Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 422
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 415
Представиха я като 21-годишна, което значи, че вече би трябвало да е навършила 22 г.
Скрит текст:
А Меркурий в Козирог?Grin

# 2 416
  • София
На 52:26 ч. започва разговора с тях.
Преди това, е Бербатов.

При Цитиридис - Паолина и Теодора, от Ергенъ

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 09:22 от Mari_Mar

# 2 417
По повод, че Теодора не харесвала Евгений, според мен повечето от момичетата в това предаване изобщо не са заради ергена вътре, а за малко или много полулярност. Несъвместимо ми е Гергана и Евгений като двойка.

Иначе Теодора имаше отблъскващо поведение.

Нападките към Пам са проявя на лошо възпитание и поведение. Дори Гергана в профила си в инстаграм имаше няколко сторита (подигравателни) с пълни жени, които са косвено насочени към  участничка в предаването според мен.

# 2 418
Рекламата за втория сезон на шоуто започна в края на първия, без да е известен ергенът. Което красноречиво говори за целта на участничките.

# 2 419
Човек, който съвсем съзнателно се е обезобразил така и освен това си се харесва, едва ли знае какви са нормите на поведение. Ежедневно ни демонстрират всякаква липса на добро възпитание.

Така наречената детегледачка, по-скоро е дъщеря на чистачката на Гущерови (да ме прощава жената, ако е свястна). Никой не би си поверил отрочетата на такава простакеса.

# 2 420
  • Буркина Фасо
Рекламата за втория сезон на шоуто започна в края на първия, без да е известен ергенът. Което красноречиво говори за целта на участничките.
неизвестен е за нас. за продукцията откъде да знаеш . може още от сега да имат 2-ма ергени за следващия сезон, но да ни кажат участника чак след година.

# 2 421
  • София
Според мен я има 2-3, които наистина харесват Ергени, я не. Повечето са там за популярност. На мен друго ми е интересно - дали Ергенът е одобрил кастът на предаването - т.е. дали поне визуално повечето момичета му харсват. Сега, знам, че има девойки, вкарани за сеир там, но според мен, масово би трябвало да са по вкуса на Евгени.

# 2 422
Що ли се хванах да изгледам Цитиридис-тези два кукумицина ми скапаха настроението за деня! Лошото е ,че нямат никаква идея как изглеждат ,а самочувствието им е върха! Дали е имало умен мъж в живота им ,който им е казал че са красиви,освен баща им,евентуално?

# 2 423
Според мен са ги избирали, така че да се харесат на продуцентите, а не на ергена.

Преди време в някоя телевизия разказаха как Ерос Рамацоти се е отказал да снима клип тук, защото от 10-12 момичета само едно било с нормални джуки.
Наистина вярвам, че Евгени не би се появил пред приятелите си с такъв караконджул.

# 2 424
От визитката на Мони помня, че италиански сега учи, но имала едно висше (туризъм) и учела сега второ. Нещо с годините ѝ не ми се връзва.

# 2 425
  • Варна
Според мен я има 2-3, които наистина харесват Ергени, я не. Повечето са там за популярност. На мен друго ми е интересно - дали Ергенът е одобрил кастът на предаването - т.е. дали поне визуално повечето момичета му харсват. Сега, знам, че има девойки, вкарани за сеир там, но според мен, масово би трябвало да са по вкуса на Евгени.
Абсурд Ергена да ги е одобрявал. Даже не ги е виждал предварително. В каста се търсят определени типажи, затова е толкова сходен с Ерген 1.

# 2 426
От визитката на Мони помня, че италиански сега учи, но имала едно висше (туризъм) и учела сега второ. Нещо с годините ѝ не ми се връзва.

Не е висше - Колежа по туризъм във Варна е завършила, преди полу-висше, сега се води средно специално сигурно.

# 2 427
Добро утро,
булките са сега по БТВ

Тази черната от Петрич по добре да си мълчи
Опитва се да говори умно, но не се получава

# 2 428

Не е висше - Колежа по туризъм във Варна е завършила, преди полу-висше, сега се води средно специално сигурно.
Да, колежа по туризъм. А сега е във Варненския свободен университет.

# 2 429
Имайки предвид, че следват схемата от миналата година, се чудя коя ще е следващата на мястото на Теодора, която ще лее сатанински бълвоч по време на синхроните.
Все пак си мисля, че трудно ще надминат девойката с брадавиците  (?! Люси) от Сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт