Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 360
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 565
Изобщо никой не е принуждавал Габриела  да проституира ,това са вече изкривени мнения.Момичето сама е решила да изкарва така парите си .И това е избор и на доста жени ,които са в този бранш,с изключение на глупави ромки които са подвластни на някакви сводници .
А това,че Симона кючека върти гюбеци предимно на цигански сватби и ромите я заливат щедро с пари по тялото и също ли ще значи ,че е принудена това така да го работи ?! Малко се пишат наизуст нещата .

# 2 566
Всичко Мара втасала, сега пък Ергени бил женен

# 2 567
Ние хубаво бяхме тръгнали първо момъка да проучим и семейния/партньорския му статус, но ударихме на камък. Оказа се доста далеч Лондон и Берлин за коректни данни.

Някой да познава лично Лука Шулич или някой негов брат'чеТ Joy ? Белким по-акуратна информация получим.

# 2 568
Тук да не би всички да живеят в Холандия, Дания, Латвия, Естония, Швеция и т.н. държави със среден ръст за мъже 1.85м, че се гаврите с Ергенито толкова. Ние сме от по-високите нации ама не особено високи, 175см е среден читав ръст, при който тялото е съразмерно. Нелепо ся жени 1.60м искат 1.85м и жени 1.80м искат 1.85-90м 😂😂😂

Ето жокер за Ергени, лично знам Виктория в този сезон и затова се занимавах да чета тез форуми 😂😂😂 и знам, че тя е 1.75-6. Отидете на кадъра, където са по бански Евгени и момите и може да видите разликата спрямо нея. А те са вероятно боси и на равно там. Ергенито да е 1.72-3м. И пак казвам, това не е толкова фрапантно нещо.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 09:50 от Nightwolf

# 2 569
Сигурно не е женен. Може обаче да се е разбрал с приятелката си да се правят на разделени за няколко месеца, докато трае предаването. Пак би било мега тъпо, но не вярвам да има официален брак поне.

# 2 570
  • Варна
Сигурно не е женен. Може обаче да се е разбрал с приятелката си да се правят на разделени за няколко месеца, докато трае предаването. Пак би било мега тъпо, но не вярвам да има официален брак поне.
Ако е женен сигурно трябва и парите от хонорара да връща. Не вярвам аз да има сериозна връзка, която да крие. Не ми изглежда лъжец.

# 2 571
Доколкото знам Vbox е собственост на Нова Тв и от няколко дни постоянно бълва компромати за ергенът или някоя от момите. Конкуренция, конкуренция, ама не съм го очаквала от тях по този най-прост и очевеиден начин.

За ръста - мисля, че няма жена, за която да няма значение, но все пак мисля, че трябва да се проявява някакъв разум и да не се изпада в крайности. Аз съм 174 см, мъжа ми е 182 см, но като по-малка имах и гадже 170 см, не ни е било проблем за връзката, други ни бяха проблемите, не от ръстово естество. Но ако на някой мъж главата му е до рамото ми, няма да ми е приятно и е по-малко вероятно да му дам шанс.

# 2 572
  • София
И аз не вярвам на глупостите за украинската съпруга. Нали преди се пишеше и че е излязла връзка от този сезон?? Кое да е вярно?

На мен ми е интересна Крисия, изглежда ми красива и досега не е успяла да се изложи. Бих искала да ѝ обърнат повече внимание. А тази Мария сякаш изобщо не съм я виждала, че и името не съм запомнила... Rolling Eyes

# 2 573
  • Вестерос
Тифани, червенокосата тук е Крисия,не Микаела, а до нея е Мария. За която аз нищо не разбрах.
Мерси, въобще Микаела, Крисия /даже не помнех за нея/, Мария, Лиа, Райа, Боряна са ми толкова незабележими... Помня главните действащи лица- МилиТУ ревящата, ЖениТУ с оранжевата коса и ветрилата, Меган зубрачката, Виктория йогийката Grinning, Валерия веганката, Айлин каратистката, Джия чалга певАчката, ГабиТУ тъпото, Пам, Елена, Кристина, Бай Елисавет, МониТУ, Ивелина.
С отпадналите ги докарах до 22, май бяха 25 Grinning Три ми се кубят.

п.п. сетих се Ирина, Габриела миската, значи една се губи

# 2 574
Е как пък точно украинка за жена? Защо не е  латвийка или португалка примерно?

# 2 575
Тъжно ми е, че чист български език минава за акцент. Дори не му личи, че е от Пловдив.

Ако изнесе малко гласа си, няма да е лошо обаче, защото сега звучи като мънкащо под носа си хлапе.

# 2 576
  • Вестерос
Мони има вече над 10000 последователи в Инстаграм, а като стартира предаването беше с 800.
Погледнах ѝ наталната карта с неясен час и си има цял стелиум във Водолей, луната е в Козирог, нормално е да не изразява никаква емоция.
Как да видя на детето кой е асцендента и луната къде е?

Аз съм Козирог с луна в риби и асцендент водолей Grinning

Не трябва ли да има нова тема вече??

Хайде и на участничките да сложим снимки, че много тегаво така

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:21 от Tiffany А

# 2 577
Тонката Стефанов що говори пак глупости по телевизията? Били сме виждали само Габриела и сме били критикували нейния външен вид, пък не сме били отразявали постиженията на Меган.
Айде бееее! Ние ли дадохме 50% от цялото ефирно време на Габриела?

# 2 578
Едно забавно видео от мен, в което реагирам на епизодите от Ергенът - https://youtu.be/8T9AyzGRwWs

# 2 579
  • Варна
Тифани, червенокосата тук е Крисия,не Микаела, а до нея е Мария. За която аз нищо не разбрах.
Мерси, въобще Микаела, Крисия /даже не помнех за нея/, Мария, Лиа, Райа, Боряна са ми толкова незабележими... Помня главните действащи лица- МилиТУ ревящата, ЖениТУ с оранжевата коса и ветрилата, Меган зубрачката, Виктория йогийката Grinning, Валерия веганката, Айлин каратистката, Джия чалга певАчката, ГабиТУ тъпото, Пам, Елена, Кристина, Бай Елисавет, МониТУ, Ивелина.
С отпадналите ги докарах до 22, май бяха 25 Grinning Три ми се кубят.

п.п. сетих се Ирина, Габриела миската, значи една се губи
Малкото ПоЛи

Общи условия

Активация на акаунт