Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 536
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 070
Отначалото се чудя на кой ми прилича Теодора и тази вечер ми светна лампата 😃
Някоя от вас ако е гледала 90 Дни до сватбата, Теодора е копие на сестрата на Педро- Никол! Не само като визия, но и като маниери и изказ.
Сестрата на Педро е красавица в сравнение с тоя вампир!

Reina, така вече съм напълно съгласна! 👌 Днес ползвам половината си мозък... Явно съм имала нужда от напоително обяснение.
Цял ден чакам доставка, ангажирала съм хора, че електроуреди ще се качват. В 17 вече възмутена се свързвам с магазина. Ми.. Тя не била за  четвъртък, а за двайсет и четвърти... 🤐

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:22 от Анонимен

# 2 071
Принципно не гледам предаването , само чета темата  и като видях старите снимки се усетих , че този индивид го познавам:sob:
 Не я издържат родителите й със сигурност , не знам дали има обява в ало .бг , но още от гимназията предлагаше такива "масажи,, .

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:46 от Hrdza

# 2 072
Не искам да впрягам каруцата пред коня, обаче в този епизод за мен имаше няколко момента, които не кънтаха на кухо и фалшиво - как гледаше Евгени Елена докато тя разказваше за предната си връзка и след сутрешния сеанс даде розата точно на нея. После момента, в който тя разказа смешка, на която никой не се засмя и тя вместо да се цупи или преживява, просто се засмя "е, опитах се"  - харесват ми хора без излишна драма и уверени в собствената си кожа.  И след това нейната реакция, когато получи розата - кокошките кудкудякаха наоколо, а тя си прочете писмото няколко пъти без обичайните възторзи на "розополучателка на вечерта" и си изживя момента все едно нямаше никой наоколо. Почвам малко да ги шипвам Wink

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:57 от Lemon Verbena

# 2 073
  • Варна
Бих добавила и  момента, в който Евгени чисто човешки стана за да прегърне Милица, когато питаха кой е преживял домашно насилие.
Не беше поза, искаше истински да я утеши.

# 2 074
Ууууу, най-накрая си тръгна тая отврат, пфуууу. Айде сега, Евгенчо, чичо Ели и Алобегето.
Алобегето-Габиту ли е?? Че тя е на 400 лв на час,скъпа компания е, как Жъ гъ махат Simple Smile

Същият змей.
Гадта мръсна, заради която съм блокирана, иначе си изтрила обявата. 400 цирея на висналото дупе да й излязат.
И аз съм банната 😀👏🏻

# 2 075
Ня я защитавам, но има и кола без захар с 0 калории. Едва ли има такова тяло и пие кола със захар.
Извинявам се, ако повтарям, но има ли някъде списък със зодиите на участничките?
Браво на Генчо!

Значи някой, като Монито,  като ми каже колко се съобразява какво яде и си мери храната.... и в следващия момент кола.. и ми става смешно.

# 2 076
Кога ще стигнем най-после до романтична среща!? Този сезон започва толкова анти-романтично.
Александра отново създаде конфликт Rolling Eyes
Генчо трябваше да изненада другата групичка с присъствието си след като избяга от бойното поле и да си направят един пиано-бар купон, особено както певиците бяха точно там.
Дамите с червената и с оранжевата коса са ми тотално еднакви, като близначки.
Най ме дразнят като  почнат да говорят провлачено.
Засега никоя не ми изглежда да харесва тазгодишния ерген, въпреки че червенокосата го гледаше замечтано отблизо, но май по-скоро й е интересен отколкото да си го мечтае за друго.
Кой го облече Евгени в тая тясна бежова пижама?! А косата му все едно расте с часове Satisfied
Кой ще прави саркастични коментари пред камерата сега като изгониха главната коментаторка Sob

# 2 077
  • София
Ергенът - Епизод 3, Сезон 2 (23.02.2023)

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 01:47 от Mari_Mar

# 2 078
Благодаря за линка!
Мегън ми е много странна, назубрила всичко за Евгени, малко ми идва в повече. И да, има и нещо в погледа, наистина ми се струва кривогледа като я даде някоя камера отстрани. И не мога да разбера, защо толкова много се изтъква във визитката си, че не искала да вземе канадски паспорт? Това каква връзка има, нито е постижение нито нищо...
Елена за сега я харесвам, и се чудех на кого ми прилича. Сетих се, малко на Елън Пейдж, дето сега вече е мъж с името Елиот Пейдж

# 2 079
  • София
Може и да е режисирано отпращането, може и да не е. Все си мисля, че ако беше режисура, повече щяха да ни покажат сеир (а може би просто ми се ще Евгени да покаже мъжество, каквото липсваше първия сезон). Така или иначе, още един паралел - Александра върна гривната на Виктор - Евгени, часовникът на Теодора.

Мони също е агресор и има предизвикателно поведение, но го прави тихо и подмолно - а срещу себе си има прости и нагли същества, на фона на които стои много по-добре. Но и тя не ми допада, нито групичката около нея - избрала си е невзрачна кохорта. Все отрицателни образи май ще са тоя сезон.

А Пам отвръща, но е слаба ракия, играеща голяма жертва. Няма силици за тая работа.

# 2 080
  • Варна
А Пам отвръща, но е слаба ракия, играеща голяма жертва. Няма силици за тая работа.
Тя си каза момичето, че е дошла заради преживяването и предпочита положителни емоции.
Няма какво да се бори с вятърни мелници.

# 2 081
  • София
Е намерила къде да търси положителни емоции Rolling Eyes Може би нещо се опитва да докаже, на себе си ли, на зрителите ли, не знам. Не знам дали ще й угодят сценарно или просто ще е пушечно месо.

# 2 082
  • Варна
В тази тема спойлерите са забранени. Sad Има си отделна тема Добре че не ти е верен спойлера.
Е намерила къде да търси положителни емоции Rolling Eyes Може би нещо се опитва да докаже, на себе си ли, на зрителите ли, не знам. Не знам дали ще й угодят сценарно или просто ще е пушечно месо.
Каза, че е заради преживяването. Явно няма да я вземат в Игри на волята, Фермата или Сървайвър. Даже в Ергена си прекарват доста приятно ако нямат амбицията да спечелят.

# 2 083
Излезе ми в тикток коментар, че детегледачката е била доста пълна като тийнейджърка. Но пък се подиграваше, че Мони била дебела преди и обиждаше Пам…
Радвам се, че я изгониха, но като се сетя, че към “ламята” на Мис Silly Кон и бай Елисавет ще се добавят Айляк и Уил от Стрейнджър Тингс с перука, чак ми се отщява да гледам…

# 2 084
  • Варна
Излезе ми в тикток коментар, че детегледачката е била доста пълна като тийнейджърка. Но пък се подиграваше, че Мони била дебела преди и обиждаше Пам…
Тя още е тийнейджърка... Laughing
Но не ми изглежда да е била пълна, то си личи.

П.П. Елисавета ми прилича на някаква гувернантка, която придружава подопечните си и им дава съвети. Тя никакво отношение към ЕРгени няма.

Общи условия

Активация на акаунт