Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 958
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
Bobchita тъкмо това си мислех и аз за детските обувки. Току що се връщаме от Гранд мол, където пробвахме 20-21 номер и са му ок, а в момента е с Geox 22 номер.
Поръчах му онлайн обаче, паднаха на 17,50 след като yanna777 сподели за откритието си Simple Smile

# 286
  • Бургас
И аз по схемата на Яна поръчах 2 чифта детски дънки за 25 лв. Няколко блузки също и клиновете от вчера. Станаха пак сумати неща.

# 287
H&M няма да са много доволни от мен 😄

# 288
  • Бургас
Няма да казвам колко поръчки от по 2 неща имам. В Еконт пак ще им стане лошУ 😁

# 289
Според мен при 2 поръчани артикула с подобна оферта, ако искаме да върнем само единия няма да стане. Може и да бъркам...
Вчера в реален магазин пробвах ленен панталон, не го купих и малко съжалявам. Онлайн не го намирам 🙄 ...все си мислех, че обратното е по- вероятно...

# 290
Определено са им уголемени детските обувки, а и повечето от дрешките. Обаче пижамките винаги са били на ръба да станат. За една пижама с Елза какъв рев беше, че хем е къса, хем тясна.

# 291
Пижамките за момичета са им сбъркани, поне тези, които досега съм вземала. Ако горната част е добре на размер, долната е с един размер по-голяма. Ако се вземе комплект с точен размер на долнище, горната част е къса.
За обувките- наскоро вземах на децата и са им съвсем точни - както им измерих крачетата и както е описано в размерната таблица. Но от модел до модел има разлика, може в други модели да се разминават.

# 292
  • Бургас
Феникс, това не е само при пижамите. При комплектите блузка с клин е същата работа. Аз затова вече купувам по отделно. Дъщеря ми носи 98 панталони, дънки, клинове и 104 блузи и суитчъри. Има комплекти, които ми хващат окото сега, но не взимам, защото ще трябва по отделно пак да ги носи.

# 293
Комплекти май отдавна не вземам, затова съм пропуснала, обикновено купувам клинчетата и отделно блузки. Благодаря за предупреждението, ще го имам предвид, ако случайно взема да харесам някой такъв.

# 294
  • София
Янче, да си жива и здрава! Grinning Тъкмо се отказах да поръчвам.. а много искам тези тениски.. Различен размер са, че знам ли ги..

# 295
Аз нещо не схващам номера с "врътката" при поръчване((
Взех два комплекта потници, чудех се чудех....ама много скъпо, за да добавя 50% за вторият, то първият трябва да е колко вторият или по-скъп и не ми се получават нещата..то и ги взеха , които харесвам още сутринта, сега пак ще се кокоря...

# 296
Фани, добави най-евтиния артикул от секцията Последен шанс и след това си добави потниците или каквото друго си си избрала.

# 297
И аз схванах от 3тия път. Не бях прочела, че офертата се добавя на последна стъпка.
Благодаря, Яна! Аз поръчах повторно едни чорапи, че са уголемени. Тъкмо ще има и за другото лято. Сложих един ключодържател на Дейл за 5лв., все ще го наместим сред другите боклучки 🙊

# 298
  • Бургас
И аз сложиш същия ключодържател, за да намаля едни потници. 😁 Големи схемаджийки излязохме тука 😂

# 299
Яна, благодаря и аз! Снощи късно прочетох, но веднага схванах.  Вече имам  4 поръчки и още ровя из сайта Grinning
Страхотно намаление на ненамалени се получава!
Слагам шапки за втори артикул...после ще връщам.

Общи условия

Активация на акаунт