Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 433
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 445
Посмях се малко и аз със сутрешния блок, браво на водещата! Теодора е млада, може да си вземе поука, личи си, че е залята от хорската любов. Дано преживяването й помогне да се види отстрани и да бъде "добър човек", уж това било най важното.

# 2 446
  • София
И аз хванах за малко участието на тези двете. Ама не е нормално това. Никаква емоция в този говор - провлачено, монотонно. Все едно им е трудно едно изречение да произведат. Всъщност едва ли е все едно, сигурно си е трудно за капацитета им. Мъка…

# 2 447
Скрит текст:
Представиха я като 21-годишна, което значи, че вече би трябвало да е навършила 22 г.
Скрит текст:
А Меркурий в Козирог?Grin
Слънце в съвпад с Юпитер и Сатурн във водолей. И екзалтиращ Меркурий във водолей. Донякъде ми напомня на  Капитонова от миналата година - самочувствието, осанката. Имат подобни аспекти в хороскопите си. Но при едната планетите са във водолей, а при другата в скорпион. Определено Мони е по-умната от двете.

Мони много ме изкефи  в, както сполучливо я определихте, сцената от индийски сериал – на пейката, когато Евгени ги остави да се помирят. Беше игра на нерви – коя първа ще проговори и естествено Теодора се провали. Мони може да е всякаква, но ѝ завиждам за самообладанието.

# 2 448
Никога не бих си поверила детето на детегледачка Теодора, още във визитката като прочетох, а после и гледах първите епизоди неудомявах как тази личност ще е точно детегледачка, толкова злобна и отмъстителна.

Иначе само на мен ли всичко ни напомня на предходния епизод - скандали, типажи момичета, самият ерген, начинът му на изразяване, някои фрази, само дето не казва “много мило”, а “окей”.

# 2 449
Ако има още няколко по-малки братя и сестри, които е гледала в махалата, каква да е?

# 2 450
  • София
Абсолютно се следва същата линия като от първи сезон, само още не мога да се ориентирам коя ще е в ролята на Александра.
Между другото тази Милица с нейните драми..... Ок, преживяла е някакви неща, не е хубаво със сигурност, но пък ѝ видях снимките в инстаграм - само "секси" пози по бельо.... Много ми е противна. Не знам какво да кажа просто. Хем жална, жална, а пък инстаграма - фаталната жена. Страда от сериозна липса на внимание според мен.

# 2 451
Гледам последната серия на запис и Албена Вулева защо постоянно се обажда неканена и коментира другите, при положение че никой не се занимава с нея Grinning

# 2 452
Аз не мисля, че в този сезон ще има нова Александра, но може и да греша - ще видим.

И аз ги гледах двете кукувици по Бтв. Русата няма какво да я коментирам - с нищо не направи впечатление, така че все тая какъв мъж търси. Нека си търси момичето.

Теодора, ах Теодора - усетила е какъв гаф е направила и сега цъфна по телевизията, за да се обяснява колко добър човек е. Само не разбрах с кое показа, че е добра - с това, че откровено се подиграваше на Пам, когато говореше са секса ли, с това че се хилеше, като бавноразвиващ се олигофрен, когато Милица говореше за домашното насилие ли, с това, че от първата минута, в която влезе и се лепна за Габриела, започна да обсъжда Мони ли.....  Кое точно показа, че тя е добър човек? Нищо! Дори в предаването днес не показа, че е добър човек. Можеше да каже, че по принцип не е такава, че съжалява за реакциите си, че си е взела поука, след като се е видяла отстрани, че би поработила върху себе си.... Ето това са приказките на един добър човек, който е показал лошата си страна, заради изкуствената среда, в която е попаднал (примерно). Ама от къде толкова акъл, че да го измисли - тя си е проста, а това не може да се скрие. Реакциите на хората в дадени моменти показват най-добре какъв човек е - добър или лош и няма нужда после да обяснява колко е бяла и добра, след като й видяхме малоумното, инфантилно поведение, като на ученичка в 6-ти клас

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 11:21 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 453
Абсолютно се следва същата линия като от първи сезон, само още не мога да се ориентирам коя ще е в ролята на Александра.
Между другото тази Милица с нейните драми..... Ок, преживяла е някакви неща, не е хубаво със сигурност, но пък ѝ видях снимките в инстаграм - само "секси" пози по бельо.... Много ми е противна. Не знам какво да кажа просто. Хем жална, жална, а пък инстаграма - фаталната жена. Страда от сериозна липса на внимание според мен.

Иска ѝ се да е фаталната  жена. Има една приказка от психолозите Създай живот, за да споделиш живот. Смисълът  на това е, че човек първо трябва да постави в ред собствения си живот и чак тогава да търси връзка. Когато не сме наясно със себе си, не може да очакваме друг да ни оправи живота.
Ако Милица сама не се стегне, рискува да попадне на човек, който да влоши положението ѝ.

# 2 454
През цялото време докато гледах това недоразумение, представящо се за детегледачка, която учи втора година право, я виждах като лъжлива ученичка в оправдателен режим пред класната. И всяка една дума звучеше като лъжа от цялостното ѝ излъчване. Дори се забавлявах със слабите ѝ актьорски умения. Дори и пълното си име да каже, пак бих го счела за лъжа, като я гледам.
"Ама аз ѝ се смях на Пам за секса, но в никакъв случай не с лошо"
"Ама аз и се смях на Милица, че е преминала през домашно насилие, но в никакъв случай не с лошо"

"Аз не съм лоша."
Другата до нея и тя припява. :Аз от нея не съм видяла лошо." Но не посмя да каже, че към други не се е държала лошо.
"Ама всичко е едно недоразумение. Вие ще видите."

Каквото и да видим вбъдеще, все ми изниква в съзнанието "Ако не става с бой, става с много бой. И това не е насилие" Болднатата част е най-важна. И това втрещява най-много.
Другите може и да са "криви", но това не оправдава собствената "кривина". Особено ако е много крива.

С физческата саморазправа е ясно. Ами с вербалния тормоз? С него какво правим? И той ли не е тормоз?

# 2 455
Да и най-любимото ми беше "Така ме представиха". Демек тя е толкова умна, добра и хрисима, обаче сценаристите са я представили, като злобна и тъпа.

# 2 456
  • София
LadyCharming, съгласна съм напълно. Точно това имах предвид. Не, че е, а че ѝ се иска да бъде явно такава. Поредната фалшива ИГ реалност.

# 2 457
  • # супернатурална #
На Теодора големият проблем не е, че е злобна, а че е изключително глупава. До степен саморазрушение. Прилича ми на кокошка, която кълве там, където е раната, и то само подкрепена от другите кокошки. За да си зъл трябва да си поне малко умен. Залепи се за силните и готините, според нея, и закълва от страх да не я кълват. Вярвам, че е била пълно дете. Но липсата на мозък и пречи да съчувства, а подигравайки се, тържрствува  по нейния си начин , че вече не е дебела. В "добра" среда би била добра, вероятно за близките си наистина е такава. Но подобна липса на критичност и собствено мнение я правят лесно манипулируема, толкова лесно, че останалите две кокошчици (патицата и гъската, по-скоро) я водеха.
Преводачката ми се стори по-свежа и по-красива, отколкото в предаването. Или поне не изглеждаше на 50+. Не беше крайно тъпа и разочароваща.

# 2 458
През цялото време докато гледах това недоразумение, представящо се за детегледачка, която учи втора година право, я виждах като лъжлива ученичка в оправдателен режим пред класната. И всяка една дума звучеше като лъжа от цялостното ѝ излъчване. Дори се забавлявах със слабите ѝ актьорски умения. Дори и пълното си име да каже, пак бих го счела за лъжа, като я гледам.
"Ама аз ѝ се смях на Пам за секса, но в никакъв случай не с лошо"
"Ама аз и се смях на Милица, че е преминала през домашно насилие, но в никакъв случай не с лошо"

"Аз не съм лоша."
Другата до нея и тя припява. :Аз от нея не съм видяла лошо." Но не посмя да каже, че към други не се е държала лошо.
"Ама всичко е едно недоразумение. Вие ще видите."

Каквото и да видим вбъдеще, все ми изниква в съзнанието "Ако не става с бой, става с много бой. И това не е насилие" Болднатата част е най-важна. И това втрещява най-много.
Другите може и да са "криви", но това не оправдава собствената "кривина". Особено ако е много крива.

С физческата саморазправа е ясно. Ами с вербалния тормоз? С него какво правим? И той ли не е тормоз?

geri1919, при нея тормоза и насилието са норма, как да види друго, като няма с какво да ги сравни. Просто няма умствен капацитет да осъзнае каквото и да било. Жалка, жалка картинка.

# 2 459
  • София
Теодора даже не била разбрала, че били скрили везната на Мони.
Лъже като дърта циганка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт