Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 705
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Не четете ли 🙄🙄🙄

# 496
Май някоя идва на мотор 😃😃😃

# 497
Онлайн директно има тук, сега го намерих:
https://www.bg-gledai.co/btv-online

Ау, каква е тази баба Open Mouth

# 498
  • Пловдив
Или е яхнала косачката 😂

# 499
Не знам, ама положението е отчайващо... Не вярвах, че може да е по-зле от миналата година. А то не е зле, страшно е!

# 500
Не съм гледала първи сезон. Този тръгна като фон и след първите 15-20 минути потърсих тема тук. Още се опитвам да разбера концепцията на шоуто, но освен че съм 😳, се смея с глас, та няма как да не се запиша в темата. Сега остана да запомня и всички участнички. 😂

# 501
Записвам се при вас и се търкалям от смях. Елисавета е с такъв гръб, страх ме е за Евгени като я изгони да не го ступа едно хубаво. 🙈

# 502
  • here and now
Имам чувството, че извират от някъде.
Множко са.

# 503
Чувам мАтор и се сещам за Витко с коженото якенце на голо и Марта дебилно нахилена зад гърба му. Щеше да е голям plot twist да бяха сложили и един истински мъж, а не като тези под прикритие, които гледахме досега.

# 504
Идва някоя на трактор май... Joy

# 505
Следващият сезон ще пристигат направо с хеликоптер. Laughing

# 506
  • Варна
В темата е по-забавно, при вас ще стоя. Не ми издържа психиката да гледам, нещо се закахърих за това момче.

# 507
  • София
Тая Елисавета изглежда 45-годишна. Astonished Обаче пък самочувствието й е на ниво! Дали си мисли, че ще останат да живеят с Евгени в тази вила в Турция, че се притеснява за децата си как ще играят около басейна. Joy
Много, много хапчета трябва да се изпият от повечето "дами". И пак резултатът ще е доста спорен.

П.П.: Теодора ми прилича на циганка. И като външност, и като поведение.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:00 от Reinа

# 508
Валерия, Мегън, Айлин и Елена-Антоанета за момента са единствените нормални на външен вид. Да видим и те как ще се изложат.

Как им започнихте имената бе хора Joy

Къде са им показани зодиите - да ги качим на първа страница с имената и снимките, та такива, като мен да могат да се ориентират кое име на коя карикатура е

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:23 от Lady Cassiopeia Duval

# 509
Прочетох нещо и понеже изпуснах първите 20 мин от предаването, било показано много неща и чак се видяло коя ще спечели. Някой да е видял нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт