Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 462
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 370
Гледах Пам в 'Матине". Говореше за стереотипите в съвременното общество. Хареса ми как изглежда и говори. Хубава коса, грим, вежди, маникюр.. и никак не е глупава. Изглежда свястно момиче/или жена, не знам Grinning / На фона на онези празноглави маймуни, направо изпъква

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 07:40 от daniela19

# 2 371
Много е тревясал този Ерген. Мисля, че е хубаво да му подарят едни ножици.

# 2 372
Това предаване е дъно! Ще дават такива по тв докато има и хора, които го гледат пък и коментират в бг мама примерно.

Нали затова се спукваме от смях. Девойките сами са се набутали в тази ситуация за едната популярност.

Много е полезно за подрастващите – винаги може да заплашиш дъщеря си, ако не учи, че ще стане като джукестите девойки. В крайна сметка в обкръжението на нормалните хора няма такива екземпляри. Децата трябва да знаят, че има и такива жени.

# 2 373
# 2 374
Козирог и Рак и като цяло противоположните знаци са най-подходящи двойки, ако гледаме само зодията, затова посочих Лия. И Витя Овена предния сезон най-много си пасваше със Сашка Везната.
Все везни са ябълки на раздора в това предаване Simple Smile

За мен Валерия трябва доста да узрее емоционално преди да проповядва защита на животните, защото като си налага мнението по този агресивен начин, само става смешна и олеква мнението ѝ и каузата. С човек като Габриела няма как да спори и да победи, а само да падне на нейното ниво.

# 2 375
  • Вестерос
Тази все я бъркам с другата с подобна коса- Евгения май беше

# 2 376
Мони ми прилича на робот, но не много напреднала техника. Любопитно ми е ако отидат на среща с Генчо и се плацикат в морето дали ще гръмне някой бушон или има добра силиконова хидроизолация Thinking

# 2 377
Възможно ли е това "спокойствие", с което Мони (ако не я бъркам с някоя друга) приема всичко случващо се, да се дължи на факта, че е с толкова опънато лице, че не може да направи една мимика?

# 2 378
# 2 379
  • София
Я, Евгени ми бил колега. Рак. 😊

# 2 380
Сега го включих.Русата ми напомня Батинкова.

# 2 381
Или в студиото е приятно тъмно, или Теодора изглежда по-добре сега.

# 2 382
Ще падна Joy
Паолина като от "Професия блондинка" с пинчърчето
Теодора само гримаси и всичко и е под нивото
Толкова са ограничени, че дори не може да се завърже лафче

# 2 383
Теодора е по нощница от на шефката си колекцията SmileSmile

# 2 384
Голяма тъпотия беше.

Общи условия

Активация на акаунт