Да приготвим с Président храната, която събира семейството заедно!

• 12 678
  • 539
  •   1
Отговори
# 420
Любимата закуска - мекички със сиренце и сладко Simple Smile)

# 421
Любими рецепти на моето семейство са баницата с много сирене , палачинки, гофрети , бъркани яйца със сирене, зеленчуков огретен.
От детството си имам прекрасни спомени от моите баби ❤️
Едната ни глезеше с много печива - сиренки , милинки, кренвиршки , кифлички , мекици...
Другата ни баба на село приготвяше всяка седмица катми на сач , домашно сиренце и мляко.
Обичам всякакъв вид сирене, но най-често приготвям зеленчуков огретен със саламурено сирене. Или пиле 4 сирена .

# 422
  • Сф
Цялото детство откарах на филии с лютеница и сирене и цял ден навън с филията в ръка. Имам много топли спомени от детството!
Традиционна рецепта е баница с домашни кори , точени и истинско сирене вътре Simple Smile ,уникалния забравен вкус на домашно приготвените продукти!
А в нашето семейство не се сяда без сирене на масата. Много обичаме! Сега нямаме домашен продукт, затова заменяме с качествени такива като сиренето на Президент! ❤️ Продължавайте все така с качествено производство!

# 423
Мое любимо ястие е сирене по шопски.
Съставките са сирене, домати нарязани на шайби, лук, масло и завършваме с яйце. Гювечетата печем във фурна.

# 424
Любимата ми рецепта от детсвото ми е Чушчената манджа на баба.
В олио се запържват печени и белени чушки, след това се добавя червен пипер и брашно, вода, настъргани домати, сол на вкус и като поври се добавя сиренце. Баба ми вече не е сред нас, но това си оставя любимото ястие Simple Smile

# 425
Любими за мен си остават гюзлемите на баба, които тя все още разточва. Точно тях свързвам с детството. Още обичам да имат повечко сирене.
Любима рецепта за мен е домашен тутманик (бъркан) с бяло саламурено сирене.

# 426
Любимо ястие със сирене ми е баница.
От детството помня сирене с домати и топъл хляб.
Сега редовно хапваме палачинки с мед и сирене.
Традиционното бяло сирене е сред любимите ми храни. Подхожда на почти на всичко.

# 427
Домашна баница със сирене
Пържени пресни картофи, поръсени обилно със сирене
Мекици със сирене

# 428
  • София
Люими от детството ми са мекиците и бухтите на баба и мама. Сега обичам много сирене по шопски и пържени картофи със сирене. 

# 429
Детството си го спомням с две неща попара и мляко с ориз.
Сега панирани домати със сирене от Родопите страхотни са Simple Smile

# 430
  • София
А имате ли семейни рецепти с бяло саламурено сирене?
Да, сирене по шопски и баница със сирене.

# 431
Сирене по шопски,миленки ,баница със сирене .

# 432
С детството си свързвам попарата с хляб, сирене и масло, както и тутманика на майка ми.
Сега ползвам сирене най-вече в баницата с кори и на салати, както и към закуската с чая сутрин.

# 433
Споделете кои са любимите традиционни рецепти на вашето семейство! Кои са ястията, които свързвате със спомените от детството ви?

А имате ли семейни рецепти с бяло саламурено сирене?

Традиционните рецепти за моето семейство са баница, палачинки, сладкиш с ябълки, крем карамел, макарони на фурна и още много. Тези ястия свързвам и с моето детство, както и филии с лютеница и сирене, курабийки, домашна торта.
Семейна рецепта с бяло саламурено сирене естествено е баницата.

# 434
  • София
Любимите традиционни рецепти на моето семейство са баница със сирене, сладки и солени кексове, гювеч. Ястията, които свързвам със спомени от детството си са домати с ориз, месо с ориз и гъби с масло.
Семейната рецепта с бяло саламурено сирене е на баница.

Общи условия

Активация на акаунт