Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 408
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Евгени е бил с доста силен акцент преди година https://bnt.bg/news/evgeni-genchev-virtuozat-na-pianoto-v313773-303129news.html

# 2 491
Аз акцент не чух, честно казано.

# 2 492
"Натюрел" е  нормална дума, използвана от средно интелигентен човек. Естествено Елена да има по-богат речник от събраните простакеси, все пак професията й е такава.

# 2 493

Хахах, това много ми прилича на изказванията на Люска след шоОто колко добър човек е. Joy Стигне ли един индивид дотам, да обяснява сам колко е прекрасен и как никой не е разбрал каква бяла душа носи, работата е ясна. Joy

# 2 494
Използването на претенциозни думички не означава непременно интелигентност.

"Натюрел" е  нормална дума, използвана от средно интелигентен човек. Естествено Елена да има по-богат речник от събраните простакеси, все пак професията й е такава.

# 2 495
  • София
Нищо претенциозно не виждам в думата "натюрел". Елена има богат речник и дотук използва думите намясто, не имало моменти, в които да говори глупости, използвайки думи, които не разбира. Такъв ѝ е натюрелът, на моменти по-арт, отнесена, не ми изглежда да се напъва, за да изглежда такава, а си ѝ идва отвътре.

# 2 496
Елена е следвала журналистика в СУ, редактор , уж писател, би било странно да няма все пак някакъв изказ.
Тъпо ми е, че Гената ги минава наред като последен  кифльоч. Би било ободряващо и мъжете да покажат некви стандарти ама нейсе.

Айлин е изключително красива от дете! Страхотни очи...

# 2 497
На мен никак не ми харесва Айлин като тийн.

# 2 498
Не знам дали е пускано, това е Габиту. 🤓

# 2 499
Ужасна е.

# 2 500
  • София
Ужас е Габриела. А коя е групата, в която е поставно това? И има нужда от 30-40 лева, ама с телефона за 2000 Grinning

# 2 501
Тоз ерген явно много държи да си показва вълната на гърдите. Вероятно защото иначе изглежда дечко, та така по на мъж го докарва. И пак "страхотно" съчетание на дрешки!
Изобщо не ми допада, както и част от момите. Прости, леки женички.

# 2 502
Върнах си Цитиридис от снощи, след чудесното интервю на Бербатов, с това послание на финала, не знам защо трябваше да ги пускат тия двата кукумицина. Теодора е безумно ограничена, прави се на важна, все едно е над нещата, а всъщност е дъно .. на външен вид малко ми прилича на Николета Лозанова в усмивката. Да не го приема като комплимент.

Като цяло ми върви трудно този сезон, не го гледам с интерес, може и защото е още в началото, половината момичета не съм ги запомнила, но и Евгени ми е някак невзрачен. Много се напрягам да го разбера какво говори, много мрънка. Иначе е симпатично момче, но не е мой тип, дето се вика да си изплакна очите. Ако го гледам, ще е от скука..

# 2 503
Канят ги, защото медията им го налага може би.

# 2 504
Колкото прости, толкова и обезобразени, колкото по-обезобразени с джуки и други допълнение - толкова и по-прости.
Това в едно изречение е моето първо впечатление от "ЕргенИнът", както ММ се майтапи с предаването.

Нежното момиче в началото ми направи хубаво впечатление Валерия май се казва. Тази със снимките в Япония и грижите за кучетата, но...като и оставиха повече време, май не е това, което видях при представянето в 1 епизод. Pensive

Общи условия

Активация на акаунт