София, жк Младост - тема 35

• 57 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
базар Барс, зад Фантастико, ул. "412" - шивачка.

# 106
Здравейте, и аз идвам с молба за препоръка. Имам нужда от добър педикюр. Не ми е важно лакирането на ноктите, а качествената грижа за стъпалата, както и отлична хигиена. Ще съм щастлива ако споделите!

# 107
  • София
Мога да препоръчам този салон в Младост 2 ( близо до РУМ-а). Нямам лични впечатления, но дъщеря ми ходи да ѝ оправят впит нокът и беше много доволна. Записват часове най-рано за след 2-3 седмици, обаче. Много им е пълен графикът.

# 108
  • София
Бл 247 в Младост 2, чудесна е, освен корекции също и шие по поръчка, освен това е акуратна и ако не е готова в уговорения срок звъни да предупреди.
Може ли за ориентир да кажеж какво друго има в сградата.Мапса ми дава две сгради 247.

# 109
  • Замък сред облаците
Бл 247 в Младост 2, чудесна е, освен корекции също и шие по поръчка, освен това е акуратна и ако не е готова в уговорения срок звъни да предупреди.
Може ли за ориентир да кажеж какво друго има в сградата.Мапса ми дава две сгради 247.

Ето локацията Simple Smile
Шивашко ателие. Шивашки услуги
089 509 9281
https://maps.app.goo.gl/Va67qtvoK5mMrToz8?g_st=ic

# 110
  • София
Здравейте, и аз идвам с молба за препоръка. Имам нужда от добър педикюр. Не ми е важно лакирането на ноктите, а качествената грижа за стъпалата, както и отлична хигиена. Ще съм щастлива ако споделите!

"Studio Z", Младост-2, блоковете на "Артекс" на "Свети Киприян" (до Bread & Wine). Ваня се казва жената, която прави НАИСТИНА качествен педикюр, а хигиената е топ. 👍
Миналото лято се наложи веднъж да я сменя и съжалих стократно. 😱

https://g.co/kgs/PLWBpw

# 111
Интересно ми е жената, за която  говорят днес,че напада с шило в Гео Милев дали е същата от Младост

# 112
Друга е май. Вчера имаше пост вън фейсбук, една с очила. Личи й, че не е в ред....
Защо полицията не се намесва?

# 113
  • София
Защото толкова са им правомощията и защото после започват да ги разпъват на кръст, дали случайно не са си превишили правата. Вътрешни проверки, съдилища, дисциплинарни наказания, че и уволнения. Просто не им се работи. Отделно в такива случаи няма регламентирани действия. Хващат ги и трябва да ги пуснат, защото близките им отказват да ги настанят в лечебно заведение, и така се завърта порочният кръг. Имам едно предположение кога ще се задействат институциите, ама да не дава Господ да съм права!

# 114
Така е, задействат се, когато вече е късно.
Другата от Младост проявявала ли се е скоро или са я прибрали....?

# 115
А тази от Младост долу-горе в коя част вилнее? И всъщност какво точно прави?

# 116
  • Замък сред облаците
Напиши в Гугъл “жена напада в Младост” или прочети предната тема.

# 117
  • София
Ще споделите ли актуални впечатления от д-р Мая Стефанова от Младост Мед -1?
Дали приема нови пациенти?
Нямам никакво желание да си сменям ЛЛ, но новото й работното време от около година насам ме принуждава.

# 118
  • СОФИЯ
https://toplo.bg/accidents-and-maintenance
Части от Младост 1 и Младост 3 без топла вода.

# 119
Здравейте,
Моля да ме насочите към майчинска група от типа на Майките на Младост във фейсбук (която напуснах току що), където да мога да споделя за опасен мъж в района. Дали е в социални мрежи, тук във форума, или на друго място.
Смятам, че съм длъжна, знаейки информация, да не си я тая за себе си, защото утре може да нападне и дете. Но за съжаление в Майките на Младост видях не майки, а някакви тролове, които още в първите секунди на публикацията ми изведнъж се появиха само хора, които го познават и ми казваха да се засрамя и че го клеветя. Нищо чудно този да е с профил на жена и да се е присъединил в тази група с измислен профил.
Вече споделих в детската градина на учителките и според мен е редно истинските майки на Младост и учителите в градини и училища да знаят за това, което имам да им казвам. Не зная обаче как да стигне информацията до тях и засега единствено на приятелки мога да разкажа. Ако кажеш нещо във фейсбук, просто биваш оплют, както стандартно се плюе по жертвата и се защитава насилника.

Общи условия

Активация на акаунт