

# 2 338
И Стани богат е на същите, но каква изненада - не сме виждали никого от ергенлъка там. Защо ли? 🤔

# 2 339
Не разбирам. Купуваш вестник който знаеш че е жълт парцал и вярваш на това което пише там.
Ах , пианистчето значи. Joy
Ах, ами дребничък е.

Общи условия

Активация на акаунт