Паническо разстройство - 57

• 42 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Има ли някой, който приема Ламиктал? Странични ефекти, отзиви...
Предлагат ми го като допълнение към терапията с АД, защото нещо моята депресия се закучи и не се оправя само с АД...
Аз пиех ламиктал по 25 мг сутрин и вечер (заедно с Есцитил/Ципралекс). Никакви странични ефекти не е имало и се чувствах добре като цяло. Мисля, че след като го спрях декември месец на своя глава, ми се отключиха отново тежките ПА.
Благодаря за отговора! А каква ти е диагнозата? И ципралекса каква доза е?
Ами не знам точно как се води диагнозата, но като цяло е силна хипохондрия, която предизвиква тревожността. Ципралекса беше 10 мг сутрин.

# 286
  • София
Анонимен, съчувствам ти, аз още преди да имам кризи при вълнение говорех с разтреперен глас. Може даже да не е тема от личното пространство, а някаква обществена несправедливост, драма или подобно, което ме е разстроило.
Георги, помагай. Може ли да пия беналгин с асентрата? Освен гърло ме болят и краката.

# 287
Sea483, нещо снимка правиха ли ти, да не би да не си се доизлекувала, ако си карала някой вирус? Такива хрипове остатъчни съм имала след дълга хрема като слиза надолу тип задна хрема и също от препушване ми се е случвало да ме стяга и като прерязване,спазъм и все едно поемам въздух , но някак ме спира нещо.
Анонимен, стискам палци бързо да подейства и психотерапията, сподели като посетиш и психиатър какво ти е казал и изписал
Вчера правих снимка на бял дроб и излиза чист.Иначе миналата година карах ковид и от тогава го имам този проблем.Но появяваше се, изчезваше.Дълго време го нямаше. И на мен не знам задна хрема или какво е, но ми се стичат храчки от носа в гърлото от една година и никой лекар не открива причина. То не е и като да се опитват да я открият де.
Така тези храчки ги имах и аз в продължение на месеци...стичат се в гърлото и така...пих какво ли не...накрая първи гърлен секрет чист ..проблема продължава...отивам да настоявам за втори...без храна сутринта,без пиене на вода и много важно без измити зъби...взимат ми гърлен секрет и секрет от носа...е в гърлото излезе хемофилус инфлуенца...пих панцеф излезе ми на антибиограмата.. другия беше левокса у подобни ..но тези антибиотици ме е страх да ги пия,че имам колежка едва не се гътна от левокса и до ден днешен има поражения...та пих панцеф 10 дни...ще изчакам да минат две седмици и пак ще давам секрет...
Моя съвет не яжте от испанските меса,които са на промоция в големите вериги магазини...работя в такава...месото идва на парчета по 10 кг и нагоре...разфасоваме го...уж всички сме с ръкавици...а правим ужасни алергии...не ми се мисли какво слагат вътре ..ама като дойде е във вакуум размразено и ние го държим на около 3 градуса и има срок на годност 20 дни Dizzy Face
Надежда, излекува ли се с Панцеф? Моят син има такива симптоми. В къщи ли се лекува?

# 288
При мен нещо ескалираха нещата, горямо притеснение се притеснявам , няма да мина без лекарства явно , днес почнах да пия пак абизол

# 289
При мен нещо ескалираха нещата, горямо притеснение се притеснявам , няма да мина без лекарства явно , днес почнах да пия пак абизол
Явно времето ли е такова? И аз започнах флуанксол. Силна тревожност и хипохондрия.

# 290
Явно времето ли е такова? И аз започнах флуанксол. Силна тревожност и хипохондрия.
Не знам дали е от времето при мен. Депресия в която искам да ме блъсне кола понякога, отделно голяма тревожност. Тук всички май пият АД , май само аз антипсихотични.

# 291
  • София
И аз ще връщам флуанксола, пих го само три седмици, явно трябва повече. Но защо този пуст золофт не действа не мога да си обясня? Талкова ли съм зле този път. Само това ми е в акъла , че не се чувствам добре. Аман !!!

# 292
Скрит текст:
Не знам дали е от времето при мен. Депресия в която искам да ме блъсне кола понякога, отделно голяма тревожност. Тук всички май пият АД , май само аз антипсихотични.
Напротив. При хипохондрия и натрапчиви мисли точно антипсихотик действа.

insane, 3 седмици наистина ми се струват малко за флуанксола, ама питай лекаря си.

# 293
  • София
Аз се чудя дали месец и седмица е недостатъчно на золофт да подейства повторно, дали все пак ще настъпи подобрение от него. Преди съм го пила доста време и се чудя дали сега повече време му трябва или не ми действа като цяло

# 294
Георги, помагай. Може ли да пия беналгин с асентрата? Освен гърло ме болят и краката.
Баш Бай Брадър много гледа и ме докладва, затова само чета и се веселя. Иначе може на въпроса ти.

# 295
  • София
Ох... и тук ли се докладва?. Благодаря, Георги. Чаках да пишеш. Ще пия веднага, че не се търпи. Все се плаша, че АД са несъвместими с други лекарства и ако трябва да пия за някакво лечение ще стане мазало.

# 296
Аз нещо се влоших ,една седмица тритико,вчера ми прилоша някакви петна започнах да виждам вдигнах кръвно главата ме боля зверски,повръщане ,от там ме тресна и ПА .Омръзна ми от тия ужасяващи атаки ,нямам вече сили ,много се отчайвам .Пих ксанакс не помогна ,молих мъжа ми да ме закара на лекар никой вече не ме взима на сериозно ,чувствам се безсилна  .

# 297
Аз нещо се влоших ,една седмица тритико,вчера ми прилоша някакви петна започнах да виждам вдигнах кръвно главата ме боля зверски,повръщане ,от там ме тресна и ПА .Омръзна ми от тия ужасяващи атаки ,нямам вече сили ,много се отчайвам .Пих ксанакс не помогна ,молих мъжа ми да ме закара на лекар никой вече не ме взима на сериозно ,чувствам се безсилна  .
Аз бях така цял месец след като започнах отново АД чак сега на втория месец нещата започнаха да се оправят, но пак не е напълно добре. Предния път чак след 3-тия месец се почувствах добре.

# 298
То хубаво петна и главоболие, ама тук въпроса е кокошката или яйцето. Защото ми изглежда, ще първо е било нещо друго, и след това паниката. Вирус някакъв? Мигрени в годините?

# 299
То хубаво петна и главоболие, ама тук въпроса е кокошката или яйцето. Защото ми изглежда, ще първо е било нещо друго, и след това паниката. Вирус някакъв? Мигрени в годините?
Още от пубертета ми стават тия петна ,най -вече преди цикъл ,мисля че има нещо общо .Тогава си правих скенер на глава ,нищо нямаше .Иначе е точно като мигрена да .

Общи условия

Активация на акаунт