Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 439
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 430
Паолина каза, че сега не се занимавала с нищо, била отдадена на лични ангажименти. Това може да значи, че е бременна.

# 2 431
Според мен я има 2-3, които наистина харесват Ергени, я не. Повечето са там за популярност. На мен друго ми е интересно - дали Ергенът е одобрил кастът на предаването - т.е. дали поне визуално повечето момичета му харсват. Сега, знам, че има девойки, вкарани за сеир там, но според мен, масово би трябвало да са по вкуса на Евгени.

И аз смятам, че в никакъв случай не ги е подбирал Евгени, нито ги е зървал дори за миг.
Продуцентите са разгледали всички кандидатури и сред тях са подбрали такива, които ще правят най-голям сеир, предвид сблъсъците на типажи и характери - общо-взето, точно както при подбор на каст за Биг брадърите.
Ако си спомняте в 1еп., когато Ходещият хемороид (не помня кой я беше нарекъл така, ама още се кискам) излезе от лимузината и се загърчи към него по алеята - физиономията му, микросекунди преди да успее да си овладее изражението, беше.....

Още тогава си помислих - ако наистина зависеше от него всичко и не беше обвързано с неустойки и правила от продуцентите, какво ли щеше да стане, ако беше се връцнал и беше казал още отначало - "Вие шегувате ли се с мен? Махайте ги тези подути амеби!? На извънземни приличат!"

# 2 432
В момента Теодора по БТВ се прави на много хрисима и е разочарована в каква светлина са я представили. Не била такава 😆

# 2 433
Политу не прави нищо, ама иска мъжът и да е много успял Joy

# 2 434
Имайки предвид, че следват схемата от миналата година, се чудя коя ще е следващата на мястото на Теодора, която ще лее сатанински бълвоч по време на синхроните.
Все пак си мисля, че трудно ще надминат девойката с брадавиците  (?! Люси) от Сезон 1.
Че те още на старта я надминаха Grinning и тя беше страшна злоба ,но имаше забавни включвания ,дори правеше опити за шеги и самоирония,докато сегашните са само злобни,чак не е за вярване. Много хора минават през трудности,които ги правят цинични и озлобени, но се чудя какво трябва да се е случило на тези момичета ,че на по 20 години да са толкова ограбени емоционално

# 2 435
Теодора наистина ли е детегледачка? То вярно, че Светлана не е много в час, ама кой би си поверил децата на това нещо?
Разгледах профила на Елисавета във фб, това е съвсем различна жена 🫢 Не знам кой си мислят, че лъжат тези филтри и чудеса.

# 2 436
И двете са срам за женския пол. Грозни и глупави. Такив глупости дрънкаха, че е изумително как може някой да е толкова прост. Успял мъж искала хахаха.

# 2 437
В момента Теодора по БТВ се прави на много хрисима и е разочарована в каква светлина са я представили. Не била такава 😆
Тепърва сме щели да видим някои неща каза. Grinning

# 2 438
Между другото, вчера ми попадна клипче с Люса, гостуваща в някакво измислено Youtube шоу, коментираща участничките в новия сезон. Честно казано, както не можех да я понасям преди, в това участие ми направи изненадващо добро впечатление, за разлика от отвратителния самозван водещ, който на няколко пъти си просеше да го замери с нещо по главата.
Ето интервюто, ако искате да видите:

# 2 439
И двете са срам за женския пол. Грозни и глупави. Такив глупости дрънкаха, че е изумително как може някой да е толкова прост.

В десетката Hands Ok Hand Пак ме избива на агресия Smiling Imp, ама как да кажеш на черното бяло Rolling Eyes

# 2 440
Представиха я като 21-годишна, което значи, че вече би трябвало да е навършила 22 г.
Скрит текст:
А Меркурий в Козирог?Grin
Слънце в съвпад с Юпитер и Сатурн във водолей. И екзалтиращ Меркурий във водолей. Донякъде ми напомня на  Капитонова от миналата година - самочувствието, осанката. Имат подобни аспекти в хороскопите си. Но при едната планетите са във водолей, а при другата в скорпион. Определено Мони е по-умната от двете.

# 2 441
Не ообичам да обиждам и използвам епитети, но на изречение :
" Любовта управляваТ хората..." какво  може да се каже

Проста циганка.
Едно правилно изречение не може да състави !
Никаква детегледачка не е, излезнала е от ромските катуни до Петрич и живее ''Софийски живот''.

# 2 442
В сравнение с новите участнички Люса е цвете 😂🤣

Между другото, вчера ми попадна клипче с Люса, гостуваща в някакво измислено Youtube шоу, коментираща участничките в новия сезон. Честно казано, както не можех да я понасям преди, в това участие ми направи изненадващо добро впечатление, за разлика от отвратителния самозван водещ, който на няколко пъти си просеше да го замери с нещо по главата.
Ето интервюто, ако искате да видите:

# 2 443
Страшно цвете. Магарешки бодил.

# 2 444
Мислех, че Теодора без нейната безумна очна линия на нещо по-симпатично ще мяса, ама се разочаровах - същото простакелско излъчване има. Въобще не вярвам такова същество да е детегледачка, било и при Гущерови, едва ли са изпаднали чак толкова.
Не била такава, а каква е Joy

Общи условия

Активация на акаунт