Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Ако на някого му се слуша, в комеди клуб подкаста обсъждат старта. Преди малко си го пуснах за фон, ако има нещо интересно, ще се опитам да го резюмирам по-късно:

https://www.youtube.com/live/Vcdh61-QE78?feature=share

# 76
Като контрапункт на джукесите в последно време са се навъдили много такива woke дами, които всичко им е по списание, говорят се едни високопарни приказки, най-вече такива за "манифестиране", от които толкова ми е писнало, че очите ми се завъртат към тила. Вероятно в мен е проблемът, но масово народът страда от една папагалщина - дали ще е чалга култура, дали ще е от гореспоменатия Еленин тип. Няма различно мислене, което да не се превръща в проповед към другите с цел да ги "пробуди".

Именно.

Тези без корекции изпъкват в предаването повече защото са без такива и ни изглеждат една идея по-нормални, а не толкова заради някаква впечатляваща външност, поведение, интелект.

# 77
Не знам дали е коментирано, но в инстаграм профила си в първия си пост след излизане от предаването на 11 ноември Елена е написала, че се мести да живее в Пловдив 🤔 което може би потвърждава спойлера, че тя е победителката

# 78
  • София
Елена си е пловдивчанка, все пак. Simple Smile

# 79
Елена е отишла в Габрово по любов, така разказва в един разговор с една (за мен) голяма неприятница, а именно Бибонс. Разговорът е от 2020, прилагам линк. Бизнес партньорка е с някаква Камелия, която се оказва годеница на един фокусник, който участваше в предишен сезон на Фермата, ако не се лъжа и той от Габрово.

Та колко му е и да се е прибрала в Пловдив по любов отново.

# 80
На мен тази Айлин ми е много позната физиономия, или е от някаква реклама или от някой клип на песен.

# 81
  • Другата България
Елена е отишла в Габрово по любов, така разказва в един разговор с една (за мен) голяма неприятница, а именно Бибонс. Разговорът е от 2020, прилагам линк. Бизнес партньорка е с някаква Камелия, която се оказва годеница на един фокусник, който участваше в предишен сезон на Фермата, ако не се лъжа и той от Габрово.

Та колко му е и да се е прибрала в Пловдив по любов отново.
Данчо магесника. Който пък забиваше Даяна Ханджиева, а въпросната Камелия дори влезе във формата да го “озаптява“. После се чу, че са се разделили двамата.
Мале леле, тези са навързани като тънки черва, от едно предаване в друго, всеки познат, някакъв партньор на друг, роднина, милиционер.....

# 82
Merri_An, ето затова трябваше да изпънат Пешо Пилота за Ерген, да е съвсем навързано. 🤣

# 83
Merri_An, ето затова трябваше да изпънат Пешо Пилота за Ерген, да е съвсем навързано. 🤣
Еее , жестока идея

# 84
А аз се чудех откъде познавам Елена, а то от Бибонс.❤

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:29 от densi

# 85
  • Другата България
И Косъма за първа мома, хепи Ванче за втора. Joy

# 86
трябваше Пешо да ергенът също щеше да е интересно Grinning

# 87
  • София
Пешо е идеален за Ерген, а не сладникав младеж с гнездо на главата.

# 88
Елена в Ергенът спомена за някакви проблеми при брат си и може затова да се е прибрала в Пловдив. Но, от трите спрягани за избраници, и на мен тя ми изглежда най-вероятната.

# 89
Само че тя се прибира в Пловдив веднага след края на снимките на Ергенът.

Общи условия

Активация на акаунт