Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 390
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 520

Ето още една турска актриса, която смятам, че прилича на Айлин малко, как мислите?

# 2 521
Не мисля,
очите на А. са доста хубави и отличителни, но лицето й е топчесто и има едра челюст!
Тази актриса е с овално лице.
Нашето Айше е с прекрасни очи и това я  прави красива

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 20:05 от Peypy

# 2 522
Ето още една турска актриса, която смятам, че прилича на Айлин малко, как мислите?
Верно, Айлин наистина прилича на туркиня.

# 2 523
  • София /Абсурдистан
Според мен има прилика.
А относно кожените палта, то в БГ няма толкова студена зима за такава дрешка.

# 2 524
Пам в актуално стори. Жалко, че в предаването не е толкова красива.

# 2 525
Има ли някъде събрана информация за възрастта на участничките?

# 2 526
Пам в актуално стори. Жалко, че в предаването не е толкова красива.

Изобщо не бих я разпознала, отслабнала ли е, филтри ли,грим ли, какво точно, но е друг човек

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:47 от araselia

# 2 527
Филтри ще да са.

Относно кожите, предполагам, че става дума да се забранят дрехите от животни с дълъг косъм. Телешката и агнешката кожа са продукти в резултат на месопроизвоството. Какво да ги правят да ги хвърлят ли? Естествено, че ще продължаваме да носим дрехи и аксесоари от естествена кожа.

# 2 528
Случайно ми попадна Фейсбука на Пам и го разгледах - ами да ме извиняват фенките ѝ, но всичко ѝ се върти около килограмите на тая жена. Вечно мрънкаща от позицията на жертва.

# 2 529
Изгледах и трети епизод. Завърши чудесно, Теодора си отиде. Елементарна, простовата, конфликтна... та и на вид не става.
Поли е нелепа, както сама определи. Не само гласа, холивудското ѝ приповдигнато поведение, размахването на ръце...
Пам привлича отрицание с навика си да се обяснява. Обяснение дължиш на хората, на чието мнение държиш, останалите, особено враждебно настроени, да се самообслужат. На многото защо на Габи можеше да отговори само с усмивка или така съм решила, вместо всеки път да се обяснява. Обясненията се възприемат като оправдания и олекваш.
Мони трябва да е много благодарна на тройката, че привлече отрицанието и на момичетата, и на зрителите, подозирам, че щеше да е тя в противен случай. Тези сочещи космоса вежди, огромна уста, вкаменен фейс, подмятана непрестанно коса, високомерен поглед, баавен маниерен говор... даже да сме забравили тресящите се дадености на промото, няма начин да не предизвикат хейт. Ще дойде и нейното време.
Елена все още не мога да възприема нито като красива, нито като интелигентна. Разказа трогателна история, презентира се като широко скроена, но така и не стана въпрос защо е в миналото. Сълзите накрая също не знаем защо са, но има усет за драма, добър завършек.
Образована е, журналист е, не разбирам прехласването пред няколкото ѝ реплики, чак и интелигентна я изкараха. Интелигентните моми не са в "Ергенът", вервайте ми.
Ако тя е избрана, има още много да ѝ лъскат имиджа.

# 2 530
  • гр.София
Вървя след събитията, днес изгледах трети епизод.  Да споделя на кои актриси ми приличат две от участничките. Крисия, ( има много красиви очи),фолкпевицата, на Кейт Бекинсейл. И Микаела на Джулиан Мур.
 На последния коктейл не ми хареса,че са облекли Микаела в  булчинска рокля .  На Елена роклите ми допадат, различни от масата, също и на Валерия - по- изчистени и неблестящи.
Мони ме плаши,не мога да я харесам.
Пам предпочитам да игнорира квачките. Иначе ще настане цирк .Но публиката си иска сеира .

# 2 531
  • sofia
Някой може ли да разкаже накратко какви са драмите на Елена, че нямам нерви да изгледам цял епизод.🌸

# 2 532
Някаква сълзлива история за мъж, който имал проблеми с краката, но имала невероятна връзка с него. Не се разбра защо вече не са заедно.

# 2 533
Прочела е (или е гледала филма) Аз преди теб… и е решила да заложи на крадена мелодрама.

# 2 534
Хах, по-скоро гледала. Нещото в поведението на Елена, което не ми харесва е подчертаното раболепие пред Мони. Иначе на думи го раздава голяма разбирачка на нещата от живота.

Общи условия

Активация на акаунт