Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 542
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Образът на Пам ме разочарова, грозни рокли, грозни прически, не е на ниво, не е отракана, не е чаровница, не им натрива носа.

абсолютно. Дори да оставим роклите настрани(най ми пречи за ръцете - в първи епизод не беше с подходяща рокля и трябваше да е загърната с шал, което винаги прави едра жена още по-едра) не очаквах да е толкова пасивна. Не казвам, че трябва да се кара или вика, но с едно изречение да ги убие. Снощи малко се опита когато обсъждаха да играят на телефон, но пак накрая стана, че тя била избухнала и ми изглеждаше срамежлива. Следя я във фб и имах представата за изцяло друг човек (уверен, нахакан). Но съм гледала и нтервюта и там също се държи тихо и учтиво. Може би е силна като говори с учтиви хора, които не обиждат и не наживо, а тук лице в лице с простотията се свива
във фейса всички са много умни и отракани Grinning

# 2 191
Ама завършила право 😂🤣😂🤣 това добре ли е, зле ли е, не знам. Смазва ги всички откъм красота, не е склонна да се излага също. Може пък да е повече смотана, отколкото тъпа. Изглежда да има какво да каже ама не гони камерите за разлика от други.
Чак пък да ги смазва всички откъм красота.. всеки си има различни представи за това какво е красотата. На мен на пръв поглед Валерия ми хареса най-много на външен вид, но като я дадоха без грим или в близък план, нямаше много общо с това на визитката, а да не говорим като си отвори устата вече, че стана много тъжно положението откъм изказ и интелект.
Според мен Кристина едва ли ще покаже нещо кой знае колко интересно. Изглежда ми скучна, безлична и безхарактерна.

# 2 192
Завършила право... в УНСС. Нямам какво да добавя, Ваша чест.

# 2 193
Завършила право... в УНСС. Нямам какво да добавя, Ваша чест.
Пак, че не е ЮЗУ.. 😁

# 2 194
Аз да попитам - на Габриела млекоцентралите истински ли са или не? Защото аз такова чудо на млада, слаба девойка до сега не бях виждала - честно. Като оставим настрана несъразмерните с тялото им размери, те са брутално увиснали. Имам чувството, че стигат до пъпа, като на жена, която е родила поне 3 деца. Да не горворим за облеклото й - имам чувството, че всеки момент ще изпаднат и ще се покажат - как ходи така, идея нямам.

# 2 195
Не ми хареса викторинката с режисираните въпроси на голямата психоложка Александра, в която точките се раздават за това колко голяма жертва ще се изкараш.

Обясненията на Пам за това какъв секс прави и как е била обиждана бяха напълно излишни и наистина я показаха по-скоро като комплексирана отколкото като самоуверена и над нещата жена.

Че само в това предаване злобарчетата в предаването, Габчето, Елисавета, Валерия и Айлин, очаквам да бълват още много змии и гущери не само по неин адрес, а предполагам и за всички останали участнички.

# 2 196
Абсолютно погрешно е това натрапване, че по-пълните никой няма да ги хареса или още по-лошото - че са втора ръка хора и не заслужават да им се случват неща като на другите, "нормални" хора, включително любов. Познавам достатъчно двойки, при които единият е пълен. В същото време съм съгласна, че от здравословна гледна точка пълнотата не е ок, затова посланието трябва да е "отслабнете, за да сте здрави", а не "отслабнете, защото сте грозни и никой няма да ви хареса".

# 2 197
На пълните жени ще дадеш добър пример, ако им обясниш, защо е по-добре навреме да направят всичко възможно да свалят повече от излишните килограми, защото ще дойде ден да съжаляват, че са ги натрупали, а не да им обясняваш, че си вървежна колкото всички останали и не е никакъв проблем, че си с наднормено тегло. Когато на теб не е имало кой да ти го обясни това навреме, когато сам не си го осъзнал докато е можело да направиш нещо и когато дойде време да търпиш последиците от това, си много по-наясно какво да кажеш на дебелите. А и тогава вече нямаш комплексите от тия кила. Когато си млад... се оправдаваш и се опитваш да убедиш другите, че всичко е топ. Ми, не, не е. Ако съберат една зала с дебели жени и един час им говори някой, който им обяснява, че са страхотни и много харесвани, че те трябва много да се обичат във вида, в който са, нищо няма да постигне. Ако изляза аз и им кажа болезнената истина в очите от позицията на личен опит,  гарантирам, че ще има по-добри резултати, защото доста от тях ще се замислят, и има вероятност да направят нещо добро за себе си. А то е да отслабнат! И това е само и единствено за тяхно лично добро. Другите не ги бърка кой как изгледа и колко килограма носи.

Съгласна съм с теб напълно, но тук проблемът е че дори и да им се каже истината те вече са с промити мозъци и всички ще скочат на скандал как трябва да бъдат приети такива каквито са, а това че е супер нездравословно майната му …
Относно Пам, направи ми впечатление, че адски много се напъва да се изкаже и да бъде чута, а всъщност изглежда сякаш е насила и изглежда неестествено

# 2 198
Много фалш лъха от почти всички (някои още дори не сме ги видяли в кадър за повече от секунда). При някои на първо четене, при други на втори поглед.
Прехвалената Кристина идва с обяснението, че идва от силно патриархално семейство, държана е много изкъсо по време на тийн годините си, всичко в живота и е подтикнато от желанието да удовлетвори баща си. И този строгият баща, който ходи с нея на дискотека и не я пуска сама, много ѝ се кефи да ходи по всички възможни конкурси. Като се почне от мис "Бяла Слатина" още в тийнейджърския ѝ период, мине се през "мис София" и се стигне до "мис Юнивърс" или каквото там ѝ е последното постижение. Патриархалният тати с многото забрани е много горд и тя е направила всичко, за да го направи такъв. Ледената кралица има чисто кифленски инстаграм. Не, че е лошо. Юристка била. Да се обади след 5 години и да ни го покаже. Само е завършила.
Не знам как изглежда да има какво да каже. Към този момент изглежда, че единствено обича да си мълчи и да пасува в ситуации. Единствено в играта са балоните имаше някаква позиция и всеки да си я приема както си иска - в позитивен или негатиен аспект.

Противоречиви са думите, действията им и миналото им на много от участничките.

Милица не знам дали да я съжалявам или да минавам с подиргравка, защото и там виждам нещо сериозно сбъркано. Да го нарека фалш или нещо друго, все още се чудя. Неловката ситуация с отливката, както и да е. Обаче после задълба с някакво стихотворение. (съвем настрана оставам стойността му като такова, ама била си изляла душата) И видите ли , тази своя душа не била разкрила на никого, дори и на най-близките си и семейството. Но силен вътрешен порив я накарал да се "разголи" пред напълно непознатия Евгени и 5 камери. Щото е много съкровено и на никой не го споделя. Само пред камерите и потенциален някой друг милион от населението на страната. Ясно е, че там има насложени много житейски случки с негативен аспект. Обаче нещо пак не ми е както трябва.
"Не искам да го споделям, но аз толкова обичам, че си зарязах работата за твоята любов. Бях уволнена." Малко като на скрит емоционален шантаж ми прилича, за да не бъде изгонена рано, като компенсация поне за загубената работа.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:23 от geri1919

# 2 199
Неловката ситуация с отливката, както и да е. Обаче после задълба с някакво стихотворение. (съвем настрана оставам стойността му като такова, ама била си изляла душата) И видите ли , тязи своя душа не била разкрила на никого, дори и на най-близките си и семейството. Но силен вътрешен порив я накарал да се "разголи" пред напълно непознатия Евгени и 5 камери. Щото е много съкровено и на никой не го споделя. Само пред камерите и потенциален някой друг милион от населението на страната.

Много ме разсмя, мерси Joy

# 2 200
Аз да попитам - на Габриела млекоцентралите истински ли са или не? Защото аз такова чудо на млада, слаба девойка до сега не бях виждала - честно. Като оставим настрана несъразмерните с тялото им размери, те са брутално увиснали. Имам чувството, че стигат до пъпа, като на жена, която е родила поне 3 деца. Да не горворим за облеклото й - имам чувството, че всеки момент ще изпаднат и ще се покажат - как ходи така, идея нямам.

И питаш? 😂🤣😂🤣 Като боулинг топки са, може пък от по-новите меки импланти, дето се слагат под мускула ли дедазнам кво беше. Ама има такива мега твърди и кръгли и други далеч по-натурално изглеждащи та чак да повярваш сериозно.

# 2 201
  • София
Абсолютно погрешно е това натрапване, че по-пълните никой няма да ги хареса или още по-лошото - че са втора ръка хора и не заслужават да им се случват неща като на другите, "нормални" хора, включително любов. Познавам достатъчно двойки, при които единият е пълен. В същото време съм съгласна, че от здравословна гледна точка пълнотата не е ок, затова посланието трябва да е "отслабнете, за да сте здрави", а не "отслабнете, защото сте грозни и никой няма да ви хареса".

Естествено, че и пълните ги харесват и могат да имат щастливи любови и семейства!
Само че не е реалистично да се очаква, че една пълничка мома ще е конкурентноспособна на дузина натокани "красавици" в телевизионен формат, в който и при най-добро желание ергенът не може да отдели достатъчно време на която и да е участничка, за да има време да прозре качествата й, скрити зад външните недостатъци.

# 2 202
Ставането на Пам при въпроса за секса беше тъжна картинка. Дожаля ми за нея. Особено при обясненията, които даде - правела добър секс, защото мислела за другия, или нещо подобно. Много, много тъжен подтекст има зад тези изявления, голям комплекс и се чудя, като е толкова интелигентна, защо не си дава сметка за това. Уязвима е и с цялото си поведение го доказва. И не мисля, че дава някакъв пример или повод за гордост на останалите пълни жени. Жалко. И впрочем - не е задължително да си вътрешно красив, ако външно не си. Едното няма нищо общо с другото.
Напълно съгласен съм. Очаквате да бъде нахакана, но така ще трябва да излезе от образа на жертвата, който си е избрала (или са и избрали). Не се откроява с нищо - не знам за какъв интелект имаме очаквания, но до тук не съм видял нищо, освен едно мрънкане другите какви били и тя каква била. Няма да споменавам при церемонията на розата, че дори не знаеше милата как да си надигне роклята.. Ако зависеше от Евгени най - вероятно щеше да я изгони в първите 5, но е ясно продукцията каква критика ще отнесе, ако стане така и сега очаквам да е в Топ 8, дори и Топ 6, след предаването да я изкарат някакъв невиждан интелект, защото е критикувала по - простоватите силиконки, а тя с абсолютно нищо не се отличава - нито интелигентно, камо ли визуално.

# 2 203
Много фалш лъха от почти всички (някои още дори не сме ги видяли в кадър за повече от секунда). При някои на първо четене, при други на втори поглед.
Прехвалената Кристина идва с обяснението, че идва от силно патриархално семейство, държана е много изкъсо по време на тийн годините си, всичко в живота и е подтикнато от желанието да удовлетвори баща си. И този строгият баща, който ходи с нея на дискотека и не я пуска сама, много ѝ се кефи да ходи по всички възможни конкурси. Като се почне от мис "Бяла Слатина" още в тийнейджърския ѝ период, мине се през "мис София" и се стигне до "мис Юнивърс" или каквото там ѝ е последното постижение. Патриархалният тати с многото забрани е много горд и тя е направила всичко, за да го направи такъв. Ледената кралица има чисто кифленски инстаграм. Не, че е лошо. Юристка била. Да се обади след 5 години и да ни го покаже. Само е завършила.
Не знам как изглежда да има какво да каже? Към този момент изглежда, че единствено обича да си мълчи и да пасува в ситуации. Единствено в играта са балоните имаше някаква позиция и всеки да си я приема както си иска - в позитивен или негатиен аспект.

Противоречиви са думите, действията им и миналото им на много от участничките.

Милица не знам дали да я съжалявам или да минавам с подиргравка, защото и там виждам нещо сериозно сбъркано. Да го нарека фалш или нещо друго, все още се чудя. Неловката ситуация с отливката, както и да е. Обаче после задълба с някакво стихотворение. (съвем настрана оставам стойността му като такова, ама била си изляла душата) И видите ли , тази своя душа не била разкрила на никого, дори и на най-близките си и семейството. Но силен вътрешен порив я накарал да се "разголи" пред напълно непознатия Евгени и 5 камери. Щото е много съкровено и на никой не го споделя. Само пред камерите и потенциален някой друг милион от населението на страната. Ясно е, че там има насложени много житейски случки с негативен аспект. Обаче нещо пак не ми е както трябва.
"Не искам да го споделям, но аз толкова обичам, че си зарязах работата за твоята любов. Бях уволнена." Малко като на скрит емоционален шантаж ми прилича, за да не бъде изгонена рано, като компенсация поне за загубената работа.

Е те всички са послъгали, нали трябва да звучат по-уау. Къв юрист да е като е токущо завършила 😂😂 на 25. Яка е доста даже, изглежда като дошла от Украйна честно казано, зачудих се руса ли е наистина, мръсно русо ли се води. Те такива ходят по реалните конкурси, ония другите ходят на мис плеймейт, мис силикон. Не че не можеш да станеш нечия държанка чрез сериозните конкурси ама не е същото.

# 2 204
  • София
Евгени е зодия Рак. Типичен представител откъдето и да го погледнеш. Мъж със семейни ценности, търсещ жена, която да готви като майка му и да празнува всички празници с цялата рода.

На практика освен темата за музиката, другата единствена тема, която му е интересна за обсъждане, е тази за семейството.
Дядо му е пчелар, баба му прави най-хубава баница например, майка му е пример за добра домакиня, и още, и още.

Със сигурност ще се изчерви, ако някоя мома му говори за секс, а може и сърцетуп да получи, ако директно го награби. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт