Пубертетът при момчетата - тема 13

• 40 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте! Искам да попитам - да сте забелязали умора и липса на апетит във вашите момчета последните дни? Не знам, но моето момче от 2-3 дена няма апетит, казва, че няма енергия, чувства се уморен, заспива за малко на обяд.Даже ме помоли за петък, вчера да го освободя от училище, т.к.крака го наболяваше и да си отпочинел. Може да е от времето, той така мисли, казва,че му е горещо. Дали да го водя на лекар? Давам витамини от доста време.

Премерете му температурата - няколко пъти през деня, включително и вечерта. Виж му и гърлото, да не е леко зачервено. Моят синковец е така, когато зачерви гърлото и вдигне температура, пък дори и да не е много висока. Пусни му и един комбиниран тест за ковид и грип - може да е хванал нещо и да не сте разбрали.

# 661
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате гел за измиване на лице и крем за 10-годишно? Носът му взе да се опъпчва много често. Засега се мие с вода, защото не мисля, че моите неща са подходящи за него.

# 662
  • Варна
  Моят, 12 г., също почна, убедих го, освен вода и сапун, да ползва сребърна вода и един тоник на Velnea Young. Взех и кремчета на Himalaya- Кларина и Мultipurpose - има ефект.

# 663
На Микса купувам един гел за измиване:
https://remedium.bg/mixa-sensitive-pochistvasht-gel-za-litse-pro … a-x200-ml-69251/p

И на Балеа има измивни хубави: розовата и бялата серии..

# 664
Можете ли да ми препоръчате гел за измиване на лице и крем за 10-годишно? Носът му взе да се опъпчва много често. Засега се мие с вода, защото не мисля, че моите неща са подходящи за него.
Моите пубертети използват (когато се сетят) ето това от няколко години и засега поддържаме приличен външен вид на кожата и при двамата (13г. и 16г.).
Скрит текст:

# 665
  • София
На Микса купувам един гел за измиване:
https://remedium.bg/mixa-sensitive-pochistvasht-gel-za-litse-pro … a-x200-ml-69251/p

И на Балеа има измивни хубави: розовата и бялата серии..

За крем, синът ми харесва този
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bulldog-hidratirasht-krem-za-lit … 060144645197.html

А за измиващ - този
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-men-izmivasht-gel-s-aktive … 058172508578.html

# 666
След среща с дерматолог, ползваме продуктите на Biotrade (измивна пяна за лице + един тоник за туширане на пъпки със салицилова киселина). Фирмата е българска - имат страхотни продукти на нелоши цени. Аз ползвам другите им продукти. Тяхна е серията Acne Out.

# 667
Тъкмо и аз за козметика надничам в темата. На почти 11г от 2-3 насам взеха да му излизат и пъпки, и черни точки. И гласът му взе да се променя. Ще се връщам назад да се образовам малко.

# 668
  • София
Хм, чудя се и аз от вчера, възможни ли са промени в гласа още на 10 и половина? Малкият нещо ми гъгне днес, а оня ден буквално като при мутиране редуваше писклив с дебел глас. Все си мисля, че е рано ...

# 669
Да не е пресипнал?

# 670
  • София
Това е по-вероятно, но след поста на цветна палитра реших, че може и да не съм луда Grin
Иначе баткото колко таблетки е изсмукал, докато се светна, че мутира Satisfied

# 671
И аз мисля, че е рано...обаче вече около месец така точно редува и той гласовете. Странно ми е и на мен.

# 672
Включвам се и аз в темата на 11г. е нашият и още на 10 и половина започна се с дрезгавият глас ,а сега е вече по висок от мен (160 съм ) и носи 42 номер маратонки. Луда работа Blush

# 673
  • Варна
Мойто също постоянно прочиства гърло и звучи като пресипнало. Но понеже гърлото му е слабо място от малък(в смисъл дрезгав глас за щяло и не щяло) не го свързвам с мутиране.

# 674
  • София
Още нямам усещане, че му мутира гласът. На 14г. Стана му плавно по- мощен, но без мутиране. Ослушвам се...

Общи условия

Активация на акаунт