Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 412
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 460
# 2 461
Няма ли кой да пита Теодора дали и шефът ѝ е “дюнер” 😂

# 2 462
Слаба работа това видео, трудно би задминал продукцията
Теодора като се замисля е съща Светлана палуна, вероятно са на един акъл, и вероятно се стреми към подобен "успех" като нея. Вероятно и нея ще я хареса някой, Господ е събирач

# 2 463
Обаче Гущеровите деца с тези паЛуни и “Тя ме залИ” ще пораснат големи лингвисти.
Е то щото майка им езиковед. Rolling Eyes
Не съм учудена от избора им на бавачка, търкулнало се гърнето.......

# 2 464

Ако си спомняте в 1еп., когато Ходещият хемороид (не помня кой я беше нарекъл така, ама още се кискам) излезе от лимузината и се загърчи към него по алеята
а това за коя "дама" става въпрос?
Изпуснала съм цветистият израз, иначе гледах половината представяния... За Габи от Пловдив ли е прякорът?

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:33 от Vicky_P

# 2 465
От визитката на Мони помня, че италиански сега учи, но имала едно висше (туризъм) и учела сега второ. Нещо с годините ѝ не ми се връзва.
Колеж по туризъм е завършила май. Поне такъв спомен имам от визитката, беше на фона на сграда, на която пишеше така.

# 2 466
Цитат
Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование.
И колеж да е, за да се брои за висше ще трябва да е учила 4 г.
За 2 г обучение може да придобие професионална квалификация. Или аз съм вече много назад с информацията и започнаха да взимат висше и за по-кратко обучение в колеж?
В сайта на БТВ пише - учи второ висше.
Чудех се просто, дали не е на повече години, отколкото са посочили във визитката преди старта на шоуто.

# 2 467
Може едновременно да ги учи.

# 2 468
Теодора под влияние на Гущерови ли е решила, че иска да е част от хайлайфа и го раздава тежкарската не знам. Може и още семейно възпитание да е. Ама ако си мисли, че с подигравателни коментари и презрителни погледи показва някаква класа, много се лъже. Да вземе малко да се образова, да пообщува с нормални хора, още не е късно. На 19г, а сама се докарва като на 39г. Твърде ограничено момиче. Вчера Цитиридис добре я подхлъзна с Илон Мъск. Чула за него, ама дори не знае как изглежда и се набута да каже как би преспала с него и без пари, но иначе беше много против мъжете с коремчета. Joy
Явно, че мечтата на живота и е да я вземе за жена някой милионер и смята, че само с външен вид и надменност ще го постигне. Ама е много далече от истината.
Донякъде съм склонна да вярвам, че не е толкова лоша в същината си, а изказванията и поведението и са демонстрации колко е "готина кучка", под влияние на средата, към която иска да се приобщи. Но още малко така да го раздава и ще стане гнил човек.

# 2 469
Аз, ако бях един продуцент на това предаване към договора на участничките щях да добавя и клаузата "Забранено е да извинявате тъпотата и злобата си със сценарий и лош монтаж". Тодорка бързо ще потъне в забвение, дори и последователи не успя да натрупа.
Силиконовата долина Габриела толкова усилено се опитва да направи култова фраза като тези на Венета, Людмила и Виктория. Дори не ми е забавна, отегчителна е за гледане. Язък й за претенциите. Зъбите криви, косата накълцана и изгорена, с поставен през пръсти екстеншън, а устните и деколтето 'всеки ден гърмят' .
С изключение на Елисавета, Габриела и Евгения всички момичета са симпатични. Айлин ми хареса първата вечер, но оттогава ми е досадна. Валерия по същия начин. А и да не забравяме, че тези снимки съществуват. Имам си едно наум и за двете + Джия.

Евгени много ми харесва барабар с всички кусури, които му се намериха. За височината Ваня Щерева сподели в подкаст, че е колкото нея, т.е. 1.78см. Единствено по-високи от него са бай Елисавет и Боряна, която сама каза, че е 1.79см.

# 2 470
Теодора под влияние на Гущерови ли е решила, че иска да е част от хайлайфа и го раздава тежкарската не знам. Може и още семейно възпитание да е. Ама ако си мисли, че с подигравателни коментари и презрителни погледи показва някаква класа, много се лъже. Да вземе малко да се образова, да пообщува с нормални хора, още не е късно. На 19г, а сама се докарва като на 39г. Твърде ограничено момиче. Вчера Цитиридис добре я подхлъзна с Илон Мъск. Чула за него, ама дори не знае как изглежда и се набута да каже как би преспала с него и без пари, но иначе беше много против мъжете с коремчета. Joy
Явно, че мечтата на живота и е да я вземе за жена някой милионер и смята, че само с външен вид и надменност ще го постигне. Ама е много далече от истината.
Донякъде съм склонна да вярвам, че не е толкова лоша в същината си, а изказванията и поведението и са демонстрации колко е "готина кучка", под влияние на средата, към която иска да се приобщи. Но още малко така да го раздава и ще стане гнил човек.

Теодора е типичната проста женица, която под формата на обслужващ персонал се е докоснала до хората от хайлайфа и рязко е решила, че иска и тя да е като тях. И се има за нещо много, само защото сменя памперсите и бърше з@д....те на на Гущеровите наследници. Не е по-различна от всички смешни фризьори и гримьори на българските звезди, които си мислят, че са от хайлайфа, само защото се грижат за външния вид на известните.  Ясно е, че в нейните очи Светлето е супер преуспяла след като от жена за обществено ползване стигна до съпруга на Гущеров и 100% й се иска и тя да е на нейно място, та сигурно затова е пипнала джучките и зъбките. Светлето е добре да внимава, че ако й се даде повод, Теодорка, като нищо ще я замени. Че и коремчето му ще хареса

# 2 471
Писала, писала Елена...... и нищо не казала по темата с риалититата.
https://us20.campaign-archive.com/?u=f3701367b604c135f954a70be&i … Uu34hLKwz81lOgJAs

Чакам КАТАРЗИСА в това риалити.

......... Сенека, Кафка, Фройд, Ранд. Все ей такива работи и доколко ни импонират.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 13:47 от geri1919

# 2 472
Те пък Гушерови са един хайлайф.

# 2 473

и една приятна песен на Меди със Айлин  мацето е готино нищо че се лигави

# 2 474
LadyCharming, съгласна съм напълно. Точно това имах предвид. Не, че е, а че ѝ се иска да бъде явно такава. Поредната фалшива ИГ реалност.

Абсолютно! Като си снимат само деколтето (пропускайки пищните форми на тялото), постнат снимки с готини приятелки, които избягват да качват точно тези снимки, те си мислят, че хората ги възприемат само в редактирания им вариант.
Достатъчно е човек да си поговори с Милица 10 мин. и ще разбере, че реално сексапилът ѝ е погребан под един куп проблеми.

Пам пък се крие зад образа на интелектуалка. И тя в нейната си среда е много отракана, но когато се сблъска с елементарни създания, самочувствието ѝ издиша.

И двете момичета имат да учат много от живота, докато стигнат до заветното състояние, в което да са в мир със себе си и да изискват другите да се съобаразяват с тях.

Общи условия

Активация на акаунт