Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 160
  • 945
  •   1
Отговори
# 930
Обичам козметиката. Най-често сама си подарявам такава, а за подарък е основното нещо, което избирам.

# 931
Обичам да получавам и подарявам козметика.
Не познавам жена, която да не обича.

# 932
  • Варна, Пловдив
Здравейте, обичам козметиката, но колкото и да искам да подарявам се съобразявам и това го правя само на най-близките ми: баща ми, майка ми, сестра ми, свекърва, мъж и по близките ми приятелки. Познавам им нуждите, споделяме си и затова винаги улучвам правилния подарък в подходящото време. Всеки е различен и колкото и да искам да подаря нещо, което за мен е прекрасно, на друг може да повлияе по друг начин. Действам рационално, а не импулсивно. Давам съвети, предложения, но не подарявам козметика преди да знам, че този човек има нужда точно от това. При семейството ми остава елемента на изненадата поради близостта ни, но за другите предпочитам други подаръци.

# 933
  • Б
Обичам да подарявам козметика. Обичам и да получавам козметика. Обичам и сама да си правя козметични подаръци.

# 934
Обичам както да подарявам, така и да получавам козметика.

# 935
Обичам да получавам и да подарявам.

# 936
Аз не обичам. Обичам сама да си избирам козметиката. Смятам, че е строго индивидуално изборът на такава. Иначе много кремове съм подарила за 8 март. Simple Smile

# 937
  • Пловдив
Обичам да получавам козметика. Трудно избирам и ми харесва, когато ми подарят. Почти винаги уцелват вкуса ми Simple Smile

# 938
Разбира се, че обичам! Основно парфюми

# 939
Обичам както да подарявам, така и да получавам козметика. Всъщност това е един от любимите подаръци, които обичам да правя.

# 940
Разбира се, това е един от класическите подаръци, както за жени, така и за мъже. И да получавам обичам.

# 941
Обожавам да получавам и подарявам козметика.

# 942
  • Хасково
Много обичам да получавам козметика за подарък, затова и аз често подарявам.

# 943
Обичам да получавам и да подарявам козметика особено парфюми.

# 944
Жена съм и естествено обичам да получавам и подарявам козметика  и парфюми. Никога не са излишни и винаги носят удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт