Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 447
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 355
Бай Елисавет се изпилил на снимките, ще кажеш, че е от клана Кардашиян или по-точно Кейтлин (бивш Брус) Дженър.

# 2 356
  • София
От обърканите разкази на Теодора и Мони, хронологията ще да е била някаква такава:
Теодора хваща Мони за ръката (Теодора каза, че я е хванала, но най-вероятно я е подръпнала) - Мони опитва да я удари с чашата, но не успява, а само я полива с колата - Теодора дърпа Мони за косата в опит да й отскубне екстеншъна (неуспешно - по думите на Теодора).
Като отчетем и че кантарчето на Мони е било скрито от Триглавата ламя, за да се "гаврят" с нея (думи на джукестата Габриела) - изобщо не ми трябва да съм видяла сцената, за да си я представя и да повярвам, че Теодора е злото в случая.
Не че Мони е цвете за мирисане. В никакъв случай. Тя съзнателно провокира Ламята. Имаше един момент вчера, в който трите кукувици + още някой се бяха събрали около острова в кухнята - Мони мина през тях опъната като дъска, въпреки че можеше спокойно да ги заобиколи. Тя просто си ги дразни съвсем умишлено и им гледа сеира.

Бай Елисавет предвидливо си е заключил профила. Не му трябва народната любоф.

Ето я Елисавета във ФБ - https://www.facebook.com/E.Stavreva
Убавица.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 20:03 от Vivi

# 2 357
Хехе, една скорпионка щеше да разкаже играта на чувствителния рак. Направо да закриват предаването. По-добре, че не са вкарали.

Малко положителни коментари за епизода, днес съм бяла и добра:

В частта с Александра, на естествена светлина и без мазилата от турските гримьори, всички ми изглеждаха чудесно - млади, свежи, хубави. Без вещиците на Макбет, разбира се.

Елена най-пасва на Евгени откъм ум, чувствителност, житейски опит, зрялост, интереси, живот в чужбина. Между другото, много ми харесват татуировките ѝ, а по принцип изобщо не харесвам. Носи ги добре и ѝ отиват. Дизайнът също е интересен, особено на кръглата.

Но… Ранд не Ранд, мъжът си почна от най-хубавите.

Поли, за разлика от Айлин, е лъчезарна и искрена в лиготенето си. Гласът и смехът ѝ са като звънчета от коледна песен. Личи си, че си е такава и е приятно. Освен това показа самоирония - каза си, че разговорът им е бил нелеп.

Евгени изглеждаше в пъти по-строен и добре сложен в бежовото сако/блейзър. Просто му беше по мярка, за разлика от пъцнатото черно костюмче с късите крачоли от първата вечер.

За Кристина че е юристка, не виждам какво ви учудва. Аз познавам съдийки с купени изпити за правоспособност, вие за една все още стажантка се притеснявате. (Не казвам, че Кристина си е купила дипломата, по-скоро е супер лесно да я вземеш.).

# 2 358
Не виждам Ирина. Да не е изчезнала вече? Мен никоя не ме грабва, затова залагам на нея, като най-апетитна поне.

Габи почна да ме кефи! "Ама обичам го животното, ама то вече виси на закачалка в магазина" Simple Smile

# 2 359
  • Terra incognita
Баси животното е тая 😱

малко фенско творчество от фейсбук

# 2 360
Габи е Мара Отварачката от АлиЕкспрес.

# 2 361
  • earth
Винаги си е имало подигравки и подхвърляния към по пълните хора , не е правилно, но факт.
По глупавите хора също.

# 2 362
  • Terra incognita
Мара май отдавна съжалява за тоя силикон, който няма махане. Това животинче има шанс да се очовечи като спре инжекциите, ама дали? Явно в Ало.бг е в секция за секс с животни и полово неопределени същества.

# 2 363
Габи просто не може да проумее, че ако няма кой да купи такива грозни палта и елеци от животинки, няма да има кой да ги дере и да ги прави на палта… ама нормално де, едва ли икономиката и е силна страна. Не съм веган или вегетарианка, но не виждам смисъл да нося палто от естествен косъм от драно животно просто ей така, за да се покажа, че мога да си го купя.

# 2 364
Според мен Валерия е най-красива и най-добре седи визуално до Евгени.
Ако увереността на Пламена е искрена, то благородно й завиждам. Малко хора са над нещата. Говори добре, има красиви и добри очи.
Кючекинята също впечатли с изказ. Повечето като нея лаят като онази с гърдите като бъчви.

# 2 365
Коя е Леа/Лия?

# 2 366
Габи просто не може да проумее, че ако няма кой да купи такива грозни палта и елеци от животинки, няма да има кой да ги дере и да ги прави на палта… ама нормално де, едва ли икономиката и е силна страна. Не съм веган или вегетарианка, но не виждам смисъл да нося палто от естествен косъм от драно животно просто ей така, за да се покажа, че мога да си го купя.

Обувки, чанти - само еко кожа?

# 2 367
# 2 368
  • Буркина Фасо
тази вечер ще има ли джуки ?  Smiley

# 2 369
  • Варна
тази вечер ще има ли джуки ?  Smiley
Не. Ергени ще гостува на Цитиридис.

Общи условия

Активация на акаунт