Пубертетът при момчетата - тема 13

• 40 318
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Моят син от кяколко месеца ходи на козметик. Има черни точки по и около носа. Акне няма. Козметичката не го стиска, а ползва някаква машина, която има накрайник с вакуум.

# 196
  • Пловдив
Да, това сме го правили...но като има активно акне не го препоръчват. Сега ще пробваме с тая маска поне 2мес и тогава ще решаваме как...

Мерси!

# 197
Дали мога да пусна моят 14г. тийн да пътува с влак до близък град, който е на 45 км. от нашия? 3или 4 деца са се наговорили да отидат до МОЛ- а. Пита дали го пускаме, предложих да отидем с колата, но те искат сами. Баща му мисли, че можем да му се доверим. Притеснява ме да не вземе да пресича линиите, без да се огледа, той хабер си няма от коловози и т.н.

# 198
На 14 доста деца пътуват сами до училище в съседни градове. Но вие си познавате детето и какво сте му позволявали до сега да прави само. Аз обикновено се притеснявам да не се загуби, защото ще го е срам и да попита някой за посоката.

# 199
Дали мога да пусна моят 14г. тийн да пътува с влак до близък град, който е на 45 км. от нашия? 3или 4 деца са се наговорили да отидат до МОЛ- а. Пита дали го пускаме, предложих да отидем с колата, но те искат сами. Баща му мисли, че можем да му се доверим. Притеснява ме да не вземе да пресича линиите, без да се огледа, той хабер си няма от коловози и т.н.
Няма ли автобус за това място? По-приемливо ми изглежда.

# 200
Няма ли автобус за това място? По-приемливо ми изглежда.
Има автобуси почти през час-два, но на тях им се пътувало с влак.

# 201
От къде си избират прически вашите тийнове? Моят сега е с доста дълга коса и иска да се подстриже, но няма идея как.

# 202
Сам си избира прическата. Аз го харесвам с по-дълга коса отгоре (едно време се казваше Канадска ливада) или с къса, вдигната нагоре като таралеж.
Но той сам си решава или с помощта на фризьора.

# 203
Моят е по модата на болшинството- като оръфляче се подстригва.Някаква прическа, дето арабите правят сега, забравих името.

# 204
  • София
Моят от 2 години сам си определи прическата и все нея си иска. Има дължина отпред и 2ри номер отзад.

# 205
  • София
Моят два пъти се обръсна нула номер, по-често е със специално оформено деграде и нагоре малко по-дълго, един път беше с дредлоксове, сега е изрусен....Рапър. Френски.
Иначе никога не съм определяла прическа, допреди 2-3 години беше със средно дълга коса, сърфист Wink

# 206
  • В заешката дупка
Моите и двамата си избират и правят прически без моя намеса. Големият е по-консервативен и все едни и същи много къси подстрижки си прави от години. Малкият експериментира с какво ли не. С бухнали къдри е бил (естествено къдрав е), и нула номер се е стригал, и мълет прическа е имал, и рус се е боядисвал,  и с разноцветни спрейове се е пръскал. Ходи и при професионалисти, ходи и при приятели и при приятелки да се кълца.  В момента се е кротнал и има “скучна”, както той казва, къса прическа.

# 207
  • Пловдив
Моя ме ядосва щот всеки път едно и също...никва мисъл Confused

# 208
  • София
Моят сам ходи на фризьор (мъжки), аз само записвам час. Мога само да гадая как ще се подстриже. Сега е с по-дълъг бретон, който му влиза в очите, но според него си бил ок. Понякога с малко зор го карам да ходи на фризьор. "Нямам нужда, добре ми е косата".

# 209
Моят през седмица иска, малко като му порасне извън линията на прическата..😂

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 11:49 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт